Information

Nyheder

Tilbud

Støtteblokke / Plantesten 

Vælg kategori:

 • Flexblokke

  IBF Flexblokke er vores nyeste støttemursblok i sortimentet.    

  IBF Flexblokke har en flot rustik facade, og monteres ved hjælp af medfølgende plastklodser, som giver en god låsevirkning.

 • Danblokke

  IBF Danblokke er en meget enkel og harmonisk støtte- og støjmurs blok, der kan anvendes til høje mure. 

  Hver enkelt sten har en stor affasning, der giver muren et smukt finish.Formen på IBF Danblokke sikrer, at den enkelte blok fastlåses i muren og ikke trykkes ud af jordtrykket. Blokken kan anvendes til både åbne og lukkede mure, samt kurvede mure.

 • Easyblokke
  Easyblokken er udviklet med en indbygget låsetap. Når den nederste række er sat, skal blokkene blot stables. Muren afsluttes øverst med Easyblok dæksten – hvilket giver en perfekt afslutning på muren. 
   
  Easyblokke er en ny blok, der kan anvendes til både støttemure og fritstående mure, da begge sider kan anvendes som facade. Blokken har en indbygget låsetap, der gør den hurtig at sætte, og giver en sikker og let opbygning.
   
  Easyblokke giver masser af muligheder for at opbygge haven som du ønsker det. Den fremstår som en rustik mur på begge sider, og er derfor også velegnet som fritstående mur.
 • Skala Murblokke

  IBF Skala murblok er en enkel og klassisk støttemursblok, der kan anvendes til såvel fritstående mur som støttemur. Blokkenes enkle facade giver muren et roligt og harmonisk udseende der gør den klassisk.

  Blokken er hul, hvilket medfører en lav vægt og gør montagen lettere. For at sikre murens stabilitet kan blokkene med fordel fyldes op med sand eller beton. Ved opfyldning med jord kan der plantes i toppen af muren, hvilket kan være med til at give muren et mere organisk indtryk. Muren kan gives bagfald for at opnå større bæreevne.

 • Plantesten Type8

  IBF Plantesten Type 8 er en velkendt plantesten, der oplever stor popularitet hos danskere og findes i både private og offentlige haver og anlæg. Plantesten Type 8 giver med dens enkle udformning som et almindeligt 8-tal, utallige anvendelsesmuligheder som støttemur eller havemur. Du kan dog også vælge at bruge Plantesten type 8 som enkeltstående plantekummer eller til opbygning af havebede i niveauer. Det smarte med IBF plantesten type 8 er, at der altid kan afsluttes med muldjord i plantestenene, og at du dermed kan plante blomster eller grønne planter øverst på støtte- eller havemuren.

 • Plantekummer

  IBF Plantekummer, støbt i beton er robuste og kræver slet ingen vedligeholdelse. De frilagte modellers rustikke overflade, er med til at fremhæve beplantningen. IBF Plantekummer kan benyttes i have og parkanlæg, til udendørs eller indendørs blomsterarrangementer, som askebægre ude eller inde, eller som afgrænsning imellem to områder.

 • 2B Murelementer

  2B Murelementer fra IBF 

 • SB-Palisader

  SB-Palisader fra IBF

 • Knækfliser

  Knækfliser fra IBF er stabil mur til havemure, terrasser mv.

Støtteblokke / Plantesten

Støtteblokke fra IBF