Information

Nyheder

Tilbud

Sand 

Vælg kategori:

 • Strandsand (hvidt sand)

  Strandsand – eller hvidt sand – er den fineste sand, vi sælger. Strandsandet har en grovhed på 0-2 mm. og er derfor også den ”blødeste” variant af sand, vi har. Strandsandet kan bruges i mange forskellige sammenhænge men egner sig særligt godt til brug som sandkassesand.

  Denne hvide sand har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan bruge til blandt andet:

  • Mørtel
  • Sandkasser
  • Strøsand til fliser
  • Afrettersand

  Bestillinger leveret til døren

  Skal bestillingen leveres til døren, sørger vi for at være der på det præcise klokkeslæt. Når vi leverer sand til døren, kan man vælge imellem 3 størrelser af bigbags. Vi har størrelser på 500, 1000 og 1400 kg. Disse 3 størrelser skulle tilsvare langt de fleste kunders behov, hvorfor vi vælger at gøre det på denne måde.

  Vil man gerne være afhente sandet selv, kan det ske på vores afhentningsplads, hvor vi gerne læsser over på Jeres lad. Vi læsser til både trailer og lastbil, og vi behandler alle kunder – private som virksomheder – på samme professionelle måde.

  Afrettersand

  Afrettersand er den sand, der bruges til at lægge under belægning og sørge for at underlaget er i vatter og ligger snorlige. Vores strandsand – denne hvide sand – kan sagtens bruges som afrettersand og affugter også fint. Da sandet her også kan bruges som sandkassesand, ved man som kunde, at denne sand egner sig til at kunne bruges som afrettersand, da den har en fin omdirigering af vand og skidt.

  Laget af sand eller grus under en belægning skal være på ca. 10-30 cm. Dette lag kan variere i tykkelse alt efter hvilke forhold belægningen udsættes for. Jo mere trafik – jo tykkere lag afrettersand.

  Certificeret kvalitetssand

  Alle vore typer af sand er kvalitetssikrede gennem en certificeret sigtning, hvor den givne sand også udsættes for en laborant kontrol. Vores laborante kontroller sikrer at sandkurven overholdes og at den sand, vores kunder køber, har den rigtige fin- eller grovhed.

  Muligheder med hvid sandkassesand

  Der findes forskellige muligheder med hvid sand. Nogle af de mest brugte anvendelsesmuligheder er for eksempel:

  -          Brug til beachvolleybane

  -          Brug i have

  -          Brug ved legeplads

  -          Strøsand

  De mest brugte muligheder med sandkassesand egner sig både til brug i såvel private som virksomhedsmæssige henseender. Strøsand er betegnelsen for det sand, der bruges når man lægger belægning og ønsker at trykket mellem sten beholdes. Strøsanden lægger sig imellem linjerne imellem stenene og udglatter belægningen og gør overfladen mere ensartet.

  Sand som æstetisk element

  Den hvide sand kan også bruges til mere æstetiske formål. Sandet har en fantastisk evne til at lyse op og give en sommerlig effekt. Ligesom at sandet kan bruges til sommerlige formål på en beachvolleybane, kan sandet også bruges til andre praktiske formål. Skal man for eksempel gå den ekstra mil som virksomhed, kan man sand i virksomhedens åbne rum. Har man som virksomhed en mørk bygning til rådighed, kan sandet gå ind og reflektere den begrænsede mængde med lys, der kommer ind. Refleksionen vil gøre, at rummet vil syne lysere og dermed mere imødekommende for fremtidige førstegangskunder.

 • Bakkesand (Sandkassesand)

  Vores bakkesand på 0-4mm er vasket og certificeret sand, der er optimeret til kun at give de bedste resultater, hvad end du har tænkt dig at bruge det til mørtel, sokkelpuds eller lerjord i græsplæner. Med certificeret sand menes der, at der er ført laborantkontrol på, hvorvidt sandkurven overholdes eller ej. Det er altså din sikring af, at dit sand holder til den funktion, du nu engang har sat det til. Vores bakkesand, der i øvrigt også kan bruges som sandkassesand, er modsat det hvide strandsand lettere gult – uden at det naturligvis har nogen indflydelse på kvaliteten. Ligesom med vores strandsand leverer vi hjem til dig, men du kan samtidig også afhente i løs vægt, hvis du har en trailer eller lastbil egnet til transporten.

  Et rent produkt for solide resultater

  Når vi klargør vores bakkesand, sætter vi sandet over en sold for at sikre, at materialet bliver så rent som overhovedet muligt. Hvis materialet er urent og fyldt med mindre sten, giver det suboptimale resultater uanset dit projekt. Hvad end det er til mørtel, sandkasser, sokkelpuds, slidlag til gulv, strøsand eller lerjord i græsplæner kræves den bedste blanding for at sikre projektets kvalitet såvel som holdbarhed. Når vi sier vores sand, holder vi sten og andre dårligheder ude for at forsikre dig om, at det eneste, du står med i sidste ende, er gult sand i den reneste form, der kan bruges til enhver praktisk lejlighed. Lige såvel som det er upraktisk og kvalitetsforringende, er stenfyldt sand også grimt og utilfredsstillende at se på.

  En bred vifte af muligheder i mange former

  Vores bakkesand kan bruges til mange forskellige formål, men mange forskellige formål kræver også, at du kan få gult sand hjem i præcis den mængde, som du skal bruge. Derfor har vi vores bigbags i både 500, 1000 kg. Vi har en til 1000 kg, fordi det er det tungeste de må veje pr. stk. når de sendes med fragtmand. 1000 ton svarer til 0,67 m3 og det er ofte i det målestoksforhold, som folk spørger til, fordi det kan være svært at vurdere, hvor meget man skal bruge i kilo, når ens eneste information hjemmefra er, hvor mange m3 det skal dække. Skulle du have andre krav end det, vi umiddelbart udbyder til, tilbyder vi også løsvægtsløsninger, hvor du efter aftale selv kan bestemme din portion sandkassesand, eller hvad du ellers vil bruge det til.

  Slidlagsblandinger

  Slidlaget skal bruges som mørtel til dit projekt, og laver du selv sådan et projekt, kan det være svært at vide, hvor meget man skal bruge for at opnå den rigtige konsistens. Vores erfaring er dog med vores bakkesand, at du skal bruge følgende proportioner for at komme frem til den korrekte blanding – dog kommer det også an på, hvilken Mpa (styrkeklasse) du søger.

  • 1-4 (svarer til ca. 15-20 Mpa)
  • 1-3 (svarer til ca. 25-30 Mpa)

  Skulle du have yderligere spørgsmål angående, hvad du kan bruge vores bakkesand til, er du mere end velkommen til at ringe.

 • Støbemix

  Vores støbemix er klar til brug fra det øjeblik, du åbner posen. Det eneste, som du aktivt selv skal gøre, er at tilsætte vand og cement, og derefter har du et bredt spektrum af muligheder for, hvad du vil bruge det til. Vores støbemix er 0-11mm og egner sig især til følgende projekter, hvad end det er til dit hjem, erhverv eller noget helt tredje:

  • Støbning af fundament
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af stærke gulve
  • Støbning af gulve med gulvvarme

  Ud over ovenstående fungerer det også til mange andre opgaver, men de mest hyppige og efterspurgte er de nævnte, og der garanterer vi, at vores støbemix er den bedste til opgaven.

  Særlige mængder for større specialisering

  Skal man udføre et projekt med støbemix, kræver det naturligvis, at man ved, hvor meget man skal bruge. Vores støbemix på 0-11mm fås i poser af 500 og 1000kg, men du har også muligheden for at yderligere specialisering gennem løsvægt, som du kan vælge selv at hente med din egen trailer eller lastbil, men som du også kan få leveret. Vælger du den gratis løsning i form af selvafhentning, hjælper vi naturligvis med at fylde op. Som yderligere hjælp til projektet svarer 1600kg støbemix til 1 m3. Oftest efterspørger folk ikke selve kilomængden, men derimod det areal, der skal dækkes, hvorfor denne information kan være nyttig. Skulle du have yderligere spørgsmål angående dit projekt, hjælper vi gerne så meget, som vi nu engang kan i forhold til, hvor meget du egentlig skal bruge for at undgå spild af både penge, tid og støbemix.

  Blandingsforhold og styrkeklasse

  Vælger man at gøre det selv, går man ind til et stort, men bestemt ikke uoverkommeligt projekt. Vi ser gerne, at du gennemfører dine bestræbelser så nemt som muligt, og derfor tilbyder vi dig her en oversigt over, hvad du skal holde øje med, når du vælger at støbe selv.

  Skemaet, der kan hjælpe dig, når du skal vurdere blandingsforhold, er udregnet i forhold til m3. Har du ikke den store erfaring inden for håndværkerfaget, kan dette forhåbentlig være en hjælp, der sikrer, at dit projekt udformer sig solidt og koncentreret. Undgå det efterfølgende bøvl ved at gøre det rigtigt første gang.

  Til alle store projekter

  Hvad end støbningen er til fundament, sokkel, stærke gulve, gulve med gulvvarme eller noget helt femte, tilbyder vi dig præcis den mængde støbemix, du skal bruge for, at projektet bliver som projekteret. Passer vores poser på 500 og 1000kg dig ikke, tilbyder vi dig selvfølgelig en mængde i løsvægt for, at du går hjem med akkurat den mængde, din opgave kræver. Ved køb af løsvægt undgår du altså spild, men samtidig sikrer du også, at du ikke kommer med for lidt. Et bestemt projekt kræver en bestemt behandling, og den behandling hjælper vi dig gerne med opnå ved at stille præcis den ønskede mængde støbemix til rådighed. Som udgangspunkt går der 1600kg støbemix til 1 m3, men ønsker du yderligere informationer, hjælper vi gerne med en vurdering af, hvor meget du skal bruge til dine m3.

 • Harpet muld

  Harpet muld adskiller sig fra normal muld, fordi det er en større koncentreret mængde af muld, hvori der ikke er store rødder eller andet, der ændrer den stilrene substans. Det er ganske enkelt siet fra, fordi det giver bedre resultater uanset dit projekt. Muldet, hvori der er iblandet sand, er harpet på en sold for at give det reneste produkt som muligt. Det harpede muld indeholder altså ikke sten, rødder eller andet, der giver blandingen en dårligere og mindre effektiv koncentration. En bedre koncentration er både visuelt pænere, men den er samtidig også sundere og mere effektiv til, hvad end dit projekt måtte være.

  De mange muligheder med harpet muld

  Harpet muld og den gode blanding, den består af, giver dig gode muligheder for, at dit arbejde gøres ordentligt. De fleste, der efterspørger harpet muld, bruger det til følgende, men det kan samtidig også sagtens bruges til andre projekter, hvori der skal bruges kvalitetsmuld for, at ligningen går op:

  • Topping på græsplænen
  • Såning af græs
  • Plantning af buske & træer
  • Grundlag for rullegræs

  Muld er altså et grundvilkår for at give din have de bedste muligheder for at vokse sig frodig og grøn. Harpet muld sikrer, at alt det, som man egentlig ikke gider have i sin muld, er siet fra og derved får buskene, træerne, græsplænen og blomsterne de bedste betingelser for at vokse op ved brug af denne koncentrerede blanding.

  Størrelser til alle havens behov

  Vi tilbyder bigbags i størrelserne 500 og 1000kg, men det er ikke altid, at det er nok til at gøre dit haveprojekt færdigt. Derfor tilbyder vi også, at du enten kan få leveret eller hente selv i løsvægt for, at dit haveprojekt får akkurat den mængde, det skal bruge for at spire. Har du altså et større haveprojekt, der kræver flere tusinde kilo, har vi en fordelagtig og præcis blanding til dig, hvorved du både sparer tid og penge samtidig med, at du slipper for at stå tilbage med mange ekstra kilo af harpet muld, der ikke skal bruges til noget. Vi hjælper dig naturligvis med pålæsning, hvis du selv vælger at hente med trailer eller lastbil.

  Et koncentreret produkt

  For at opnå de bedste resultater i haven, skal man have de bedste materialer og produkter, der sikrer kvalitet såvel som levetid. Vi bruger tid og ressourcer på at sortere og koncentrere den harpede muld for at sikre, at vores kunder kan opnå de bedste resultater derhjemme, fordi deres tilfredshed i sidste ende er det, der holder vores forretning kørende. Derfor går vi altid den ekstra mil, når det kommer til kvaliteten af vores produkt, og det kan du forhåbentlig mærke, når du står derhjemme og nyder udsynet af din spirende have engang i foråret. Har du yderligere spørgsmål, eller søger du hjælp til en vurdering af, hvor meget du skal bruge, hjælper vi gerne med gode råd gennem kvalitetsbevidst service, fordi det at lave havearbejde ikke skal være en byrde.

 • Flisesand

  Vores flisesand er en smule anderledes end vores andre typer af sand som ovntørret sand, strandsand og bakkesand. Flisesand er nemlig en okkerholdig substans, der er nem at banke eller stampe sammen til underlag eller til afretning af fliser. Okker er en jernforbindelse, der samtidig er et helt ugiftigt naturligt pigment, der findes over alt i naturen. Oprindeligt set blev det brugt som farvestof til hulemalerier, men i dag bruges det altså også til flisesand og de mange projekter, der nu engang involverer flisesand. Vores flisesand fås i 0-4mm sandkorn, og med dets naturlige indhold af okker er det altså en substans, der er nem at håndtere til diverse opgaver.

  Flisesand og dets funktioner

  Vores flisesand er udformet og designet til at kunne benyttes til nærmest hvad som helst, men de bruges og efterspørges oftest til at kunne fungere som belægning, fyldsand eller sandpude. Okkeret gør sandet nemt og blødt at håndtere og forme, som det akkurat passer en. Flisesand er en god løsning for dig, der ønsker at danne et nemt og håndterbart underlag til mange former for fliser. Den dynamiske pasform gør sandet i stand til at forme sig præcis, som du ønsker, og i sidste ende betyder det meget for projektets succes – om ikke andet gør det hele projektet mere håndgribeligt, at sandet samarbejder. Det bruges dog også til andre belægninger og udgravninger, fordi det samtidig også er nemt at komprimere op med en eventuel pladevibrator.

  Små og store størrelser til forskellige behov

  Uanset dit projekts behov finder du den mængde, du skal bruge. Vi har vores poser på 500, 1000 og 1500kg, men samtidig er det også en mulighed for dig at hente i løsvægt, hvorved du selv kan styre den præcise mængde, du skal bruge. 1 m3 svarer til cirka 1500kg for at give dig en indikator for, hvor meget du egentlig skal bruge. Vi leverer, men har du en lastbil eller trailer skal du være velkommen til selv at hente din ønskede mængde løsvægt – vi hjælper naturligvis med at læsse på. At ordne have, terrasse eller sommerhus skal ikke være mere besværligt, end man gør det til, og vi glæder os til at hjælpe dig i den rigtige retning.

  Kom hjem med den rigtige portion

  Det kan være svært at vurdere, hvor mange kilo der skal til for at dække et bestemt areal, men hovedreglen er, at der går cirka 1500kg til 1 m3. Har du ikke den store håndværkerfaring, men brænder du for at levere et stykke gedigent havearbejde, skal manglende viden på området naturligvis ikke holde dig tilbage. Vi hjælper gerne med en vurdering af dit projekt i forhold til, hvor mange kilo du skal bruge til dine kubikmetre, men som udgangspunkt går der altså 1500 kilo til en kubikmeter. Har du yderligere spørgsmål eller specielle ønsker, som du måske tror, at vi kan hjælpe med, skal du ikke vente med at ringe. Vi hjælper gerne dig med at realisere dine havedrømme, og kan vi hjælpe dig med en god mængde flisesand og passende service, kan vi tillade os at gå tilfredse hjem fra job.

 • Ovntørret sand

  Ovntørret kvartssand er anderledes end bakkesand, flisesand og strandsand, fordi det først og fremmest er specialfremstillet og tørret i ovn, men dets funktioner adskiller sig også gevaldigt. Vores ovntørrede sand er først og fremmest tørret og fremstillet i ovn, men det tilbyder også nogle unikke funktioner til diverse projekter, der kan forhøje kvaliteten eller gøre projektet hurtigere at gennemføre. Ovntørret sand tager længere tid og er mere besværligt at fremstille, men samtidig bruges de også kun til mindre projekter, som ikke involverer mange kubikmeters dækning. Derfor fås sandet altså i poser af 20 kilo, som burde være mere end rigeligt til, hvad end du har tænkt dig at udføre.

  Kom sikkert igennem vinteren

  Ovntørret sand med kvarts er et godt middel til at bekæmpe det glatte fortov i de kolde vintermåneder, hvor sneen på et eller andet tidspunkt rammer. Her fungerer det som strøsand, der hældes ud over de tilsneede veje og fortov for at sikre, at både dig, dine naboer og tilfældige forbipasserende ikke kommer til skade. Rydder du ikke fortovene, kan det i sidste ende blive langt dyrere end den fordelagtige pris, du skal betale for en omgang kvartssand, og derfor er glatførebekæmpelse med denne type sand en optimal løsning for dig, der ikke har lyst til at træde ind i erstatningssager, fordi folk uheldigvis gled på dit fortov.

  Multifunktionel substans til dine projekter

  Sandet har den fordel, at det kan bruges til mange forskellige projekter af forskellige typer. Mørtelfremstilling, sandblæsning og som tankfyld er blot nogle af funktioner, som kvartssandet kan tage, og ønsker du yderligere informationer på, hvad kvartssand kan gøre for dig, hjælper vi dig gerne. Skal du have foretaget sandblæsning, er kvartssand godt, fordi kornene er hårde og ikke så små, at de sætter sig i lungerne. Det er godt til mørtelfremstilling, hvis du ønsker, at produktet skal være ekstra hårdt samtidig med, at du undgår skadelige korn. Det bruges desuden også til fremstilling af glas og til andet i den kemiske industri, hvor kvartssandet giver glassene en vis hårdhed ved sammensmeltning.

  Mere end bare sand og sten

  Kvartssand er unikt, fordi det er næsten udelukkende består af det mineral, man kalder kvarts. Derfor har det også fået et særligt navn, der ikke er forbundet til kategorierne sand, grus og sten. Det stammer typisk fra strandbreder, hvor blødere materialer er eroderet væk. Derved er det altså kun det stærkere og rene kvartssand, der er tilbage, når man aflejrer det. Fordi man netop aflejrer det fra strandbreder, har man altså med et materiale at gøre, der er både slidstærkt, godt afrundet og stærkt koncentreret. Sandet bruges også på legepladser, på fodboldbaner, golfbaner og meget mere. Har du altså yderligere ønsker eller spørgsmål angående kvartssand, lytter vi gerne, og selv hvis vi umiddelbart ikke virker til at have løsningen til dig, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at kunne komme dine ønsker til livs, så du kan få dit projekt gennemført.

Sand

Sand er fantastisk og kan bruges til meget forskelligt. Sand findes i forskellige størrelser og kan derfor bruges i forskellige sammenhænge. Alt afhængig af sandets størrelse vil det have en grovhed, der egner sig til noget forskelligt – jo finere sandet er, jo blødere vil det også føles.

I haver kan sand bruges til sandkasser, stier, beplantning og meget andet.

De forskellige grovheder

Hos os forhandler vi sand i 2 forskellige grovheder: 0-2 mm. og 0-4 mm. En grovhed på 0-2 mm. betegnes som en strandsand, altså det, der tilsvarer den sand, man finder på de danske strande. Denne sand er den fineste og ”blødeste” sand, der findes, og derfor kan den bruges til anledninger, hvor børn for eksempel er risiko for fald.

En grovhed på 0-4 mm. betegner vi som en bakkesand. Denne sand er en smule grovere end strandsandet, men kan stadig bruges til at fylde enten legepladser eller sandkasser op med. Bakkesandet er derudover også groft nok til at kunne bruges i blandinger til mørtel eller sokkelpuds.

Ud over sand med de 2 grovheder, sælger vi også en støbemix, som er klar til brug, blot ved tilføring af vand. Støbemixen kan bruges til støbning af sokler og gulve og har en grovhed på 0-11 mm.

Implementér sand i haven

Hvis man ønsker at få et skønt sommermiljø i haven året rundt, kan man implementere sand i haven. Enten kan man bruge sandet til at fylde børnenes sandkasse op med, eller man kan bruge det til at lægge i en sti rundt i haven og dermed have adgang til sand mellem tæerne året rundt.

Vi ønsker at hjælpe Jer med at se mulighederne med sand, og vi går gerne de ekstra trin, hvis I ønsker et møde eller forslag.

Banesand

Sand kan også have mere praktiske anvendelsesmuligheder. På offentlige pladser kan sand bruges til baner til spil eller leg. Sand kan bruges til at realisere en beachvolleybane eller sikre børn ved legepladser. Ved legepladser er det utrolig vigtigt, at der er styr på, hvilken sand der anvendes for at børnene sikres, hvis de skulle falde ned. Sand har en utrolig bremsende effekt, og netop derfor egner sand sig utrolig godt til at bremse hastigheder på diverse pladser.

Kreative løsninger

Vi står klar til at hjælpe Jer, hvis I har en opgave, der kræver en kreativ løsning med sand. Skal I for eksempel bruge sand indendørs, kan vi også sagtens klare det. I offentlige bygninger kan sand være med til at skabe et roligt miljø og en afslappet atmosfære, der kan være utrolig gavnlig. Skal I have fragtet sand til brug udendørs, klarer vi selvfølgelig også det.

Uanset hvad Jeres projekt måtte kræve, ønsker vi at imødekomme Jeres behov. Vi stiller op og hjælper Jer, hvis I ønsker råd eller vejledning i forhold til brugen af sand, og vi kan derfor altid finde en løsning, der er skræddersyet Jeres behov.