Information

Nyheder

Tilbud

Harpet muld  Der er 4 produkter.

Viser 1 - 4 ud af 4 varer
Viser 1 - 4 ud af 4 varer
Harpet muld

Harpet muld adskiller sig fra normal muld, fordi det er en større koncentreret mængde af muld, hvori der ikke er store rødder eller andet, der ændrer den stilrene substans. Det er ganske enkelt siet fra, fordi det giver bedre resultater uanset dit projekt. Muldet, hvori der er iblandet sand, er harpet på en sold for at give det reneste produkt som muligt. Det harpede muld indeholder altså ikke sten, rødder eller andet, der giver blandingen en dårligere og mindre effektiv koncentration. En bedre koncentration er både visuelt pænere, men den er samtidig også sundere og mere effektiv til, hvad end dit projekt måtte være.

De mange muligheder med harpet muld

Harpet muld og den gode blanding, den består af, giver dig gode muligheder for, at dit arbejde gøres ordentligt. De fleste, der efterspørger harpet muld, bruger det til følgende, men det kan samtidig også sagtens bruges til andre projekter, hvori der skal bruges kvalitetsmuld for, at ligningen går op:

  • Topping på græsplænen
  • Såning af græs
  • Plantning af buske & træer
  • Grundlag for rullegræs

Muld er altså et grundvilkår for at give din have de bedste muligheder for at vokse sig frodig og grøn. Harpet muld sikrer, at alt det, som man egentlig ikke gider have i sin muld, er siet fra og derved får buskene, træerne, græsplænen og blomsterne de bedste betingelser for at vokse op ved brug af denne koncentrerede blanding.

Størrelser til alle havens behov

Vi tilbyder bigbags i størrelserne 500 og 1000kg, men det er ikke altid, at det er nok til at gøre dit haveprojekt færdigt. Derfor tilbyder vi også, at du enten kan få leveret eller hente selv i løsvægt for, at dit haveprojekt får akkurat den mængde, det skal bruge for at spire. Har du altså et større haveprojekt, der kræver flere tusinde kilo, har vi en fordelagtig og præcis blanding til dig, hvorved du både sparer tid og penge samtidig med, at du slipper for at stå tilbage med mange ekstra kilo af harpet muld, der ikke skal bruges til noget. Vi hjælper dig naturligvis med pålæsning, hvis du selv vælger at hente med trailer eller lastbil.

Et koncentreret produkt

For at opnå de bedste resultater i haven, skal man have de bedste materialer og produkter, der sikrer kvalitet såvel som levetid. Vi bruger tid og ressourcer på at sortere og koncentrere den harpede muld for at sikre, at vores kunder kan opnå de bedste resultater derhjemme, fordi deres tilfredshed i sidste ende er det, der holder vores forretning kørende. Derfor går vi altid den ekstra mil, når det kommer til kvaliteten af vores produkt, og det kan du forhåbentlig mærke, når du står derhjemme og nyder udsynet af din spirende have engang i foråret. Har du yderligere spørgsmål, eller søger du hjælp til en vurdering af, hvor meget du skal bruge, hjælper vi gerne med gode råd gennem kvalitetsbevidst service, fordi det at lave havearbejde ikke skal være en byrde.