Chaussesten

8,85 kr. pr. stk.
Chaussésten er meget velegnede til f.eks. indkørsler. Disse sten måler 9 x 9 cm på toppen, og kan også bruges som kant til teresser, eller til trapper efter individuelle mål.
9,89 kr. pr. stk.
Jetbrændt top, kløvet kanter og savet bund Vi leverer Rød Nordland Chaussésten 9 x 9 x 5 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
13,62 kr. pr. stk.
Jetbrændt top, kløvet kanter og savet bund Vi leverer Rød Nordland Chaussésten 9 x 9 x 8 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage.
Viser 1-17 af 17 element(er)

Som med mosaiksten bruges chaussesten til at udfylde det knapt så pæne mellemrum mellem større enheder af beton, men ud over denne primære funktion bruges chaussesten også til pæne belægninger af chaussesten udelukkende. Stenene bliver især brugt til at danne pæne buer, der lægger sig som et pænt mønster til indkørsler, gågader, terrasser og meget mere. De er en smule større end mosaikstenene, da de fylder cirka 8-11 cm på alle stenens leder. Der findes et utal af chaussesten, hvoraf især den lyse portugiser har opnået en særlig popularitet de senere år, hvor den sågar har erstattet den bornholmske granit som den mest anvendte. Folk er blevet mere åbne over for nye farver og nuancer, og det kan du også nyde godt af med vores udvalg, der tæller 15 forskellige typer af chaussesten.

Mange varianter gør designet personligt

Med 15 forskellige chaussesten har du muligheden for at gøre dit projekt så personligt som muligt. Der findes farver og nuancer til alle behov, og ønsker du at mikse rundt mellem nogle af dem, er det naturligvis også en mulighed. Der er en type til hvert projekt, og de fås i mange forskellige udgaver af hvide, grå, blå og sorte sten i forskellige sammensætninger, der giver dit projekt et tidløst og stilfuldt design, som er holdbart i længden. Stenene er naturligvis af en kvalitet, som sikrer produktet en lang levetid, så du ikke om 5 år igen skal ud og grave op, fordi de er eroderet i regn, slud og vind.

Vægt og fylde til din opgave

Skal et område fyldes med chaussesten, kan projektet godt betegnes som et større et af slagsen. Du skal i forvejen bruge masser af tid på lægge stenene i jorden, og derfor skal du selvfølgelig ikke bakse med selv at finde ud af, hvor meget du skal bruge. Vi ønsker at gøre dit projekt så smerteløst som muligt, og derfor giver vi dig de måleenheder, du skal benytte dig af for at udregne mængden af sten, du skal bruge. Et ton chaussesten svarer til 4,5-5 m2, og per ton får du mellem 400-500 enheder. Per m2 skal du altså cirka bruge 85-100 styk sten, og vægten for hver af disse er mellem 2-2,5 kg. Har du dog den mindste tvivl omkring dit projekt, sidder vi klar med assistance ved telefonen - vi hjælper dig gerne med en vurdering af dit projekt.

Hent selv eller få leveret

Et projekt, der inkluderer chaussesten, er ikke et mindre et af slagsen, og derfor er det naturligt, at du måske ikke er i besiddelse af en trailer eller lastbil, der kan transportere det ønskede antal af sten. Skulle du have mulighed for selv at afhente, hjælper vi med at læsse på, men skulle du ønske at få leveret til et bestemt område, kan vi også sørge for sådan en aftale. Valg af transport er helt op til dig, men vi står altid klar med en hjælpende hånd, skulle du ønske det. Har du yderligere spørgsmål, gør vi alt, der står i vores magt for at yde den service, du efterspørger.