Granitskærver i løs vægt

Granitskærver i løs vægt

Granitskærver Lysgrå 11/16 mm - Løs vægt

202080
0,81 kr. pr. kg
Granitskærver Lysgrå stammer fra Stenungsund.
Granitskærver i løs vægt

Granitskærver Sort 32/45 mm - Løs vægt

Midtjysk Mørtelfabrik
203180
0,85 kr. pr. kg
Vigtigt: Granitskærver 32/45 kaldes også jernbane-skærver. De er altså ret store. De måler 32/45 mm på den korteste led. På længste led kan de være op til 10-15 cm.
Viser 1-11 af 11 element(er)

Granitskærver er et naturligt produkt, der lægger sig som en smuk ramme om din have, indkørsel eller bed. Det er en visuel såvel som praktisk opgradering til den alternative løsning i form af græsplæner eller jordindkørsler, fordi den både ser pæn ud samtidig med, at den både langtidsholdbar og nem at passe. Den passer stort set sig selv samtidig med, at den kun bliver pænere med tiden, fordi den består af rene naturmaterialer. Med granitskræver gør du altså dit hus mere eksklusivt, og det er tilfredsstillende for både dig og dem, der besøger dig, uden at du skal tænke på at udskifte skærverne i den nærmeste fremtid. De tidsløse, stilrene skærver er for dig, der vil være praktisk uden at gå på kompromis med udseende.

Vægtfylde og størrelse af de forskellige granitskærver

Forskellige granittyper har naturligvis forskelligt vægtfylde, og det skal man huske på, når man begiver sig ud i et køb. Forskellen er dog ikke synderligt store, men alligevel nok til, at det relevant. Det samlede spild kan ændres en smule, men hvis man bare måler rigtigt fra start, sker der ikke noget. De forskellige vægtfylde ses her:

  • 1m3 Sort (1600kg)
  • 1m3 Grå (1500kg)
  • 1m3 Lysegrå (1500kg)
  • 1m3 Hvid (1500kg)
  • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

Det kan være svært at vurdere, hvor mange man skal bruge af vores 3-4cm granitskærver, men vi giver dig her nogle tommelfingerregler for, hvor meget du skal have til dit areal, der skal tildækkes af de smukke granitskærver:

  • 500kg ca. 7,5 kvm
  • 1000kg ca. 15 kvm
  • 1m3 ca. 22 kvm

Lav selv din udregning

Du skal blot bruge en simpel udregning for at finde ud af, hvor meget du skal bruge for at kunne fuldføre dit anlægsprojekt.

Udregning:

Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

Eksempel:

40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

2400 kg løsvægt

40 kvadratmeter svarer altså til 1,6 kubikmeter, såfremt I vælger den grå udgave. Det betyder, at I skal have 2400kg granitskærver, mens udregningen ændrer sig en smule, hvis I vil bruge nogle af de fire andre farver. Det betyder ikke alverden for udregningen, men spildet minimeres alligevel. Vi har blot brugt den grå granit til vores udregning, fordi det er den mest populære.

Fem flotte farver til dit anlægsprojekt

Vi har fem forskellige varianter, der kan hentes eller blive leveret i løsvægt alt efter, om du har lastbil eller trailer til at udføre arbejdet selv. Farverne er som følger:

-          Sort

-          Grå

-          Lysegrå

-          Hvid

-          Rød/sort

Vi vil ikke stå i vejen, hvis du ønsker at blande dem, fordi det kan være, at dit projekt udformer sig bedst med forskellige skærver i løsvægt. Vi er blot glade for at kunne hjælpe dig i bestræbelserne på at udføre et stykke arbejde, du er tilfreds med i sidste ende. Den sorte granit vil i starten virke grå, men det er posens granitstøv, der har lagt sig på skærverne. Du kan vælge at spule dem eller vente på regnvejr, fordi ved tilførsel af vand forsvinder støvet.