Flisesand

Viser 1-3 af 3 element(er)

Vores flisesand er en smule anderledes end vores andre typer af sand som ovntørret sand, strandsand og bakkesand. Flisesand er nemlig en okkerholdig substans, der er nem at banke eller stampe sammen til underlag eller til afretning af fliser. Okker er en jernforbindelse, der samtidig er et helt ugiftigt naturligt pigment, der findes over alt i naturen. Oprindeligt set blev det brugt som farvestof til hulemalerier, men i dag bruges det altså også til flisesand og de mange projekter, der nu engang involverer flisesand. Vores flisesand fås i 0-4mm sandkorn, og med dets naturlige indhold af okker er det altså en substans, der er nem at håndtere til diverse opgaver.

Flisesand og dets funktioner

Vores flisesand er udformet og designet til at kunne benyttes til nærmest hvad som helst, men de bruges og efterspørges oftest til at kunne fungere som belægning, fyldsand eller sandpude. Okkeret gør sandet nemt og blødt at håndtere og forme, som det akkurat passer en. Flisesand er en god løsning for dig, der ønsker at danne et nemt og håndterbart underlag til mange former for fliser. Den dynamiske pasform gør sandet i stand til at forme sig præcis, som du ønsker, og i sidste ende betyder det meget for projektets succes – om ikke andet gør det hele projektet mere håndgribeligt, at sandet samarbejder. Det bruges dog også til andre belægninger og udgravninger, fordi det samtidig også er nemt at komprimere op med en eventuel pladevibrator.

Små og store størrelser til forskellige behov

Uanset dit projekts behov finder du den mængde, du skal bruge. Vi har vores poser på 500, 1000 og 1500kg, men samtidig er det også en mulighed for dig at hente i løsvægt, hvorved du selv kan styre den præcise mængde, du skal bruge. 1 m3 svarer til cirka 1500kg for at give dig en indikator for, hvor meget du egentlig skal bruge. Vi leverer, men har du en lastbil eller trailer skal du være velkommen til selv at hente din ønskede mængde løsvægt – vi hjælper naturligvis med at læsse på. At ordne have, terrasse eller sommerhus skal ikke være mere besværligt, end man gør det til, og vi glæder os til at hjælpe dig i den rigtige retning.

Kom hjem med den rigtige portion

Det kan være svært at vurdere, hvor mange kilo der skal til for at dække et bestemt areal, men hovedreglen er, at der går cirka 1500kg til 1 m3. Har du ikke den store håndværkerfaring, men brænder du for at levere et stykke gedigent havearbejde, skal manglende viden på området naturligvis ikke holde dig tilbage. Vi hjælper gerne med en vurdering af dit projekt i forhold til, hvor mange kilo du skal bruge til dine kubikmetre, men som udgangspunkt går der altså 1500 kilo til en kubikmeter. Har du yderligere spørgsmål eller specielle ønsker, som du måske tror, at vi kan hjælpe med, skal du ikke vente med at ringe. Vi hjælper gerne dig med at realisere dine havedrømme, og kan vi hjælpe dig med en god mængde flisesand og passende service, kan vi tillade os at gå tilfredse hjem fra job.