Fliser Indendørs

499,00 kr. m²
Vi leverer Earl Grey Poleret Granitfliser 30,5x30,5x1 cm - overflade m/fas i hele Danmark inden for 1-3 hverdage. Indendørs fliser
130,75 kr. pr. stk.
Vi leverer Earl Grey Sokkellister 30,5x7x1cm - poleret m/fas i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Sokkel-listen matcher fliserne på billedet, men vi har endnu ikke et billede af disse alene
Viser 1-11 af 11 element(er)

Der er mange forskellige måder at indrette ens bolig på. Det gælder også indvendig, hvor særligt fliser er en af de mest foretrukne løsninger. Her findes der et stort udvalg af indendørsfliser, hvor både udformning, farve, størrelse og materialer kan varierer, og det giver dig en masse muligheder for at udsmykke din bolig efter eget ønske. Indendørsfliser har typisk en mindre tykkelse end udendørsfliser. En indendørsflise er typisk under 2-3 cm i tykkelse.

Fliser er ikke blevet en populær løsning fra den ene dag til den anden; det skyldes en lang række forskellige årsager, hvor både kvalitet, design og vedligeholdelse spiller en stor rolle. 

 

Indendørsfliser vil altid være moderne

Det er naturligvis svært at sige, at alle fliser kan bruges om og om igen, og aldrig går af mode. Men indendørs fliser er et meget tidsløst produkt, og derfor vil du mange år ud i fremtiden også kunne nyde dine indendørsfliser, selvom de måtte være mange år gamle til den tid. Fliser har en meget lang levetid, fordi materialerne er utrolig solide, og det gør, at de fortsat vil være intakte og have det samme flotte udseende flere år efter – dette er dog med forbehold, da der kan være stor variation af fliser, alt efter hvilke der er tale om, samt om disse ligger indenfor, udenfor, står i solen etc. Den fordel er der mange, som vægter særligt højt, når de vælger fliser som belægning fremfor eksempelvis træ, sand, sten eller tæpper (indendørs).

 

Høj kvalitet

Kvaliteten ved fliser er ikke til at tage fejl af. Generelt er sten af høj kvalitet altid, og derfor er du garanteret en høj levetid. Og ved granitfliser får du et luksuriøst materiale, som ikke blot ser rigtig flot ud; det har også en høj kvalitet, som du vil sætte stor pris på fra dag 1. Ofte lægges indendørsfliser i stuen, entreen, badeværelset eller køkkenet. Dertil er der ofte borde, stole og andre ting, som skal stå på fliserne. Dertil skal du dog ikke bekymre dig for, hvorvidt disse tager skade af disse belastninger, for her er kvaliteten helt i top.

 

Nemme at vedligeholde

En anden væsentlig fordel ved fliser er, at det er meget nemme at vedligeholde. Dette gælder også indendørsfliser, hvor der dog er forskellige former for vedligeholdelse.

For granitfliser, som du ønsker indendørs, skal du blot vaske gulvet over en gang imellem, hvis du ønsker denne flotte glans, og ikke vil have snavs til at lægge synligt. Her kræves ingen yderligere vedligeholdelse ellers.

For vedligeholdelse kan anvendes fliserens (ofte med 1 års mellemrum), således at eventuel flisepest fjernes. Ellers er fordelene ved granitfliser, at disse, når de er udført med en god belægning, ikke kræver noget særlig vedligeholdelse.

 

Et stort udvalg

Hos Grat.dk har vi et stort og varieret udvalg af fliser i granit, og for alle vores produkter gælder det, at de holder i mange år samt har et flot design. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at disse er moderne de mange kommende år også. Vi har både granitfliser til indendørs brug og udendørs, hvor vores udendørs er belagt med et skridsikkert lag. Du finder hele vores sortiment ved at følge linket her.