Granit

3.630,00 kr. pr. m²
Kontakt os for at købe dette produkt med din ønskede størrelse Vi leverer Trappeplader Earl Grey (Grå) 20mm tykkelse - på mål i hele Danmark inden for 1-2 uger
507,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x30x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke velegnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
130,75 kr. pr. stk.
Vi leverer Earl Grey Sokkellister 30,5x7x1cm - poleret m/fas i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Sokkel-listen matcher fliserne på billedet, men vi har endnu ikke et billede af disse alene
519,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x60x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke egnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage(Varen er en bestillingsvare der produceres efter ordrer i ønsket mængde derfor ydes ingen returret på denne)
Viser 1-24 af 116 element(er)

Den første gang man implementerede granit som byggemateriale var det til kirkebyggeri i middelalderen. Senere hen brugte man granit til at opføre Viborg Domkirke såvel som Christiansborg Slot, og det er fordi, at granit er en bjergart, der er utrolig modstandsdygtig over for nedbrydning. Granit bruges derfor til stadighed den dag i dag i massive, store konstruktioner, men det bruges samtidig også, fordi bjergarten er visuelt appellerende. Med granit får du altså både et holdbart, effektivt og praktisk materiale, der er nemt at benytte, uden at der tabes nogen form for kvalitet i forhold til dets udseende.

De mange granit produkter

Granit bruges til utallige projekter, fordi det er så godt et materiale på så mange forskellige måder, og derfor tilbyder vi også en lang række granit produkter, der kan forbedre hus og have. Vores mange løsninger er som følger:

-          Mosaiksten

-          Chaussesten

-          Brosten

-          Klostersten i håndhugget granit

-          Skifer

-          Kantsten

-          Fliser

-          Trappetrin

-          Granitskærver

Granit er et langtidsholdbart materiale, der egner sig til en lang række funktioner både indenfor og udenfor.

Sten er en let løsning

Selvom det ofte lyder som et stykke voldsomt arbejde, når sten og andre tunge materialer skal benyttes, bliver det ofte både på kort og lang bane en let løsning. Granit produkter er uhyre populære af adskillige grunde. Først og fremmest er det holdbart, hvilket betyder du ikke skal ud og finde en ny løsning allerede en gang i de efterfølgende år. Sekundært er det rene natursten, hvorved der intet skadeligt er at finde i materialet. Sidst men ikke mindst er granit et utroligt pænt materiale, der egner sig til nærmest alt indenfor såvel som udenfor. På grund af mineralsammensætningen forvitrer det ikke på nogen måde, og stenens glans vedbliver i utroligt lang tid, hvor man ved brug af visse andre materialer skal ud og erstatte det efter ganske få år for at vedligeholde anlægget.

Effektivt, praktisk og visuelt appellerende

Granit har ikke nogen dårlige aspekter ud over, at det måske kan være tungt at flytte rundt på. Det er holdbart, pænt og multifunktionelt, og derfor kvalificerer det sig som et materiale, der passer ind i næsten enhver sammenhæng. Vi tilbyder mange forskellige granit produkter, og har du nogle spørgsmål vedrørende dit projekt og vores granitløsninger, står vi gerne klar med en hjælpende hånd og gode råd til, hvordan dit projekt bør udforme sig. Granit er en suveræn løsning til dig, der vil gøre det effektivt, praktisk og visuelt appellerende.