Strandsand (hvidt sand)

Velkommen til vores sortiment af hvidt strandsand – en ægte perle til dine udendørs projekter og skønhedsforbedringer. Perfekt til både dekorative formål og praktisk brug, er vores hvide strandsand en skatkiste af muligheder, der tilføjer en fortryllende dimension til enhver scene, have eller konstruktion.

Strandsand (hvidt sand)

Strandsand 0-2 mm - 20 kg Pose

Midtjysk Mørtelfabrik
040424
89,00 kr. pr. pose
Vi leverer Strandsand 0-2 mm - 20 kg Pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Strandsand (hvidt sand)

Strandsand 0-2 mm - Big Bag ca. 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
040465
937,00 kr. pr. Big Bag
Vi leverer Strandsand 0-2 mm - Big Bag ca. 500 kg i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-4 af 4 element(er)

Kvalitet og renhed

Strandsand – eller hvidt sand – er den fineste sand, vi sælger. Strandsandet har en grovhed på 0-2 mm. og er derfor også den ”blødeste” variant af sand, vi har. Strandsandet kan bruges i mange forskellige sammenhænge men egner sig særligt godt til brug som sandkassesand. 

Vores hvide strandsand er håndplukket for dets usædvanlige renhed og kvalitet. Den lyse farve og fine konsistens er med til at give et unikt udtryk, uanset hvor det anvendes. Fremstillet  til at opfylde de højeste standarder, sikrer vores strandsand, at dine projekter får det fornødne æstetiske touch.

Certificeret kvalitetssand

Alle vore typer af sand er kvalitetssikrede gennem en certificeret sigtning, hvor den givne sand også udsættes for en laborant kontrol. Vores laborante kontroller sikrer at sandkurven overholdes og at den sand, vores kunder køber, har den rigtige fin- eller grovhed.

Diverse anvendelsesmuligheder:

  • Dekorative Formål: Skab forbløffende strandtemaer i din baghave eller indram blomsterbede med et fortryllende strejf.
  • Stier og Stier: Anvend hvidt strandsand til at anlægge stier og gangarealer, der tilføjer en elegant og ren følelse til din have eller udendørs område.
  • Sandkasser: Perfekt til børns leg og kreativitet, da det fine hvide sand indbyder til timevis af sjov i sandkassen.
  • Terrarier: Skab naturlige og smukke terrarier til dine planter eller små dyr med dette rene og lette at forme strandsand.
  • Jordforbedring: Forbedr jordens dræning og struktur i din have ved at blande hvidt strandsand i jorden, hvilket bidrager til en sundere vækst for dine planter.

Vores hvide strandsand er alsidigt og formbart, hvilket giver dig mulighed for at realisere forskellige projekter og idéer med lethed.

Praktiske Big Bags 

Vi tilbyder vores hvide strandsand i praktiske big bags, der gør transport og opbevaring til en leg. Disse holdbare poser sikrer, at sandskatten forbliver intakt og let tilgængelig, når du er klar til at bringe dine idéer til live.

Skab din egen oase

Med vores hvide strandsand kan du skabe din egen lille oase af fred og skønhed. Lad din fantasi få frit spil, og skab smukke landskaber, dekorative elementer eller beroligende Zen-haver, alt sammen med dette fortryllende hvide sand.

Få leveret hvidt strandsand til døren

Skal bestillingen leveres til døren, sørger vi for at være der på dagen.  Når vi leverer sand til døren, kan man vælge imellem 2 størrelser af bigbags. Vi har størrelser på 500, 1000. Disse størrelser skulle tilsvare langt de fleste kunders behov, hvorfor vi vælger at gøre det på denne måde.

Vil man gerne være afhente sandet selv, kan det ske på vores afhentningsplads, hvor vi gerne læsser over på Jeres lad. Vi læsser til både trailer og lastbil, og vi behandler alle kunder – private som virksomheder – på samme professionelle måde.