Stabilgrus

Skab en solid base for dine byggeprojekter med vores kvalitetsstabilgrus, også tilgængeligt i praktiske big bags. Uanset om du er i gang med at anlægge en indkørsel, stabilisere stier eller skabe fundamentet til en ny terrasse, er stabilgrus et essentielt element for at sikre langvarig stabilitet og holdbarhed.

Stabilgrus

Stabilgrus - Big Bag ca. 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
809165
907,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Stabilgrus

Stabilgrus - Big Bag ca. 1000 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
809170
997,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Stabilgrus

Stabilgrus - Løs vægt

Midtjysk Mørtelfabrik
809180
387,00 kr. pr. m³
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Viser 1-3 af 3 element(er)

Hvad er stabilgrus?

Stabilgrus er et nøglekomponent i konstruktionen af bæredygtige overflader. Det er en blanding af knust sten, sand og grus, som er nøje sammensat for at opnå en ideel konsistens og bæreevne. Denne unikke sammensætning gør stabilgruset ideelt til at skabe en fast base, der modstår belastning, erosion og undergrundsbevægelser. Normalt med kornstørrelser på 0-32mm.

Anvendelser af stabilgrus

Vores stabilgrus i big bags er alsidigt og egnet til forskellige byggeformål:

  • Indkørsler og Parkering: Skab en robust og stabil overflade til indkørsler og parkeringsområder, der kan modstå belastningen fra køretøjer og forblive jævn over tid.
  • Stier og Gangarealer: Anlæg stier og gangarealer i din have eller offentlige områder med tillid til stabilgrusets holdbarhed og bæreevne..
  • Terrasse- og Fundamentskonstruktion: Skab et solidt fundament til din terrasse eller byggeprojekt, der sikrer stabilitet og modstår jordens bevægelser.


Fordele ved vores stabilgrus

Vores stabilgrus i big bags tilbyder en række fordele:

  • Stærk bæreevne: Takket være dets sammensætning af knust sten og grus har vores stabilgrus en imponerende bæreevne, der sikrer stabilitet i forskellige anvendelsesscenarier.
  • Modstandsdygtighed over for erosion: Grusets struktur og sammensætning modstår erosion forårsaget af vand og klimatiske påvirkninger, hvilket sikrer langvarig holdbarhed.
  • Let at anvende: Vores stabilgrus leveres i praktiske big bags, der gør transport og anvendelse let og bekvemt, hvilket sparer tid og besvær under projektet.

Vælg vores stabilgrus for langvarig stabilitet

Vi prioriterer kvalitet og pålidelighed i vores stabilgrusprodukter for at sikre, at dine byggeprojekter står stærkt i årene fremover. Med vores stabilgrus i big bags får du en pålidelig løsning til at skabe stabile og holdbare overflader.

Sæt gang i dit byggeprojekt i dag med vores pålidelige stabilgrus i big bags og oplev forskellen i kvalitet og stabilitet.

Kontakt os for at få mere information eller bestil dit stabilgrus i big bags nu og sikre en solid base for dine byggeprojekter.

Vi forhandler følgende varianter:

Stabilgrus i 500kg big bag

Stabilgrus i 1000kg big bag

Stabilgrus som løs vægtSå meget stabilgrus skal du bruge

Har man ikke arbejdet med stabilgrus før, kan det være svært at måle, hvor meget man skal bruge. Vores bigbags er i størrelserne 500kg og 1000kg, mens der på 1 m3 stabilgrus går cirka 1600kg. Denne udregning kan være med til at gøre projektet en smule mere overkommeligt:

Antal kvm x tykkelse = antal bigbags/kg, som I skal bruge.

Eksempel

40 kvm x 0,10cm = 4 m3

4 m3 x 1600kg Stabilgrus = 6400 kg / 6,4 ton

6 x 1000kg + 1 x 500kg bigbag

Skulle der dog være tvivl om det mindste, sidder vi klar til at hjælpe dig. Alle produkter kan både afhentes og leveres efter ønske, men det er selvfølgelig billigst for dig selv at hente med egen trailer eller lastbil. Har du egen trailer eller lastbil med, læsser vi også op i løsvægt for at minimere dit spild.