Brosten

57,50 kr. pr. stk.
Vi leverer Brosten Earl Grey (Grå) 14 x 21 x 10 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
59,00 kr. pr. stk.
Vi leverer Brosten Earl Black (Sort) 14 x 21 x 10 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Denne produkt er midlertidigt usolgt
Viser 1-7 af 7 element(er)

Brosten er pyntesten med et praktisk formål. De skal kunne håndtere tungere transport, og derved egner de sig både til normale veje med lave hastigheder samt indkørsler og andre personlige områder, hvor det forventes, at tungere transport kan håndteres. Ønskes brosten udelukkende som pyntesten, er det naturligvis også en mulighed. De er dog væsentligt tungere og fylder mere end normale pyntesten som chaussesten og mosaiksten, og det er værd at være opmærksom på, hvis man ynder at bruge dem til det formål.

Den funktionelle brosten

Tænker man brosten, tænker man først og fremmest på vejbelægning. Det er dog langt fra brostenens eneste funktion, selvom det naturligvis er den primære. Brosten kan også anvendes som afgrænsning, hvorved de påtager sig en slags modificeret pyntestensrolle. Skal du have lagt bed- eller flisekant, kan brosten nemt anvendes. De er store i størrelsen, hvilket betyder, at du ikke skal flytte så mange af dem, som hvis du valgte at arbejde med eksempelvis chaussesten eller mosaiksten. De er derfor selvfølgelig også tungere, men overordnet set er der færre kanter at tage sig af, fordi stenene er større – i sidste ende gør det arbejdet nemmere. Brosten bruges desuden også til støttemur, hvor de er stablet oven på hinanden, men de kan også bruges som afslutning på en støttemur til eksempelvis fundamentblokke.

Brostens fylde og områdedækning

Når du skal have lavet et stykke arbejde med brosten, kan det være svært at vurdere, hvor mange sten af en bestemt størrelse, der skal bruges for at gennemføre opgaven. Brostene vejer hver især cirka 12 kg, og pr m2 skal du bruge cirka 30-35 styks. Til et ton går der altså 80-85 sten, og et ton dækker altså 2,5-2,75 m2. Den eneste information, du skal bruge, er altså, hvor mange m2, der skal dækkes. Har du den mindste tvivl om, hvor mange du egentlig skal bruge til dit projekt, står vi glædeligt klar til at assistere dig. Giver du os nogle informationer omkring dit brostensprojekt, giver vi dig vores vurdering af, hvor mange du skal bruge for at være tilfreds i sidste ende.

Forskellige brosten til det personlige projekt

Vi kan tilbyde brosten i tre forskellige farver:

-          Grå

-          Gråblå

-          Sort

De grå og gråblå brosten er dem, man som regel definerer som brosten. De sorte er derimod ret unikke, fordi de har en særlig glans, der leder tankerne hen på nattehimlen og stjernerne i universet. Med flere farvemuligheder kan du altså gøre dit projekt så personligt, som du ønsker, og vi står klar til at hjælpe dig med, hvad end du har brug for. Du kan vælge selv at hente med trailer eller lastbil, men vi leverer også til dig, skulle de mange sten være for uoverkommelige for dit køretøj. Vi ønsker at gøre din arbejdsproces så enkel som muligt, og derfor vil vi gøre vores bedste for at tilfredsstille dine behov for både materialekvalitet og service.