Vandskuringsmørtel

Vandskuringsmørtel

Strandmørtel 6,6% - Løs vægt

Midtjysk Mørtelfabrik
246680
727,00 kr. pr. m³
Diverse

Stampet kalk m.m - 19 liter i spand

Midtjysk Mørtelfabrik
801530
205,00 kr. pr. stk.
Vi leverer Stampet kalk m.m - 19 liter i spand i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-10 af 10 element(er)

Mørtel er, foruden mursten, en murers vigtigste materiale, hvis denne skal levere et godt og solidt stykke arbejde. Uden mørtel er det ikke muligt at få murstenene til at sidde fast sammen, og det vil blot være stablet som små klodser, og ved et enkelt vindstød vil muren være væltet. Derfor smører man murstene ind i mørtel på fladerne, således at disse ikke kan bevæge sig, og vælte ned ved et enkelt vindstød.

Der findes mange forskellige typer af mørtel, alt efter om du skal bygge en mur indendørs, bygge et helt hus eller blot pudse en mur efter eller vandskure denne. Vi har hos Grat.dk et stort udvalg af flere forskellige typer af mørtel, og du vil derfor ikke have nogle problemer med at finde netop den type mørtel, som du skal bruge til dit projekt. Vores udvalg af bakkemørtel finder du her, mens vi også har et flot og varieret udvalg af vandskuringsmørtel, som finder her på siden.

 

Forskellige typer af mørtel

Pudsemørtel og vandskuringsmørtel er blot nogle af mange forskellige former for mørtelblandinger. Fælles er, at de alle er en blanding af vand, sand og noget pulvermateriale, som alt sammen røres sammen til en tyk pasta, der vil have en meget grå farve. Dette er mørtel, og kan dernæst anvendes direkte på mursten og andet bygværk.

Mørtel har en meget tyk konsistens, og derfor skal du også bruge en blandingsmaskine eller en boremaskine med noget slagkraft, hvor du kan montere et piskeris, for på den måde at røre rundt i din mørtel løbende. Mørtel størkner forholdsvist hurtigt, og derfor kan du ikke lade denne lige i en halv til en hel times tid, hvorefter du vil bruge lidt at denne igen. Så kræver det, at du lige får rørt den op engang.

 

Hvad er vandskuringsmørtel?

Vandskuringsmørtel er en type mørtel, som ofte anvendes til tyndpudsning af et murværk, ved sække- og stenskuring samt berapning og filtsning. Generelt er vandskuringsmørtel en lidt finere type af mørtel, som er knap så kraftig, tyk og stærk som eksempelvis bakkemørtel. Her er formålet med vandskuringsmørtel at gøre det sidste finish flot, og derfor bruges vandskuringsmørtel primært som slutprodukt, hvor du skal pudse det sidste af.

 

Køb den rigtige type vandskuringsmørtel

Vi har flere forskellige typer af vandskuringsmørtel på lager, og derfor skal du vide, hvilken type du har brug for, så du ikke ender med at købe det forkerte produkt. Vi har både fin puds- og strandmørtel, og begge er fremstillet med henblik på vandskuringsmørtel og pudseopgaver. Alle vores produkter kan købes i poser af forskellige størrelser, og vi har både 15 liters poser og større big bags på hhv. 250 og 500 liter. Desuden kan du også købe løs vægt strandmørtel, hvis det er, hvad du er på udkig efter.

 

Vi har mange forskellige produkter af vandskuringsmørtel, og er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 50 30 20 87, og så vil vi hjælpe dig på bedste vis.