Granit Belægningsfliser, Skridsikker

Granit Belægningsfliser, Skridsikker

Granitfliser Earl Blue (Mørk Grå) - 30 x 60 x 3 cm

33037
599,00 kr. pr. m²
Vi leverer Granitfliser Earl Blue (Mørk Grå) - flammet med fas  - 30 x 60 x 3 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-9 af 9 element(er)

Udvendigt er fliser nogle af de mest populære former for belægningssten. Ikke fordi der ikke er andre muligheder, for der er mange; græs, sten, grus etc. Fliser har bare nogle egenskaber, som de andre muligheder ikke har, og derfor finder du fliser i nærmest alle haver og indkørsler. Fliser er derfor også unikke, fordi de dominerer markedet på mange måder, og kan fås i et væld af forskellige former. Dertil kan du også selv tilpasse fliserne, hvis størrelserne ikke er helt efter dit ønske, eller du har mod på at have forskellige mønstre i din have, og ikke blot de klassiske udtryk, som findes i mange andre haver.

 

Mange fordele ved udendørs granitfliser

Vores sortiment består af granitfliser, som er skabt til udendørs gøremål. Derfor kan du med fordel vælge nogle af disse fliser, hvis du skal have lagt en ny indkørsel, have eller et stisystem. Fliserne sikrer dig et flot resultat, som vil holde i mange år og samtidig ikke gå af mode. Med fliser for du mulighed for at lave en belægning, som er af høj kvalitet. Netop kvaliteten er yderst vigtig, når du skal arbejde med udendørs fliser og herunder også udendørs granitfliser. Og dette er ligeledes en af de mange fordele ved at vælge fliser fremfor eksempelvis græs. Med fliser skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt disse kan holde til de forskellige belastninger og andre udsættelser, som naturen vil påvirke fliserne med. Fliser kræver generelt ikke meget vedligeholdelse, og du skal blot sørge for, at mellemrummene mellem hver flise er fyldt ordentligt ud med sand eller andet materiale, som sikrer, at de ligger stabilt. Dernæst vil den eneste vedligeholdelse være lidt fliserens, når dine fliser med tiden vil blive udsat for en smule flisepest. Dette er naturligt, selvom vores granitfliser har en god overfladebelægning, som ikke tager nemt imod flisepest.

 

Kan anvendes til mange formål

Vores udendørs granitfliser kan ikke blot anvendes som haver, men også fungere som indkørsel eller stisystemer i din have, hvis du har en græsplæne rundt om disse. Granit er et meget stærkt materiale, og derfor kan du sagtens parkere en bil på disse fliser, uden at de tager skade. Du får derimod en utrolig flot indkørsel, hvor der er mulighed for at lægge fliserne i forskellige mønstre efter eget valg.

Find de rette granitfliser

Granitfliser til udendørs brug er nogle af de mere eksklusive typer af fliser, og selve granitten giver dig et meget flot og ikke mindst tidsløst udtryk. Granit går ikke af mode, og derfor vil den have også fremstå flot og moderne om 10 og 20 år. Dertil kan du vælge mellem mange forskellige farver såsom den klassiske grå, den mere varme røde samt mange flere.

Vi har hos Grat.dk et bredt sortiment af udendørs granitfliser, som er velegnet til alle formål ved udendørs fliselægning. Vores sortiment består af flotte og store granitfliser i mange forskellige farver, og for kan du også vælge netop den granitflise, som du finder mest passende i din have, indkørsel etc. Du kan finde hele vores udvalg her, og blive inspireret mellem de mange produkter.