Stabilgrus

Stabilgrus

Stabilgrus - Big Bag ca. 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
809165
907,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Stabilgrus

Stabilgrus - Big Bag ca. 1000 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
809170
997,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Stabilgrus

Stabilgrus - Løs vægt

Midtjysk Mørtelfabrik
809180
387,00 kr. pr. m³
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Viser 1-3 af 3 element(er)

Stabilgrus er den udgave af grus, der som navnet antyder bruges til at stabilisere en grund. Stabilgrus bruges blandt andet til bærelag under belægninger, hvor jorden er for blød, men det fungerer også som bærelag i indkørsler, hvor der skal være belægning. Til dine forskellige projekter kan det være, at der skal bruges forskellige mængder af stabilgrus, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvor meget man skal bruge, og hvilken tykkelse laget skal have for at opnå optimale resultater. Hos Grat.dk finder du stabilgrus i både pakkede poser af forskellige mængder og i løsvægt.

Stabilgrus til dine særlige projekter

Som sagt skal stabilgrus bruges til at stabilisere jorden, så det kan fungere som bærelag til indkørsler, områder med blød jord, eller på stier, hvor det er påkrævet på grund af tungere køretøjer som fejemaskiner og motorcykler eksempelvis. Skal dit stabilgrus bruges som bærelag i indkørsler, hvor der skal være belægning, anbefaler vi, at lagets tykkelse af stabilgrus er cirka 25 cm. Skal det fungere som bærelag i indkørsler, hvor der skal udlægges granitskræver, ærtesten eller lignende, bør du cirka anlægge 10-15 cm af stabilgrus. Det kan dog være forskelligt fra projekt til projekt, og derfor anbefaler vi, at du tager en snak med os, inden du beslutter dig 100% for, hvilken type og mængde du skal have fat i.

Reparation af grusveje og –stier.

Stabilgrus er til for at stabilisere. Det betyder naturligvis også, at du kan bruge gruset til at optimere dine nuværende områder med grus for at sikre optimale resultater i haven, indkørslen, stien eller hvor end, du skulle have brug for det. På et tidspunkt vil grusvejene og grusstierne kræve en modernisering, men med stabilgrus behøves du ikke bekymre dig om at skulle bruge en masse tid og penge på noget, der blot skal holdes ved lige. Det er en relativ simpel proces med stabilgrus, og på Grat.dk hjælper vi dig gerne på vej med vejledning og anbefaling af stabilgrus til dit projekt.

Så meget stabilgrus skal du bruge

Har man ikke arbejdet med stabilgrus før, kan det være svært at måle, hvor meget man skal bruge. Vores bigbags er i størrelserne 500kg og 1000kg, mens der på 1 m3 stabilgrus går cirka 1600kg. Denne udregning kan være med til at gøre projektet en smule mere overkommeligt:

Antal kvm x tykkelse = antal bigbags/kg, som I skal bruge.

Eksempel

40 kvm x 0,10cm = 4 m3

4 m3 x 1600kg Stabilgrus = 6400 kg / 6,4 ton

6 x 1000kg + 1 x 500kg bigbag

Skulle der dog være tvivl om det mindste, sidder vi klar til at hjælpe dig. Alle produkter kan både afhentes og leveres efter ønske, men det er selvfølgelig billigst for dig selv at hente med egen trailer eller lastbil. Har du egen trailer eller lastbil med, læsser vi også op i løsvægt for at minimere dit spild.

Grat.dk anvender cookies der er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, herunder at holde styr på hvad du lægger i indkøbskurven og forbedre brugeroplevelsen.