Pyntegrus

Pyntegrus

Perlesten 4-8 mm - Big Bag 1000 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
808068
1.070,00 kr. pr. Big Bag
Pyntegrus

Ærtesten 8-16 mm - Big Bag 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
808264
987,00 kr. pr. Big Bag
Vi leverer Ærtesten 8-16 mm - Big Bag 500 kg i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-12 af 12 element(er)

Pyntegrus bruges til at puste liv i dine beder, stier og haveanlæg, der trænger til en visuel overhaling. Modsat stabilgrus har pyntegrus ikke nogen umiddelbar praktisk effekt, selvom det unægteligt er nemmere at vedligeholde end blomster, græs og fliser, der har tendens til at skabe ukrudtsområder. Hvad er det er hjemme i din egen have eller i sommerhuset er pyntegrus en nem og fleksibel løsning, der gør dit hjem mere indbydende for dig såvel andre og tilfredsstillelsen af, at noget ser ordentligt og struktureret ud, skal man ikke undervurdere.

Pyntegrus i alle størrelser

Når du skal have belagt med pyntegrus, er det vigtigt, at de små sten har de samme størrelser og nuancer, og derfor kan vi hos Grat.dk tilbyde pyntegrus i følgende størrelser, så du kan specialdesigne din have så meget som muligt:

-          2-11 mm

-          6-12 mm

-          8-16 mm

-          10-20 mm

Alle disse størrelser fås i både poser af 500 og 1000kg, mens du kan vælge at afhente eller få leveret i løsvægt også. Med dette udvalg kan du altså selv styre, hvordan dit projekt bedst udformer sig – og skulle du have den mindste tvivl om, hvor meget du skal bruge, eller hvilken størrelse, der er den bedste til dit projekt, giver vi dig gerne råd med på vejen, som du kan tage til overvejelse.

Gør dit projekt til noget specielt

Pyntegrus har som nævnte kun effekten af det visuelle, men det er tit prikken over i’et, når du skal have færdiggjort dit anlæg. Oftest fungerer pyntegrus som en fantastisk tidløs kontrast til den grønne, frodige have, der indrammes og styres af den anlagte pyntegrus. Det giver et indtryk af en have eller indkørsel, hvor der er tænkt over tingene i et fast struktureret udtryk uden tab af stil, og med den slags moderne tænkning kan du ende med at imponere dig selv såvel som andre, når bed, have og sti er færdiganlagt, og du kan nyde dit arbejde i fuld vigør. Der er ikke noget værre end at udføre et stykke arbejde, som viser sig at være mangelfuldt, for derefter at skulle grave jorden op igen og gøre det hele forfra.

En rigtig start giver holdbare resultater

Skal du lave anlæg med pyntegrus eller anden form for grus, er det nødvendigt at gøre det ordentligt fra start. Vi giver dig den korrekte mængde i den foretrukne størrelse, fordi din tilfredshed står øverst på vores prioriteringsliste. Vi kan levere til dig, men har du trailer eller lastbil kan du naturligvis også hente selv i løsvægt såvel som de allerede pakkede bigbags med pyntegrus i de angivne størrelser. Ordentlig planlægning, åben kommunikation og gode materialer giver dig en god start på dit projekt, og den vil vi gerne være en del af. Har du spørgsmål angående pyntegrus til dit projekt, guider vi dig mod den bedste løsning i forhold til dine krav, og har du nogle specielle ønsker, som umiddelbart ikke står listet på hjemmesiden, tager vi gerne et kig på dem.