Klostersten Håndhugget Granit


Klostersten og lykkesten er i stil med brosten, fordi de kan udføre en praktisk såvel som æstetisk funktion. Både klostersten og lykkesten i granit bliver brugt til områder, hvor der ønskes en smuk og naturlig belægning. Stenene bruges til mange forskellige ting, men de findes oftest i funktionen som sten til indkørsler, havegange og terrasser. Til stier og havegange kan de både bruges som pyntesten og praktiske sten, der dækker gangområdet, mens de også egner sig til støre områder som terrasser og indkørsler, hvor der med tiden kommer slid fra både køretøjer og fodsåler. Klostersten og lykkesten i granit er altså en løsning for dig, der både vil gøre det praktisk og visuelt indbydende. Den slidstærke granit fås i mange forskellige varianter, der egner sig til et hvilket som helst projekt.

Et stort udvalg

Udvalget af granitstensformerne klostersten og lykkesten er alle sammen håndhugget for at sikre den absolut bedste kvalitet af det arbejde, du ønsker at udføre. Vores varianter af de håndhuggede sten er vidt forskellige og fås i følgende mål i forskellige farver:

-          14x21x10 cm (håndhugget i grå, gråblå og sort)

Så uanset om dit projekt kræver små eller store lykke- og klostersten, har vi helt sikkert en løsning til dig. Er du i tvivl om, hvorvidt nu stenene rent faktisk passer ind i dit arbejde, giver vi gerne en vurdering baseret ud fra de informationer, vi kan få fra dig. Jo flere informationer, jo mere konkret og optimalt bliver resultatet af dit arbejde.

Den effektive pragt

Vores håndhuggede granit er først og fremmest pænt at kigge på, men på grund af granittens mineralsammensætning og oprindelige konstruktion får du altså også et slidstærkt produkt, der holder i længden. Den grovkornede bjergart bliver dannet under vandet efter et enormt tryk fra kontinentalplader, der støder sammen. Det betyder, at granit er en række magmatiske bjergarter, der udgøres af forskellige mineraler, som farver stenene alt efter, hvilket mineral, der er mest dominerende. Granit findes i skær af rød, sort, grå og blå, og sidstnævnte kan eksempelvis findes på Bornholm. Håndhugget granit i form af klostersten og lykkesten er altså en langtidsholdbar løsning, der ikke taber nogen form for hverken æstetisk eller praktisk effekt med tiden på trods af, hvad end de skulle blive udsat for.

Lad os levere eller hent selv

Det er op til dig, hvorvidt du ønsker, at de mange sten skal leveres eller afhentes. Har du trailer eller lastbil, kan du med økonomisk fordel hente selv – vi hjælper naturligvis med pålæsning. Er du dog ikke i besiddelse af et sådant køretøj, kommer vi gerne med det til dig. Dit projekt kan kræve mange og tunge sten, og derfor ønsker vi at tilbyde al den hjælp, du skal bruge for at komme godt i gang med dit projekt. At lave gør-det-selv arbejde skal være overkommeligt og noget, man ser frem til, og har du derfor yderligere spørgsmål, som du tror, vi kan hjælpe med, skal du ikke tøve med at fatte telefonen og høre, hvad vi kan gøre for dig.