Information

Nyheder

Tilbud

Strandsand (hvidt sand)  Der er 4 produkter.

Viser 1 - 4 ud af 4 varer
Viser 1 - 4 ud af 4 varer
Strandsand (hvidt sand)

Strandsand – eller hvidt sand – er den fineste sand, vi sælger. Strandsandet har en grovhed på 0-2 mm. og er derfor også den ”blødeste” variant af sand, vi har. Strandsandet kan bruges i mange forskellige sammenhænge men egner sig særligt godt til brug som sandkassesand.

Denne hvide sand har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan bruge til blandt andet:

  • Mørtel
  • Sandkasser
  • Strøsand til fliser
  • Afrettersand

Bestillinger leveret til døren

Skal bestillingen leveres til døren, sørger vi for at være der på det præcise klokkeslæt. Når vi leverer sand til døren, kan man vælge imellem 3 størrelser af bigbags. Vi har størrelser på 500, 1000 og 1400 kg. Disse 3 størrelser skulle tilsvare langt de fleste kunders behov, hvorfor vi vælger at gøre det på denne måde.

Vil man gerne være afhente sandet selv, kan det ske på vores afhentningsplads, hvor vi gerne læsser over på Jeres lad. Vi læsser til både trailer og lastbil, og vi behandler alle kunder – private som virksomheder – på samme professionelle måde.

Afrettersand

Afrettersand er den sand, der bruges til at lægge under belægning og sørge for at underlaget er i vatter og ligger snorlige. Vores strandsand – denne hvide sand – kan sagtens bruges som afrettersand og affugter også fint. Da sandet her også kan bruges som sandkassesand, ved man som kunde, at denne sand egner sig til at kunne bruges som afrettersand, da den har en fin omdirigering af vand og skidt.

Laget af sand eller grus under en belægning skal være på ca. 10-30 cm. Dette lag kan variere i tykkelse alt efter hvilke forhold belægningen udsættes for. Jo mere trafik – jo tykkere lag afrettersand.

Certificeret kvalitetssand

Alle vore typer af sand er kvalitetssikrede gennem en certificeret sigtning, hvor den givne sand også udsættes for en laborant kontrol. Vores laborante kontroller sikrer at sandkurven overholdes og at den sand, vores kunder køber, har den rigtige fin- eller grovhed.

Muligheder med hvid sandkassesand

Der findes forskellige muligheder med hvid sand. Nogle af de mest brugte anvendelsesmuligheder er for eksempel:

-          Brug til beachvolleybane

-          Brug i have

-          Brug ved legeplads

-          Strøsand

De mest brugte muligheder med sandkassesand egner sig både til brug i såvel private som virksomhedsmæssige henseender. Strøsand er betegnelsen for det sand, der bruges når man lægger belægning og ønsker at trykket mellem sten beholdes. Strøsanden lægger sig imellem linjerne imellem stenene og udglatter belægningen og gør overfladen mere ensartet.

Sand som æstetisk element

Den hvide sand kan også bruges til mere æstetiske formål. Sandet har en fantastisk evne til at lyse op og give en sommerlig effekt. Ligesom at sandet kan bruges til sommerlige formål på en beachvolleybane, kan sandet også bruges til andre praktiske formål. Skal man for eksempel gå den ekstra mil som virksomhed, kan man sand i virksomhedens åbne rum. Har man som virksomhed en mørk bygning til rådighed, kan sandet gå ind og reflektere den begrænsede mængde med lys, der kommer ind. Refleksionen vil gøre, at rummet vil syne lysere og dermed mere imødekommende for fremtidige førstegangskunder.