Sand

106,00 kr. pr. pose
Vi leverer Ovntørret sand - 20 kg i pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Poserne måler ca. 53 cm x 30 cm x 10 cm.
Strandsand (hvidt sand)

Strandsand 0-2 mm - 20 kg Pose

040424
89,00 kr. pr. pose
Vi leverer Strandsand 0-2 mm - 20 kg Pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
89,00 kr. pr. pose
Vi leverer Støbemix 0-8 mm - 20 kg pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Bakkesand (Sandkassesand)

Bakkesand 0-4 mm - Big Bag ca. 500 kg

030365
917,00 kr. pr. Big Bag
Vi leverer Bakkesand 0-4 mm - Big Bag ca. 500 kg i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
1.207,00 kr. pr. Big Bag
Varmebehandlet kompost er et organisk jordforbedringsmiddel der giver jorden tilskud og næringsstoffer, samt øger stabiliteten af jorden.
Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter 2
  • -48,00 kr. pr. Big Bag
Harpet muldjord

Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter

809069
1.209,00 kr. pr. Big Bag 1.257,00 kr.
Voes Højbedsmuld er udviklet i samarbejde med planteavlskonsulenter og består af harpet muld, kompost, bakkesand og naturgødning.
Harpet muldjord

Topdressing - Big Bag ca. 1000 kg

809075
1.099,00 kr. pr. Big Bag
Voes topdressing er et naturligt produkt som besgtår af kompost, bakkesand og fibergødning. Hvad er topdressing?  Topdressing er en specielt sammensat blanding af materialer, herunder kompost, sand, og organisk materiale, der bruges til at forbedre jordens struktur og næringsindhold.  Ved at sprede topdressing på din have, blomsterbede eller...
Sæsontilbud - Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter Sæsontilbud - Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter 2
  • På tilbud!
995,00 kr. pr. Big Bag
Sæsontilbud på Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter. Mængderabat ved køb af minimum 2 Big Bags Vores Højbedsmuld er udviklet i samarbejde med planteavlskonsulenter og består af harpet muld, kompost, bakkesand og naturgødning. Minimumsbestilling på sæsontilbud 2 Big Bags Køb 1 Big Bag til 1209 kr.
Viser 1-24 af 27 element(er)

Sand er fantastisk og kan bruges til meget forskelligt. Sand findes i forskellige størrelser og kan derfor bruges i forskellige sammenhænge. Alt afhængig af sandets størrelse vil det have en grovhed, der egner sig til noget forskelligt – jo finere sandet er, jo blødere vil det også føles.

I haver kan sand bruges til sandkasser, stier, beplantning og meget andet.

De forskellige grovheder

Hos os forhandler vi sand i 2 forskellige grovheder: 0-2 mm. og 0-4 mm. En grovhed på 0-2 mm. betegnes som en strandsand, altså det, der tilsvarer den sand, man finder på de danske strande. Denne sand er den fineste og ”blødeste” sand, der findes, og derfor kan den bruges til anledninger, hvor børn for eksempel er risiko for fald.

En grovhed på 0-4 mm. betegner vi som en bakkesand. Denne sand er en smule grovere end strandsandet, men kan stadig bruges til at fylde enten legepladser eller sandkasser op med. Bakkesandet er derudover også groft nok til at kunne bruges i blandinger til mørtel eller sokkelpuds.

Ud over sand med de 2 grovheder, sælger vi også en støbemix, som er klar til brug, blot ved tilføring af vand. Støbemixen kan bruges til støbning af sokler og gulve og har en grovhed på 0-11 mm.

Implementér sand i haven

Hvis man ønsker at få et skønt sommermiljø i haven året rundt, kan man implementere sand i haven. Enten kan man bruge sandet til at fylde børnenes sandkasse op med, eller man kan bruge det til at lægge i en sti rundt i haven og dermed have adgang til sand mellem tæerne året rundt.

Vi ønsker at hjælpe Jer med at se mulighederne med sand, og vi går gerne de ekstra trin, hvis I ønsker et møde eller forslag.

Banesand

Sand kan også have mere praktiske anvendelsesmuligheder. På offentlige pladser kan sand bruges til baner til spil eller leg. Sand kan bruges til at realisere en beachvolleybane eller sikre børn ved legepladser. Ved legepladser er det utrolig vigtigt, at der er styr på, hvilken sand der anvendes for at børnene sikres, hvis de skulle falde ned. Sand har en utrolig bremsende effekt, og netop derfor egner sand sig utrolig godt til at bremse hastigheder på diverse pladser.

Kreative løsninger

Vi står klar til at hjælpe Jer, hvis I har en opgave, der kræver en kreativ løsning med sand. Skal I for eksempel bruge sand indendørs, kan vi også sagtens klare det. I offentlige bygninger kan sand være med til at skabe et roligt miljø og en afslappet atmosfære, der kan være utrolig gavnlig. Skal I have fragtet sand til brug udendørs, klarer vi selvfølgelig også det.

Uanset hvad Jeres projekt måtte kræve, ønsker vi at imødekomme Jeres behov. Vi stiller op og hjælper Jer, hvis I ønsker råd eller vejledning i forhold til brugen af sand, og vi kan derfor altid finde en løsning, der er skræddersyet Jeres behov.