Støbemix

Støbemix

Støbemix 0-8 mm - 20 kg pose

Midtjysk Mørtelfabrik
101024
89,00 kr. pr. pose
Vi leverer Støbemix 0-8 mm - 20 kg pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Støbemix

Støbemix 0-11 mm - Big Bag ca. 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
101065
912,00 kr. pr. Big Bag
Vi leverer Støbemix 0-11 mm - Big Bag ca. 500 kg i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-4 af 4 element(er)

Vores støbemix er klar til brug fra det øjeblik, du åbner posen. Det eneste, som du aktivt selv skal gøre, er at tilsætte vand og cement, og derefter har du et bredt spektrum af muligheder for, hvad du vil bruge det til. Vores støbemix er 0-11mm og egner sig især til følgende projekter, hvad end det er til dit hjem, erhverv eller noget helt tredje:

  • Støbning af fundament
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af stærke gulve
  • Støbning af gulve med gulvvarme

Ud over ovenstående fungerer det også til mange andre opgaver, men de mest hyppige og efterspurgte er de nævnte, og der garanterer vi, at vores støbemix er den bedste til opgaven.

Særlige mængder for større specialisering

Skal man udføre et projekt med støbemix, kræver det naturligvis, at man ved, hvor meget man skal bruge. Vores støbemix på 0-11mm fås i poser af 500 og 1000kg, men du har også muligheden for at yderligere specialisering gennem løsvægt, som du kan vælge selv at hente med din egen trailer eller lastbil, men som du også kan få leveret. Vælger du den gratis løsning i form af selvafhentning, hjælper vi naturligvis med at fylde op. Som yderligere hjælp til projektet svarer 1600kg støbemix til 1 m3. Oftest efterspørger folk ikke selve kilomængden, men derimod det areal, der skal dækkes, hvorfor denne information kan være nyttig. Skulle du have yderligere spørgsmål angående dit projekt, hjælper vi gerne så meget, som vi nu engang kan i forhold til, hvor meget du egentlig skal bruge for at undgå spild af både penge, tid og støbemix.

Blandingsforhold og styrkeklasse

Vælger man at gøre det selv, går man ind til et stort, men bestemt ikke uoverkommeligt projekt. Vi ser gerne, at du gennemfører dine bestræbelser så nemt som muligt, og derfor tilbyder vi dig her en oversigt over, hvad du skal holde øje med, når du vælger at støbe selv.

Skemaet, der kan hjælpe dig, når du skal vurdere blandingsforhold, er udregnet i forhold til m3. Har du ikke den store erfaring inden for håndværkerfaget, kan dette forhåbentlig være en hjælp, der sikrer, at dit projekt udformer sig solidt og koncentreret. Undgå det efterfølgende bøvl ved at gøre det rigtigt første gang.

Til alle store projekter

Hvad end støbningen er til fundament, sokkel, stærke gulve, gulve med gulvvarme eller noget helt femte, tilbyder vi dig præcis den mængde støbemix, du skal bruge for, at projektet bliver som projekteret. Passer vores poser på 500 og 1000kg dig ikke, tilbyder vi dig selvfølgelig en mængde i løsvægt for, at du går hjem med akkurat den mængde, din opgave kræver. Ved køb af løsvægt undgår du altså spild, men samtidig sikrer du også, at du ikke kommer med for lidt. Et bestemt projekt kræver en bestemt behandling, og den behandling hjælper vi dig gerne med opnå ved at stille præcis den ønskede mængde støbemix til rådighed. Som udgangspunkt går der 1600kg støbemix til 1 m3, men ønsker du yderligere informationer, hjælper vi gerne med en vurdering af, hvor meget du skal bruge til dine m3.