Information

Nyheder

Tilbud

Diverse  Der er 14 produkter.

pr. side
Viser 1 - 12 ud af 14 varer
Viser 1 - 12 ud af 14 varer
Diverse

I denne kategori finder du det, som du ikke kunne finde andre steder. Med andre ord er det alle de materialer, der ikke passede inde blandt de andre, men som alligevel er populære nok til at blive distribueret. Denne kategori er også ret fleksibel, fordi der vil være løbende udskiftning blandt varerne, da det kommer an på, hvad der lige er hjemme, og hvad der bliver populært nok til at få sin egen kategori. Diverse er altså ikke de mindre gode produkter, der bare skal ud af døren, men derimod blot de lidt anderledes materialer, der ikke lige passer ind i en bestemt kategori - kvaliteten er på det samme høje niveau, som ved alle de andre produkter.

Cement i 25kg pose

Cement er en grå pulvermasse, der bruges til mørtel, når der skal bygges i beton. Visse af vores andre produkter kan også bruges til denne mørtelmasse, men cement er altså lige så vigtigt, når der skal bygges med beton, fordi selve betonmassen er dannet ud fra en mørtelmasse med vand, sten, sand og cement. Disse materialer giver den helt rigtige sammensætning, når du skal arbejde med større eller mindre byggerier, der bruger beton som en grundlæggende, støttende eller indrammende masse. Cement er i bund og grund et bindemiddel, der forener massen og sørger for, at det færdige produkt bliver fremstillet i en kvalitet, der kan holde lang tid frem og sikre, at varmen ikke suser ud. Materialet giver altså en stabilt produkt, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Fibertex i forskellige størrelser

Fibertex kan bruges til forskellige anlægsprojekter i både haven, indkørslen, terrassen og mange andre steder. Fibertex øger levetiden i mange projekter, fordi den går ind og beskytter anlægsprojektet mod skadelige jordiske elementer, der kan erodere det anlagte over tid. Ved at beskytte dit projekt med fibertex øger du både levetiden og den visuelle appel af projektet. Selvom det koster lidt ekstra til projektet at anlægge det med fibertex, bliver det den billige løsning i sidste ende, fordi levetiden øges tilstrækkeligt til, at du sparer penge i sidste ende. Vores fibertex fås i størrelserne 1 meters bredde i 25m2 rulle, 2 meters bredde i 50m2 rulle samt løssalg af 4 meters bredde, hvor du betaler 11,25 kroner pr. m2. Har du altså en anlægsprojekt, som du ønsker at øge levetiden på, kan det være en god idé at bruge fibertex som beskyttelse.

Levering og spørgsmål

Alle vores produkter kan leveres i tilfælde af, at du ikke har mulighed for selv at afhente. Vi ønsker at være en del af dit projekt, og hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores udvalg, gør vi vores ypperste for at levere et fyldestgørende svar. Det kan være, at du ikke kan finde det produkt, som du leder efter på siden, men hvis du ringer ind og spørger efter det, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for at tilfredsstille dig.