Fliser Udendørs

Granit Belægningsfliser, Skridsikker

Granitfliser Earl Blue (Mørk Grå) - 30 x 60 x 3 cm

33037
599,00 kr. pr. m²
Vi leverer Granitfliser Earl Blue (Mørk Grå) - flammet med fas  - 30 x 60 x 3 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-9 af 9 element(er)

Der er mange forskellige måder at indrette ens bolig på. Det gælder også udvendigt, hvor særligt fliser er en af de mest foretrukne løsninger. Her findes der et stort udvalg af udendørsfliser, hvor både udformning, farve, størrelse og materialer kan varierer, og det giver dig en masse muligheder for at udsmykke din bolig efter eget ønske. Udendørsfliser er typisk lidt tykkere end indendørsfliser. En typisk udendørsflise har en tykkelse på 2-3 cm, eller mere hvis der er tale om en trædesten.

Fliser er ikke blevet en populær løsning fra den ene dag til den anden; det skyldes en lang række forskellige årsager, hvor både kvalitet, design og vedligeholdelse spiller en stor rolle.

 

Udendørsfliser vil altid være moderne

Det er naturligvis svært at sige, at alle fliser kan bruges om og om igen, og aldrig går af mode. Men udendørs fliser er et meget tidsløst produkt, og derfor vil du mange år ud i fremtiden også kunne nyde dine udendørsfliser, selvom de måtte være mange år gamle til den tid. Fliser har en meget lang levetid, fordi materialerne er utrolig solide, og det gør, at de fortsat vil være intakte og have det samme flotte udseende flere år efter – dette er dog med forbehold, da der kan være stor variation af fliser, alt efter hvilke der er tale om, samt om disse ligger indenfor, udenfor, står i solen etc. Den fordel er der mange, som vægter særligt højt, når de vælger fliser som belægning fremfor eksempelvis beton.

 

Høj kvalitet

Kvaliteten ved fliser er ikke til at tage fejl af. Generelt er sten af høj kvalitet altid, og derfor er du garanteret en høj levetid. Og ved granitfliser får du et luksuriøst materiale, som ikke blot ser rigtig flot ud; det har også en høj kvalitet, som du vil sætte stor pris på fra dag 1. Ofte lægges fliser i en gård eller teresse / foran indgangen. Dertil er der, ofte borde, stole og andre ting, som skal stå på fliserne. Dertil skal du dog ikke bekymre dig for, hvorvidt disse tager skade af disse belastninger, for her er kvaliteten helt i top.

 

Nemme at vedligeholde

En anden væsentlig fordel ved fliser er, at det er meget nemme at vedligeholde. Dette gælder også indendørsfliser, hvor der dog er forskellige former for vedligeholdelse.

For udendørs fliser kan det være en fordel at give disse noget fliserens (ofte med 1 års mellemrum), således at eventuel flisepest fjernes. Ellers er fordelene ved granitfliser, at disse, når de er udført med en god belægning, ikke kræver noget særlig vedligeholdelse.

 

Et stort udvalg

Hos Grat.dk har vi et stort og varieret udvalg af fliser i granit, og for alle vores produkter gælder det, at de holder i mange år samt har et flot design. Vores sortiment er nøje udvalgt, således at disse er moderne de mange kommende år også. Vi har både granitfliser til indendørs brug og udendørs, hvor vores udendørs er belagt med et skridsikkert lag. Du finder hele vores sortiment ved at følge linket her.