Information

Nyheder

Tilbud

Fliser Udendørs 

Vælg kategori:

 • Granit Belægningsfliser, Skridsikker

  Udvendigt er fliser nogle af de mest populære former for belægningssten. Ikke fordi der ikke er andre muligheder, for der er mange; græs, sten, grus etc. Fliser har bare nogle egenskaber, som de andre muligheder ikke har, og derfor finder du fliser i nærmest alle haver og indkørsler. Fliser er derfor også unikke, fordi de dominerer markedet på mange måder, og kan fås i et væld af forskellige former. Dertil kan du også selv tilpasse fliserne, hvis størrelserne ikke er helt efter dit ønske, eller du har mod på at have forskellige mønstre i din have, og ikke blot de klassiske udtryk, som findes i mange andre haver.

   

  Mange fordele ved udendørs granitfliser

  Vores sortiment består af granitfliser, som er skabt til udendørs gøremål. Derfor kan du med fordel vælge nogle af disse fliser, hvis du skal have lagt en ny indkørsel, have eller et stisystem. Fliserne sikrer dig et flot resultat, som vil holde i mange år og samtidig ikke gå af mode. Med fliser for du mulighed for at lave en belægning, som er af høj kvalitet. Netop kvaliteten er yderst vigtig, når du skal arbejde med udendørs fliser og herunder også udendørs granitfliser. Og dette er ligeledes en af de mange fordele ved at vælge fliser fremfor eksempelvis græs. Med fliser skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt disse kan holde til de forskellige belastninger og andre udsættelser, som naturen vil påvirke fliserne med. Fliser kræver generelt ikke meget vedligeholdelse, og du skal blot sørge for, at mellemrummene mellem hver flise er fyldt ordentligt ud med sand eller andet materiale, som sikrer, at de ligger stabilt. Dernæst vil den eneste vedligeholdelse være lidt fliserens, når dine fliser med tiden vil blive udsat for en smule flisepest. Dette er naturligt, selvom vores granitfliser har en god overfladebelægning, som ikke tager nemt imod flisepest.

   

  Kan anvendes til mange formål

  Vores udendørs granitfliser kan ikke blot anvendes som haver, men også fungere som indkørsel eller stisystemer i din have, hvis du har en græsplæne rundt om disse. Granit er et meget stærkt materiale, og derfor kan du sagtens parkere en bil på disse fliser, uden at de tager skade. Du får derimod en utrolig flot indkørsel, hvor der er mulighed for at lægge fliserne i forskellige mønstre efter eget valg.

  Find de rette granitfliser

  Granitfliser til udendørs brug er nogle af de mere eksklusive typer af fliser, og selve granitten giver dig et meget flot og ikke mindst tidsløst udtryk. Granit går ikke af mode, og derfor vil den have også fremstå flot og moderne om 10 og 20 år. Dertil kan du vælge mellem mange forskellige farver såsom den klassiske grå, den mere varme røde samt mange flere.

  Vi har hos Grat.dk et bredt sortiment af udendørs granitfliser, som er velegnet til alle formål ved udendørs fliselægning. Vores sortiment består af flotte og store granitfliser i mange forskellige farver, og for kan du også vælge netop den granitflise, som du finder mest passende i din have, indkørsel etc. Du kan finde hele vores udvalg her, og blive inspireret mellem de mange produkter.

Fliser Udendørs

Der er mange forskellige måder at indrette ens bolig på. Det gælder også udvendigt, hvor særligt fliser er en af de mest foretrukne løsninger. Her findes der et stort udvalg af udendørsfliser, hvor både udformning, farve, størrelse og materialer kan varierer, og det giver dig en masse muligheder for at udsmykke din bolig efter eget ønske. Udendørsfliser er typisk lidt tykkere end indendørsfliser. En typisk udendørsflise har en tykkelse på 2-3 cm, eller mere hvis der er tale om en trædesten.

Fliser er ikke blevet en populær løsning fra den ene dag til den anden; det skyldes en lang række forskellige årsager, hvor både kvalitet, design og vedligeholdelse spiller en stor rolle.

 

Udendørsfliser vil altid være moderne

Det er naturligvis svært at sige, at alle fliser kan bruges om og om igen, og aldrig går af mode. Men udendørs fliser er et meget tidsløst produkt, og derfor vil du mange år ud i fremtiden også kunne nyde dine udendørsfliser, selvom de måtte være mange år gamle til den tid. Fliser har en meget lang levetid, fordi materialerne er utrolig solide, og det gør, at de fortsat vil være intakte og have det samme flotte udseende flere år efter – dette er dog med forbehold, da der kan være stor variation af fliser, alt efter hvilke der er tale om, samt om disse ligger indenfor, udenfor, står i solen etc. Den fordel er der mange, som vægter særligt højt, når de vælger fliser som belægning fremfor eksempelvis beton.

 

Høj kvalitet

Kvaliteten ved fliser er ikke til at tage fejl af. Generelt er sten af høj kvalitet altid, og derfor er du garanteret en høj levetid. Og ved granitfliser får du et luksuriøst materiale, som ikke blot ser rigtig flot ud; det har også en høj kvalitet, som du vil sætte stor pris på fra dag 1. Ofte lægges fliser i en gård eller teresse / foran indgangen. Dertil er der, ofte borde, stole og andre ting, som skal stå på fliserne. Dertil skal du dog ikke bekymre dig for, hvorvidt disse tager skade af disse belastninger, for her er kvaliteten helt i top.

 

Nemme at vedligeholde

En anden væsentlig fordel ved fliser er, at det er meget nemme at vedligeholde. Dette gælder også indendørsfliser, hvor der dog er forskellige former for vedligeholdelse.

For udendørs fliser kan det være en fordel at give disse noget fliserens (ofte med 1 års mellemrum), således at eventuel flisepest fjernes. Ellers er fordelene ved granitfliser, at disse, når de er udført med en god belægning, ikke kræver noget særlig vedligeholdelse.

 

Et stort udvalg

Hos Grat.dk har vi et stort og varieret udvalg af fliser i granit, og for alle vores produkter gælder det, at de holder i mange år samt har et flot design. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at disse er moderne de mange kommende år også. Vi har både granitfliser til indendørs brug og udendørs, hvor vores udendørs er belagt med et skridsikkert lag. Du finder hele vores sortiment ved at følge linket her.