Om Grat.dk

Grat.dk blev stiftet i januar 2016 med en målsætning om at være Danmarks førende online-handel inden for mørtel, granit, fliser, sand, grus osv.

Vi ligger i Vejle, men leverer til hele landet, uanset om du bor i Aalborg, Herning, Roskilde, Odense eller på Frederiksberg.

Hvad betyder Grat?

Grat har faktisk en betydning. Det betyder jf. fremmedordbogen en skarp kant (fremkommen ved Afdrejning af Metal). Det synes vi er et fedt navn med en stor betydning, som vi bruger som vores mantra gennem hele virksomhedens DNA. Vi tilbyder en skarp online-oplevelse med kant. Vi tilbyder skarpe priser, skarp kundeservice, og er skarpe på levering. Vi tager imod dig med et smil når du ringer til os i telefonen. Vi gør tingene lidt anderledes end den etablerede byggehandel, med fokus på innovation, IT og automatisering af alle processer. Dét er kant, og giver et frisk indspark til byggehandlen. Vi giver markedet den kant online, som vi kan se at der mangler online i byggehandlen inden for hus, have og anlægsprojekter. Derudover så får man også navnet Grat, hvis man trækker ni ud af Granit, som var vores alle første produkter vi i starten forhandlede på Grat.dk

I dag forhandler vi alt fra betonfliser, til flisesand, stabilgrus, badeværelses-fliser i pæn marmor til granitskærver til haven.

Grat.dk er ejet af Grat ApS, CVR nr. 37 41 77 77, som er 100% ejet af Morten Bennedsen, der har mere end 10 års erfaring i e-handel og forretningsudvikling inden for online koncepter.

I dag består Grat udover Morten af bogholderi, marketing, backoffice, også af vores fantastiske kundeservice, som sidder klar til at tage imod dig i telefonen.

Vi ser frem til at handle med dig :-)