Vejledning omkring hvordan du leverer IBF-Paller retur.

IBF-betonprodukter leveres på specialbyggede IBF-Paller. Der er på disse paller et depositum på 195 kr. pr. palle inkl. moms, som afregnes ved bestilling. En palle kan typisk bruges 5-6 gange, hvor efter den enten repareres eller udskiftes.


Det fremgår på faktura og i indkøbskurven, hvor der typisk står "Depositum på IBF Paller".

Når du er færdig med dit projekt og gerne vil tilbagelevere dine IBF-paller kan det gøres på følgende måder:

Levering tilbage til nærmeste IBF:

Du kan aflevere returpallerne på alle IBF-Lokationer i Danmark.

Ved tilbagelevering af paller til nærmeste IBF får du 125 kr. pr. palle retur inkl. moms.  Der fratrækkes derfor 70 kr. pr. palle i slidtage, da den kan bruges gennemsnitlig 3-5 gange.

Der er depositum på IBF paller uanset hvilken forhandler IBF produkterne er købt, men hos Grat får du den høje sats på returpallerne. De fleste andre forhandlere giver kun mellem 80 kr. og 110 kr. retur pr. IBF-palle.

Når du leverer pallerne retur til IBF, skal du oplyse din ordrereference. fx. UOXZFOAAH <--- Denne reference er et eksempel på hvordan den ser ud. Du skal bruge referencen fra din egen ordrebekræftelse eller faktura.

Du kan blot møde op hos nærmeste IBF-lokation - du skal ikke kontakte IBF eller os på forhånd for at levere pallerne retur.

Bemærk venligst at IBF ikke udbetaler beløbet til dig, men til Grat ApS, som vil tilbageføre det til det kort du anvendte ved bestilling.

Du kan bestille en afhentning af IBF-pallerne

Det er muligt at bestille IBF til at komme og afhente returpallerne. Dette koster 1295 kr. i returfragt i Jylland og på Fyn og 1595 kr. på Sjælland.

Det er meget vigtigt at du ved bestilling af afhentning af returpaller er opmærksom på at du ikke har andre fliser stillet sammen med, eller oven på returpallerne, da IBF så vil tage disse med også. Ellers skal du lægge en seddel hvor der står "IKKE TIL RETUR" oven på eventuelle fliser der står sammen med.

Du kan bestille dette på info@grat.dk

Hvis du i forbindelse med en ny ordre gerne vil have afhentet gamle paller, er returfragten gratis.

Skriv gerne som en kommentar til den nye ordre at der er returpaller der skal med retur,. så det sikres at IBF's chauffør er opmærksom på dette.

Når du modtager en mail om at de nye ordre er afsendt, skal du stille de gamle paller ud, således at IBF's chauffør kan se dem ved levering.

Ved afhentede paller på din adresse får du 100 kr. pr. palle retur inkl. moms.

Såfremt du har mindre end 10 paller til retur, er det ikke muligt at bestille IBF til at komme og afhente returpaller.

Sådan får du penge retur

Når du har afleveret pallerne retur til IBF, eller at IBF har afhentet pallerne på din adresse, får vi besked fra IBF inden for 5-10 hverdage. 

Herefter vil du modtage en kreditnota fra os på beløbet fra returpaller. Beløbet tilbageføres til det samme kort, som du anvendte ved bestilling af ordren.