Bakkemørtel / Pudsemørtel

Bakkemørtel / Pudsemørtel

Bakkemørtel 5,1% - 15 liter pose

Midtjysk Mørtelfabrik
155124
107,00 kr. pr. pose
Vær opmærksom på at produktbilledet viser de 6,6% pose, da der ikke findes billeder af de 5,1% pose. KC 35/65/650
Bakkemørtel / Pudsemørtel

Bakkemørtel 7,7% - Big Bag 500 liter

Midtjysk Mørtelfabrik
157767
1.125,00 kr. pr. Big Bag
Bakkemørtel 7,7 % er en bakkemørtel bestående af 7,7 % kalkmørtel pr. 1 liter cement, og denne type af mørtel anvendes primært ved opgaver såsom pudsearbejde og som fugemørtel ved diverse opmuringer. Det er en lidt finere mørtel end eksempelvis Bakkemørtel 5,1 %, og den kan derfor også anvendes uden cementtilførsel, og bruges i mere passive miljøet...
Viser 1-14 af 14 element(er)

Skal du mure en væg op, så får du ikke bare brug for nogle mursten, så du kan bygge selve væggen. Du skal også have noget mørtel, som kan binde den ene sten sammen med den anden. Uden mørtel vil du blot stable nogle mursten ovenpå hinanden, og ved et enkelt skub, så vil muren være styrtet sammen igen. Derfor er mørtel blandt murerens vigtigste materialer, og der findes da efterhånden også mange forskellige typer af mørtel, alt efter hvad du skal bruge det til; om du skal bygge et hus op, en væg indenfor eller blot pudse noget efter eller vandskure en væg.

 

Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af mange forskellige typer af mørtel. Her finder du blandt andet vores bakkemørtel, også kaldet pudsemørtel, samt vandskuringsmørtel. Bakkemørtel er den type mørtel, som man ofte benytter til opmuring af murværk. Det kan både være indenfor og udenfor. Der er her tale om en stærk mørtel, som primært skal anvendes til en bærende væg.

 

Find den rigtige styrke på dit pudsemørtel

Vi har et stort udvalg af pudsemørtel, som alt sammen er af en særdeles høj kvalitet. Vores mørtel er en blanding af sand, vand og et pulveriseret materiale, som skal binde hele massen sammen. Dette er en standard blanding ved fremstilling af mørtel, og sådan gør alle i byggebranchen det. Dog kan der være meget stor forskel på den mørtel, som du får, alt efter hvad for en type sand der er anvendt, samt hvor stort en mængde af kalk der er i blandingen. Det er kalken, som giver mørtlen sin styrke, da det binder vandet, sandet og pulvermaterialet sammen.

Blandt vores sortiment finder du bakkemørtel bestående af 3,5 % kalk, hvilket kan fås i big bags med 250 liter og big bags med 500 liter. Ligeledes har vi også bakkemørtel bestående af hhv. 5,1 %, 6,6 %, 7,7 % og 9,0 % kalk, og disse findes også i både big bags og som løs vægt.

Vi sælger naturligvis vores bakkemørtel til skarpe priser, og hvor du kan vide dig sikker på en altid høj kvalitet.

 

Anvendelse af bakkemørtel

Når du skal i gang med at bruge din bakkemørtel i forbindelse med en opgave, så skal du blande vand, sand og pulveret sammen, så du får en grålig pasta, mørtel. Denne skal du smøre på dine mursten i takt med, at du stabler dine mursten ovenpå hinanden. Det er vigtigt, at du løbende rører rundt i din mørtel, da denne hurtigt kan sætte sig. Mørtel er en meget fed blanding, og derfor størkner den hurtigt. Brug derfor en blandemaskine eller en kraftig boremaskine, hvor du monterer et piskeris, som du så rører rundt med.

Mørtel skal bruge lidt tid på at størkne helt, så det får sin optimale styrke, men det bliver hurtigt svært at arbejde med, så det kræver lidt erfaring.

 

Har du spørgsmål omkring vores mange forskellige produkter indenfor pudsemørtel, eller vil du vide mere omkring blandingsforholdene og anvendelse af mørtel, så kan du altid sende os en e-mail på info@grat.dk.