Information

Nyheder

Tilbud

Granitskærver  Der er 2 produkter.

Vælg kategori:

 • Granitskærver i løs vægt

  Granitskærver er et naturligt produkt, der lægger sig som en smuk ramme om din have, indkørsel eller bed. Det er en visuel såvel som praktisk opgradering til den alternative løsning i form af græsplæner eller jordindkørsler, fordi den både ser pæn ud samtidig med, at den både langtidsholdbar og nem at passe. Den passer stort set sig selv samtidig med, at den kun bliver pænere med tiden, fordi den består af rene naturmaterialer. Med granitskræver gør du altså dit hus mere eksklusivt, og det er tilfredsstillende for både dig og dem, der besøger dig, uden at du skal tænke på at udskifte skærverne i den nærmeste fremtid. De tidsløse, stilrene skærver er for dig, der vil være praktisk uden at gå på kompromis med udseende.

  Vægtfylde og størrelse af de forskellige granitskærver

  Forskellige granittyper har naturligvis forskelligt vægtfylde, og det skal man huske på, når man begiver sig ud i et køb. Forskellen er dog ikke synderligt store, men alligevel nok til, at det relevant. Det samlede spild kan ændres en smule, men hvis man bare måler rigtigt fra start, sker der ikke noget. De forskellige vægtfylde ses her:

  • 1m3 Sort (1600kg)
  • 1m3 Grå (1500kg)
  • 1m3 Lysegrå (1500kg)
  • 1m3 Hvid (1500kg)
  • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

  Det kan være svært at vurdere, hvor mange man skal bruge af vores 3-4cm granitskærver, men vi giver dig her nogle tommelfingerregler for, hvor meget du skal have til dit areal, der skal tildækkes af de smukke granitskærver:

  • 500kg ca. 7,5 kvm
  • 1000kg ca. 15 kvm
  • 1m3 ca. 22 kvm

  Lav selv din udregning

  Du skal blot bruge en simpel udregning for at finde ud af, hvor meget du skal bruge for at kunne fuldføre dit anlægsprojekt.

  Udregning:

  Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

  Eksempel:

  40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

  1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

  2400 kg løsvægt

  40 kvadratmeter svarer altså til 1,6 kubikmeter, såfremt I vælger den grå udgave. Det betyder, at I skal have 2400kg granitskærver, mens udregningen ændrer sig en smule, hvis I vil bruge nogle af de fire andre farver. Det betyder ikke alverden for udregningen, men spildet minimeres alligevel. Vi har blot brugt den grå granit til vores udregning, fordi det er den mest populære.

  Fem flotte farver til dit anlægsprojekt

  Vi har fem forskellige varianter, der kan hentes eller blive leveret i løsvægt alt efter, om du har lastbil eller trailer til at udføre arbejdet selv. Farverne er som følger:

  -          Sort

  -          Grå

  -          Lysegrå

  -          Hvid

  -          Rød/sort

  Vi vil ikke stå i vejen, hvis du ønsker at blande dem, fordi det kan være, at dit projekt udformer sig bedst med forskellige skærver i løsvægt. Vi er blot glade for at kunne hjælpe dig i bestræbelserne på at udføre et stykke arbejde, du er tilfreds med i sidste ende. Den sorte granit vil i starten virke grå, men det er posens granitstøv, der har lagt sig på skærverne. Du kan vælge at spule dem eller vente på regnvejr, fordi ved tilførsel af vand forsvinder støvet.

 • Granitskærver i Big Bag

  Granitskærver kan bruges til flere ting i mange forskellige anlæg og indkørsler, men den primære funktion er at give området et indbydende look. Skærverne er desuden et optimalt valg, fordi det både ser godt ud rent visuelt med de skarpe kontraster til de grønne omgivelser, men de kræver vigtigst af alt ikke det store arbejde at holde ved lige. De holder mange år frem og passer egentlig bare sig selv, og på grund af de gode naturmaterialer, som vores granitskærver i bigbag består af, bliver de faktisk pænere med tiden. Granitskærver er altså løsningen til dig, der både vil det gøre praktisk, effektivt og pænt.

  Vores forskellige typer af granitskærver

  Vores forskellige granitskærver adskiller sig fra hinanden på nogle punkter. Nogle har mere vægtfylde end andre, og det har betydning for, hvor mange du skal bruge, når et bestemt område skal dækkes. Det er ikke specielt store varierende mængder, men det kan alligevel nedsætte spildet i sidste ende, og der er jo ingen grund til ikke at gøre det rigtigt fra start:

  • 1m3 Sort (1600kg)
  • 1m3 Grå (1500kg)
  • 1m3 Lysegrå (1500kg)
  • 1m3 Hvid (1500kg)
  • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

  Skærverne er 3-4cm, og gennem vores mange års erfaring af håndtering af disse giver vi dig her de målestoksforhold, du skal arbejde ud fra, når du arbejder på dit projekt – igen i forhold til at kunne minimere dit spild i sidste ende:

  • 500kg ca. 7,5 kvm
  • 1000kg ca. 15 kvm
  • 1m3 ca. 22 kvm

  Udregn selv, hvor meget du skal bruge

  Det kræver blot et simpelt matematisk regnestykke for at komme frem til, hvor meget du egentlig skal bruge for at kunne gøre dit projekt perfekt.

  Udregning:

  Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

  Eksempel:

  40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

  1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

  2400 kg løsvægt

  I vores udregning er vi gået ud fra 1500kg, fordi de grå granitskærver i bigbag er de mest populære. Ønsker I nogle af de andre farver, skal I altså ændre en lille smule i regnestykket for at komme frem til den mængde, der passer præcis til jeres projekt. Forskellen på kg/m3 er ikke den største, men der er trods alt ikke nogen grund til ikke at komme frem til den rigtige mængde første gang og derved minimere spildet.

  Et farverigt udvalg til dit anlægsprojekt

  Som udgangspunkt har vi fem forskellige farver, der kan afhentes i bigbags. Skulle du dog have andre krav end dem til bigbags, er det naturligvis også en mulighed at hente eller få leveret i løsvægt. Farverne er disse:

  -          Sort

  -          Grå

  -          Lysegrå

  -          Hvid

  -          Rød/sort

  Ønsker du at mikse lidt rundt i dem og bruge forskellige farver til dit anlæg, er det naturligvis også en mulighed, vi ikke vil stå i vejen for. Ved køb af den sorte granit skal I dog være opmærksomme på, at den i starten vil fremstå grå, men det er kun på grund af granitstøvet. Ved det første regnskyl burde støvet forsvinde, og den flotte sorte nuance vil igen dominere. I kan også selv vælge at spule skærverne fra start. Uanset hvad er vi blot glade for at være en del af jeres anlægsprojekt.

 • Granitskærver i 20 kg poser

  Granitskærver i 20kg pose er en løsning for dig, der ønsker anlægsprojektet nemt, praktisk og effektivt uden tab af kvalitet. Granitskærver har i mange år været brugt i haver, bede, indkørsler og andre huslige anlæg, fordi det først og fremmest er en pæn visuel velkomst til huset, men samtidig også fordi de er nemme at håndtere og passe. Granitskærverne tager hånd om sig selv, og det kræver ikke det store arbejde fra dig af at holde dem pæne. Faktisk bliver de kun pænere med tiden på grund af det naturmateriale, som skærverne består af.

  Det store udvalg af granitskærver

  Granitskærver er efterhånden en så integreret del af adskillige hus- og haveprojekter, at det ikke er nok med bare én type af skærver. Blandt vores granitskærver i 20kg poser har vi fem forskellige varianter, som har hver deres vægtfylde, og det er værd at bide mærke i, når I skal have anlagt skærverne, fordi forskellige vægtfylde betyder, at I skal bruge forskellige mængder ved hver type:

  • 1m3 Sort (1600kg)
  • 1m3 Grå (1500kg)
  • 1m3 Lysegrå (1500kg)
  • 1m3 Hvid (1500kg)
  • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

  Vores granitskærver i 20kg pose er cirka 3-4cm, men det kan være svært at vurdere, hvor mange man skal bruge til et bestemt projekt med et bestemt areal, der skal dækkes. Dette er dog cirka den mængde, der skal bruges til at dække bestemte kvadratmetre for at undgå spild:

  • 500kg ca. 7,5 kvm
  • 1000kg ca. 15 kvm
  • 1m3 ca. 22 kvm

  Udregningen for, hvad meget I skal bruge

  Når I skal finde ud af, hvor meget I skal bruge, ønskes det naturligvis ikke, at der er for meget eller for lidt. Hertil kommer en matematisk formel, der kan hjælpe jer et godt stykke af vejen hen mod et godt projekt.

  Udregning:

  Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

  Eksempel:

  40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

  1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

  2400 kg løsvægt

  Vi har brugt 1500kg, fordi det er den hyppigst forekomne vægtklasse. Ønsker I altså andre farver end dem, der er i samme vægtklasse som den grå granitskærv, skal I altså ændre lidt i regnestykket for at komme frem til, hvor meget der egentlig skal bruges uden, at der forekommer spild. Forskellen er ikke den største, men alligevel markant nok til, at I i sidste ende kan spare penge og tid.

  Specialdesign din have med mange varianter

  Vi har fem forskellige typer af granitskærver, der alle kan afhentes i en 20kg pose. Er det dog ikke nok med 20kg’s poser, tilbyder vi naturligvis også skærver i løsvægt og i bigbags til både afhentning og levering. Farverne er som følger:

  -          Sort

  -          Grå

  -          Lysegrå

  -          Hvid

  -          Rød/sort

  Du vælger helt selv, om du vil bruge en enkelt farve til dit projekt, eller om du vil bruge flere. Granitskærver i 20kg pose er et godt valg, hvis du vil mikse flere af dem, men det kommer også an på projektets størrelse. Den sorte granit kan ved levering godt se grålig ud, men det er udelukkende granitstøvet, der snyder. Når det første regnskyl kommer, vil støvet forsvinde, og den sorte farve vil komme stærkt til udtryk. Man kan også vælge selv at spule stenene ved levering, hvis du ikke kan vente med at se det færdige resultat.

Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Granitskærver

Granitskærver er det naturlige valg til dig, der gerne vil gøre din indkørsel, gårdsplads, bed eller noget helt fjerde indbydende, stilrent og tidløst. Granitskærver giver dit hus og din have en visuel opgradering, der ikke kræver nær så meget tid at passe som et bed eller en græsplæne. Granitskærver pynter alle de steder, hvor det skal se mere eksklusivt ud, og den smukke kontrast til den grønne, frodige have gør din have, indkørsel eller bed et æstetisk vidunder. Vores granitskærver er desuden udvundet af rene naturmaterialer, og sådanne naturprodukter bliver kun pænere med tiden – med andre ord skal du ikke overveje at udskifte dem i den nærmeste fremtid, fordi de slides op.

Gode størrelser med forskelligt vægtfylde

Vores granitskærver er i størrelsen af 3-4cm, og det kan være svært at vurdere, hvor mange af dem, der skal til for at dække et bestemt område. Vi har dog nogle tommelfingerregler, der kan være brugbare for dig, der gerne vil bedække et areal med smukke granitskærver:

 • 500kg ca. 7,5 kvm
 • 1000kg ca. 15 kvm
 • 1m3 ca. 22 kvm

De forskellige typer af granitskærver, som vi kan udbyde, har dog forskellige vægtfylde, og det skal man være opmærksom på ved køb. Dog er de ikke så markante at skulle du købe lidt for meget, så har det ikke den store betydning for det samlede spild. Vægtfylden for de forskellige farver er som følger:

 • 1m3 Sort (1600kg)
 • 1m3 Grå (1500kg)
 • 1m3 Lysegrå (1500kg)
 • 1m3 Hvid (1500kg)
 • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

Udregn selv dit forbrug

En hurtig udregning kan nemt fortælle dig, hvor mange kilo granitskærver, du egentlig skal bruge til dit stykke arbejde.

Udregning:

Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

Eksempel:

40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

2 x 1000kg + 1 x 500kg bigbags

Skal der dækkes et område på 40 kvadratmeter svarende til 1,6 kubikmeter, skal I altså have i 2400kg granitskærver antaget, at vægtfylden er 1500 for 1 m3. De grå er naturligvis de mest populære, og derfor har vi brugt dem i vores udregning, men ved nogle af de andre nuancer skal man ændre lidt i det samlede antal kilo, fordi vægtfylden pr m3 er mindre.

Forskellige farver til din haveidé

Vi tilbyder granitskærver i fem forskellige varianter, som du både kan vælge at få leveret eller hente selv i enten bigbags eller løsvægt. De forskellige farver er følgende:

-          Sort

-          Grå

-          Lysegrå

-          Hvid

-          Rød/sort

Ønsker du at blande dem, skal du også være velkommen til det. Det er dit projekt, og vi står klar til at assistere dig i dine bestræbelser på at gennemføre projektet til den succes, som du håber på. Vær dog opmærksom på, at den sorte granit i starten vil fremstå en smule grå, men det er udelukkende på grund af granitstøv. Efter den første omgang regnvejr eller en eventuel spuling vil granitskærverne skinne sorte, som de burde.