Information

Nyheder

Tilbud

Fliser Indendørs 

Vælg kategori:

 • Granitfliser indendørs

  Fliser er blevet meget populært indendørs, hvor disse ofte findes i entreer, køkkener, stuer og badeværelser. Der er mange fordele ved at vælge fliser som belægning fremfor eksempelvis gulvtæpper og trægulv, og mulighederne er ligeledes mange indenfor fliser. Der findes mange forskellige former for fliser, hvor størrelsen, farverne samt materialerne fås i mange varianter. Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af flotte granitfliser, som du kan bruge indendørs. Disse er alle af en utrolig høj kvalitet, hvorfor du med fordel kan benytte disse i mange år, hvor de fortsat bevarer deres flotte glans.

   

  Hvorfor vælge indendørs granitfliser?

  Granit er et meget eksklusivt materiale. Det er en magmatisk bjergart, som har været udsat for meget store tryk. Derfor har det en ualmindelig høj styrke, som gør, at det er unikt materiale til fliser indendørs, da du kan belaste fliserne med forskellige boligelementer såsom skabe, borde og stole, uden at disse tager skader, får synlige mærker etc., som det eksempelvis kan gøre sig gældende for træ og gulvtæpper. Samtidig tåler vores indendørs granitfliser også sollys, hvor disse ikke bliver misfarvede, selvom solen måtte skinne på disse i mange timer om dagen.

  Rengøringen er ligeledes meget nem på granitfliser, hvor disse er nemme at vaske af samt støvsuge. Ikke blot bliver rengøringen nem og hurtig på fliser, så kræver fliserne heller ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du skal ikke pleje disse med forskellige produkter, som blot vaske dem af, således at de ikke bliver snavsede og klistrede.

   

  Passer til mange gøremål

  Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af indendørs granitfliser i forskellige farver. Vi har blandt andet vores flotte Earl Gray Poleret Granitflise samt vores New Indian Poleret Granitflise. Begge fliser er velegnet til fliselægning indendørs, og de vil gå i flot samspil med andre farver, både lyse og mørke. Fliserne kan med fordel lægges i køkkener, på badeværelser samt i en entre eller som fliser i en gang. Vores udvalg består af både lyse og mørke fliser, hvorfor du har mulighed for at finde netop den granitflise, som passer bedst ind i stil med resten af din bolig. Fliserne kan være med til at skabe et godt lys i din bolig, og den flotte glans på overfladen er ligeledes med til at give en flot effekt, som ikke kan fås ved andre materialer.

   

  Nemme at lægge

  Fliser kan være utrolig pæne, når først de er lagt. Men selve fliselægningen kan være en krævende proces, hvor det kræver erfaring og eventuelt hjælp udefra, hvis du ønsker et perfekt resultat. Du skal have lagt fliserne nøjagtigt, og have fuget mellem fliserne, således at de ligger solidt fast. Det kræver derfor en god mørtel, som samtidig passer til fliserne. Kombinationen mellem mørtel og fliserne giver det samlede indtryk, og når dette er lavet korrekt, så vil du blive glad for resultatet mange år ud i fremtiden.

  Ved fliselægningen er der ligeledes mange forskellige muligheder, hvor du kan skære vores granitfliser til efter ønsker, og lægge disse på kryds og tværs, således at du i sidste ende får netop dit ønskede resultat med indendørs granitfliser.

 • Travertin Fliser

  Travertin spartler & slebet veincut fliser - Indendørs

 • Marmor Fliser

  Nova marmor slebet overflade fliser

 • Terrazzo Fliser

  Italienske Terrazzo fliser

Fliser Indendørs

Der er mange forskellige måder at indrette ens bolig på. Det gælder også indvendig, hvor særligt fliser er en af de mest foretrukne løsninger. Her findes der et stort udvalg af indendørsfliser, hvor både udformning, farve, størrelse og materialer kan varierer, og det giver dig en masse muligheder for at udsmykke din bolig efter eget ønske. Indendørsfliser har typisk en mindre tykkelse end udendørsfliser. En indendørsflise er typisk under 2-3 cm i tykkelse.

Fliser er ikke blevet en populær løsning fra den ene dag til den anden; det skyldes en lang række forskellige årsager, hvor både kvalitet, design og vedligeholdelse spiller en stor rolle. 

 

Indendørsfliser vil altid være moderne

Det er naturligvis svært at sige, at alle fliser kan bruges om og om igen, og aldrig går af mode. Men indendørs fliser er et meget tidsløst produkt, og derfor vil du mange år ud i fremtiden også kunne nyde dine indendørsfliser, selvom de måtte være mange år gamle til den tid. Fliser har en meget lang levetid, fordi materialerne er utrolig solide, og det gør, at de fortsat vil være intakte og have det samme flotte udseende flere år efter – dette er dog med forbehold, da der kan være stor variation af fliser, alt efter hvilke der er tale om, samt om disse ligger indenfor, udenfor, står i solen etc. Den fordel er der mange, som vægter særligt højt, når de vælger fliser som belægning fremfor eksempelvis træ, sand, sten eller tæpper (indendørs).

 

Høj kvalitet

Kvaliteten ved fliser er ikke til at tage fejl af. Generelt er sten af høj kvalitet altid, og derfor er du garanteret en høj levetid. Og ved granitfliser får du et luksuriøst materiale, som ikke blot ser rigtig flot ud; det har også en høj kvalitet, som du vil sætte stor pris på fra dag 1. Ofte lægges indendørsfliser i stuen, entreen, badeværelset eller køkkenet. Dertil er der ofte borde, stole og andre ting, som skal stå på fliserne. Dertil skal du dog ikke bekymre dig for, hvorvidt disse tager skade af disse belastninger, for her er kvaliteten helt i top.

 

Nemme at vedligeholde

En anden væsentlig fordel ved fliser er, at det er meget nemme at vedligeholde. Dette gælder også indendørsfliser, hvor der dog er forskellige former for vedligeholdelse.

For granitfliser, som du ønsker indendørs, skal du blot vaske gulvet over en gang imellem, hvis du ønsker denne flotte glans, og ikke vil have snavs til at lægge synligt. Her kræves ingen yderligere vedligeholdelse ellers.

For vedligeholdelse kan anvendes fliserens (ofte med 1 års mellemrum), således at eventuel flisepest fjernes. Ellers er fordelene ved granitfliser, at disse, når de er udført med en god belægning, ikke kræver noget særlig vedligeholdelse.

 

Et stort udvalg

Hos Grat.dk har vi et stort og varieret udvalg af fliser i granit, og for alle vores produkter gælder det, at de holder i mange år samt har et flot design. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at disse er moderne de mange kommende år også. Vi har både granitfliser til indendørs brug og udendørs, hvor vores udendørs er belagt med et skridsikkert lag. Du finder hele vores sortiment ved at følge linket her.