Skiferfliser

507,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x30x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke velegnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
519,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x60x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke egnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage(Varen er en bestillingsvare der produceres efter ordrer i ønsket mængde derfor ydes ingen returret på denne)
Viser 1-8 af 8 element(er)

Smukke skiferfliser kan være med til at give din bolig det helt perfekte udtryk. Med sine rolige overflader og slidstærke materiale, vil du med skiferfliser få nogle fliser, som du vil få glæde af langt ude i fremtiden. Hvad end du er til store kvadratiske skiferfliser eller de lange rektangulære fliser, så finder du begge dele her hos Grat.dk.

 

Skab et moderne udtryk med skiferfliser

Inden for de seneste år er brugen af skiferfliser i indretningen i hjemme steget markant – og det kan man godt forstå! De store mørke flader gør sig godt i alt fra køkkenet til badeværelset, og de er med til at give et utroligt roligt udtryk til boligen. Udover at give boligen et moderne udtryk, så er skiferfliser den perfekte løsning, hvis man ønsker at lægge gulvarme i gulvet også. Gulvarmen kombineret med skiferfliserne giver en næsten blød fornemmelse, da skiferen ikke er lige så hård at gå på som eksempelvis granitfliser. Med skiferfliserne får man en rustik overflade, men som stadigvæk er behagelig at betræde. Selvom skiferfliserne laves i sort skifer, så vil den rustikke overflade være med til at give spil i den ellers monotone sorte farve. Den sorte farve er dog med til at skabe en helt perfekt ramme omkring enhver form for boligindretning, da sort skifer har et utroligt klassisk udtryk, der vil passe godt ind i de fleste forskellige typer af indretningsstile.

 

Kvadratisk eller rektangulært

Når man skal vælge de perfekte skiferfliser til ens bolig, så er det en god idé at tænke over, hvilken form rummet har, inden man beslutter sig for, hvilken type af skiferfliser man skal investere i. De lange rektangulære fliser gør sig utroligt godt i et smalt rum, som eksempelvis et badeværelse. Her ser det flot ud med de lange lige linjer, der bliver skabt ved hjælp af de lange fliser. Er der derimod tale om fliser, der skal ligges i et køkken eller en stue, så kan de kvadratiske fliser være den helt rigtige løsning, hvis der er tale om et større rum, hvor man ønsker et meget homogent udtryk ved hjælp af de kvadratiske fliser. Hvad end man ønsker de kvadratiske fliser eller de rektangulære skiferfliser, så er det en god idé at visualisere, hvordan slutresultatet vil komme til at se ud, inden man vælger at investere i fliserne.

 

Få den rigtige mængde skiferfliser

Alt efter om der er tale om et større eller mindre projekt, hvor du skal bruge skiferfliser, så tilbyder vi selvfølgelig her hos Grat.dk den helt rigtige løsning for dig, sådan at du ikke ender med hverken for mange eller for få skiferfliser. Skal du have gang i et større projekt, så sælger vi skiferfliser i paller, hvor der er 16 m2 fliser. Har du brug for mindre end dette, så sælger vi vores skiferfliser helt ned i enkelt salg, sådan at du kan købe blot en enkelt flise, hvis det kun er dette, du har brug for til dit projekt. På den måde er det også muligt for dig at få lige præcis den mængde af fliser, som du har brug for, for at kunne færdiggøre dit projekt.