Vejsalt

Vejsalt pose 25 kg
  • På tilbud!
Vejsalt

Vejsalt palle med 42 stk. poser af 25 kg - UDSOLGT

Midtjysk Mørtelfabrik
801014
2.249,00 kr. pr. palle
Paller m. 42 stk. af 25 kg Dette produkt har gratis levering i Jylland og på Fyn Til Sjælland + 100 kr. pr. palle Alt vejsalt er pr. 18. januar udsolgt. Vi henviser til at anvende sand / grus og anbefaler flisesand: KLIK HER Forudbestillinger på vejsalt modtages, men leveringstid er pt. ukendt og opdateres på hjemmesiden når den kendes.
Vejsalt

Vejsalt - Big Bag 1000 kg - UDSOLGT

Midtjysk Mørtelfabrik
801015
2.279,00 kr. pr. Big Bag
Vejsalt i Big Bags, leveres i hele Danmark. Alt vejsalt er pr. 18. januar udsolgt. Vi henviser til at anvende sand / grus og anbefaler flisesand: KLIK HER Forudbestillinger på vejsalt modtages, men leveringstid er pt. ukendt og opdateres på hjemmesiden når den kendes.
Vejsalt

Vejsalt af havsalt - Big Bag 1000 kg - UDSOLGT

Midtjysk Mørtelfabrik
801016
1.999,00 kr. pr. Big Bag
Vejsalt i Big Bags, leveres i hele Danmark. Denne er fra havsalt, og består af 2-4% vand, da det er havsalt. Alt vejsalt er pr. 18. januar udsolgt. Vi henviser til at anvende sand / grus og anbefaler flisesand: KLIK HER Forudbestillinger på vejsalt modtages, men leveringstid er pt. ukendt og opdateres på hjemmesiden når den kendes.
Viser 1-3 af 3 element(er)

Vejsalt er en absolut nødvendighed til de lange vintermåneder, hvis der skulle falde sne. Det koster måske lidt at købe det på den korte bane, men på lang sigt kan det nemt blive den billige løsning, fordi du undgår erstatningssager med folk, der er styrtet på dit fortov. Ud over det økonomiske aspekt er vejsalt langt nemmere at putte på end selv at skulle stå og døje med den tilfrosne is. Det er jo egentlig ikke sneen, der er specielt farlig, men derimod de islag, der kommer, fordi sneen får lov at ligge, og derfor er det vigtigt, at man fjerner sneen lige så snart, at den er faldet.

Brug vejsaltet præventivt

Vejsalt kan bruges, når sneen er faldet, og den hårde is skal fjernes, men det kræver, at du skovler den overflødige sne væk først, fordi det er begrænset, hvor en dynge, som saltet kan kæmpe sig igennem. Derfor bør vejsalt spredes på vejene og fortovet, når vejrudsigten lover sne og frostvejr, fordi det på den måde kun skal fjerne en smule af gangen, hvilket saltlaget langt nemmere kan håndtere. Hvis sneen daler langsomt, vil den blive opløst, når den lander på vejen, og derved når det aldrig at etablere sig som et ordentligt lag, og du slipper derved for at skulle skovle, før du putter salt på. Venter du derimod til, at sneen har lagt sig, er det nødvendigt at skovle de øverste lag sne væk, før du så salter vejen og fortovet med vejsalt.

Vejsaltets kemiske sammensætning

Vejsalt er i bund og grund bare natriumklorid, hvilket kan oversættes til salt – selvsamme salt som der bliver brugt i madlavning. Det har naturligvis sine nævnte fordele, men man skal alligevel være opmærksom ved brug, fordi det kan påvirke negativt, hvis det ikke opbevares og bruges rigtigt. Vær opmærksom, hvis du spreder saltet tæt ved hække og planter, da der er stoffer i produktet, der kan være skadelige for grønt. Dernæst kan det også fremskynde rustningsprocessen på metaller, og bruger du en skovl med metalhoved, kan det være en god idé at skylle den af bagefter. Lige så vel skal du undgå, at saltet kommer i kontakt med metallet på biler, cykler og hvad, der nu ellers befinder sig i periferien af et fortov.

Vejsalt til både småt og stort

Vi udbyder vejsalt i størrelserne 25kg og 1000kg. 25kg kan være passende, hvis du har et mindre privat område, der skal saltes. Det kan eventuelt være et mindre fortov eller en terrasse, der skal holdes fri fra frosten. Har du dog et større areal, som skal holdes væk fra frostens bid, har du mulighed for selv at afhente eller få leveret Big Bags med vejsalt af 1000kg. Big Bags med 1000kg er billigere pr kilo end de små 25kg’s poser, så jo mere du køber, jo mere sparer du. Begge størrelser kan naturligvis afhentes selv, men vi leverer og aflæsser også i tilfælde af, at du ikke har mulighed for selv at hente. Har du yderligere krav til vejsalt, som du umiddelbart ikke tror, at vi kan klare, tager vi gerne en udfordring op.