Information

Nyheder

Tilbud

Sten 

Vælg kategori:

 • Pigsten (håndsorteret)

  Grus og sten sammenlignes ofte med hinanden, og de har da også mange af de samme egenskaber. De findes i mange forskellige varianter, og kan anvendes til en lang række forskellige ting, når det kommer til havearbejde, og forskellige former for udformninger af din indkørsel, fliselægning osv.

  Med pigsten får du nogle flotte sten, som kan anvendes til eksempelvis havedamme og –bassiner, stenbede i haven eller som støbning af en bålplads. De kan også indgå i forbindelse med opbygning af støttemure eller ved flisebelægning samt stisystemer i din have. Der er mange muligheder, når det kommer til pigsten, og vi har hos Grat.dk samlet et stort udvalg af flotte håndsorterede pigsten, som du med garant vil få stor glæde af i din have.

   

  Pigsten velegnet til forskellige formål

  Vores udvalg af håndsorterede pigsten er velegnet til mange forskellige formål, når du skal ud i haven. Fordelen ved vores pigsten er, at du får mange forskellige størrelser, og hvor næsten alle sten har en maksimal diameter på ca. 15 cm., hvorfor du kan have dem med i hånd. De forskellige størrelser af sten gør derfor, at du kan udforme eksempelvis stenbede, stisystemer eller tilsvarende på din helt egen, personlige måde.

  Småsten er velegnet i forbindelse med fliselægning, hvor du kan lægge disse mellem dine fliser, og fylde det ud med sand. Dertil vil du med garanti opnå et flot resultat, hvor de små pigsten vil indgå flot sammen med nogle større fliser.

  De lidt større pigsten kan du med fordel anvende ved eksempelvis stenbede, som støttemure eller som en ren sti, der kun består af pigsten. De større sten giver et flot resultat, hvor det ikke bliver uoverskueligt at skelne mellem flotte sten og de mere neutrale, sammenlignet med at opbygge en sti af småsten, hvor der skal ligge mange tusinde sten, får at færdiggøre stien.

   

  Bestil i forskellige størrelser

  Uanset hvad du skal bruge håndsorterede pigsten til, så kan vi være dig behjælpelig. Vi har et stort udvalg, og giver dig mulighed for at købe håndsorterede pigsten i to forskellige størrelser. Vi har hos Grat.dk både 4 m3 og 6 m3 big bags, og du kan derfor nemt finde netop den størrelse, som passer dig bedst. Det kan være en fordel at købe et stort sortiment ind af vores håndsorterede pigsten, hvis du skal bruge sten til fliselægning eller til at lave en indkørsel af sten. Omvendt kan mindre sortimenter ofte godt betale sig, hvis der er tale om et eller flere små stenbede, hvor du vil opbygge disse med flotte håndsorterede pigsten.

   

  Unikke pigsten lige til døren

  Det unikke ved sten, og herunder også pigsten, er, at der ikke findes to sten, som er helt identiske. Alle sten er dermed unikke, og ved at bruge sten som en del af din have, indkørsel eller i forbindelse med et tredje projekt, så får du personliggjort din have på flotteste vis.

  Vi har altid et stort sortiment af håndsorterede pigsten på lager, og vi leverer naturligvis lige til døren indenfor ganske få hverdage.

 • Marksten
 • Kampesten
Sten

Sten er en type bjergart, som findes i mange forskellige størrelser, og derfor har de også mange forskellige egenskaber. Ofte finder man sten ved stranden, hvor der er rig mulighed for at samle både store som små sten. Og netop her kan det godt tænkes, at det hele startede med stensamlinger, og de mange efterfølgende anvendelsesmuligheder til haven, indkørslen etc.

I dag anvendes sten til mange forskellige formål, og i boligen er det ofte i forbindelse med udsmykninger af haven, stenbede, indkørsler belagt med sten, små stisystemer eller som borddekorationer indenfor.

 

Flere muligheder alt efter størrelse

Sten findes i mange forskellige størrelser, og der findes ikke to sten, som er fuldstændig identiske. Det er noget af det, som gør sten særligt unikke og sjove at samle på, samt udsmykke ens bolig, indkørsel og have med. Alle sten er forskellige, og derfor vil du, uanset hvilken type sten du vælger, få en meget personlig have eller indkørsel. Det er særligt de små afrundede sten, som er særligt velegnet til disse formål, og derfor har vi hos Grat.dk også et stort udvalg af håndsorterede pig sten. Alle vores sten er håndsorteret, så du får de flotteste på markedet, og de vil helt sikkert indgå rigtig godt i din bolig, uanset hvordan du har tænkt dig at anvende dem.

Vores sten har ikke alle den samme størrelse, og derfor kan du selv sortere disse yderligere, hvis du ønsker nogle af de lidt større sten samlet i et bed eller placeret ovre i sandkassen, hvor dine børn kan lege med dem.

De mindre sten ser man i dag mange anvende i forbindelse med bordopdækninger, hvor de pynter utrolig flot på fade med blomster eller lys. De kan med fordel også ligge i vindueskarmen, hvis du ønsker dette.

 

Lav din egen flotte stenindkørsel eller stenbed

Alle vores sten kommer i store big bags på hhv. 4 m3 og 6 m3, og derfor er der rig med mulighed for at bestille større mængder hjem, så du har nok til at fylde din indkørsel ud med flotte sten. Det er særligt populært i dag, da sten ikke kræver nogen form for vedligeholdelse sammenlignet med eksempelvis fliser eller græsplæner som indkørsel. Der kan dog vokse en smule ukrudt op hist og her, hvilket er en god idé at fjerne, hvis du vil bevare den flotte indkørsel.

Sten kan også anvendes i forbindelse med haver, hvor stenbed er blevet en ny trend. Placér nogle lidt større sten rundt om en flot busk, et træ eller et bed, og så skrider jorden heller ikke væk, når stenene ligger rundt om bedet.

 

Mange muligheder med sten

Der findes utallige af muligheder, hvis du vil udsmykke din have, indkørsel eller noget helt tredje med sten. Sten har den unikke egenskab, at alle er forskellige, og derfor kan du personliggøre din have med sten på din helt egen måde.

Vi har hos Grat.dk stor erfaring med sten, og kan også komme med gode forslag til, hvordan du kan anvende sten på bedste vis.