Sten

Håndsorterede Pig sten 90/140 - Big Bag Håndsorterede Pig sten 90/140 - Big Bag 2
  • På tilbud!
Pigsten (håndsorteret)

Pig sten 90/140 mm - Big Bag 1000 kg

802030
2.189,00 kr. pr. Big Bag
1000 kg dækker ca. 4 m²  Der kan forekomme sten i sækken der er mindre end 90/140 mm, da de sorteres gennem et net hvor hullerne er 90/140 mm.
Viser 1-1 af 1 element(er)

Sten er en type bjergart, som findes i mange forskellige størrelser, og derfor har de også mange forskellige egenskaber. Ofte finder man sten ved stranden, hvor der er rig mulighed for at samle både store som små sten. Og netop her kan det godt tænkes, at det hele startede med stensamlinger, og de mange efterfølgende anvendelsesmuligheder til haven, indkørslen etc.

I dag anvendes sten til mange forskellige formål, og i boligen er det ofte i forbindelse med udsmykninger af haven, stenbede, indkørsler belagt med sten, små stisystemer eller som borddekorationer indenfor.

 

Flere muligheder alt efter størrelse

Sten findes i mange forskellige størrelser, og der findes ikke to sten, som er fuldstændig identiske. Det er noget af det, som gør sten særligt unikke og sjove at samle på, samt udsmykke ens bolig, indkørsel og have med. Alle sten er forskellige, og derfor vil du, uanset hvilken type sten du vælger, få en meget personlig have eller indkørsel. Det er særligt de små afrundede sten, som er særligt velegnet til disse formål, og derfor har vi hos Grat.dk også et stort udvalg af håndsorterede pig sten. Alle vores sten er håndsorteret, så du får de flotteste på markedet, og de vil helt sikkert indgå rigtig godt i din bolig, uanset hvordan du har tænkt dig at anvende dem.

Vores sten har ikke alle den samme størrelse, og derfor kan du selv sortere disse yderligere, hvis du ønsker nogle af de lidt større sten samlet i et bed eller placeret ovre i sandkassen, hvor dine børn kan lege med dem.

De mindre sten ser man i dag mange anvende i forbindelse med bordopdækninger, hvor de pynter utrolig flot på fade med blomster eller lys. De kan med fordel også ligge i vindueskarmen, hvis du ønsker dette.

 

Lav din egen flotte stenindkørsel eller stenbed

Alle vores sten kommer i store big bags på hhv. 4 m3 og 6 m3, og derfor er der rig med mulighed for at bestille større mængder hjem, så du har nok til at fylde din indkørsel ud med flotte sten. Det er særligt populært i dag, da sten ikke kræver nogen form for vedligeholdelse sammenlignet med eksempelvis fliser eller græsplæner som indkørsel. Der kan dog vokse en smule ukrudt op hist og her, hvilket er en god idé at fjerne, hvis du vil bevare den flotte indkørsel.

Sten kan også anvendes i forbindelse med haver, hvor stenbed er blevet en ny trend. Placér nogle lidt større sten rundt om en flot busk, et træ eller et bed, og så skrider jorden heller ikke væk, når stenene ligger rundt om bedet.

 

Mange muligheder med sten

Der findes utallige af muligheder, hvis du vil udsmykke din have, indkørsel eller noget helt tredje med sten. Sten har den unikke egenskab, at alle er forskellige, og derfor kan du personliggøre din have med sten på din helt egen måde.

Vi har hos Grat.dk stor erfaring med sten, og kan også komme med gode forslag til, hvordan du kan anvende sten på bedste vis.