Information

Nyheder

Tilbud

Granitskærver i Big Bag  Der er 19 produkter.

pr. side
Viser 1 - 12 ud af 19 varer
Viser 1 - 12 ud af 19 varer
Granitskærver i Big Bag

Granitskærver kan bruges til flere ting i mange forskellige anlæg og indkørsler, men den primære funktion er at give området et indbydende look. Skærverne er desuden et optimalt valg, fordi det både ser godt ud rent visuelt med de skarpe kontraster til de grønne omgivelser, men de kræver vigtigst af alt ikke det store arbejde at holde ved lige. De holder mange år frem og passer egentlig bare sig selv, og på grund af de gode naturmaterialer, som vores granitskærver i bigbag består af, bliver de faktisk pænere med tiden. Granitskærver er altså løsningen til dig, der både vil det gøre praktisk, effektivt og pænt.

Vores forskellige typer af granitskærver

Vores forskellige granitskærver adskiller sig fra hinanden på nogle punkter. Nogle har mere vægtfylde end andre, og det har betydning for, hvor mange du skal bruge, når et bestemt område skal dækkes. Det er ikke specielt store varierende mængder, men det kan alligevel nedsætte spildet i sidste ende, og der er jo ingen grund til ikke at gøre det rigtigt fra start:

  • 1m3 Sort (1600kg)
  • 1m3 Grå (1500kg)
  • 1m3 Lysegrå (1500kg)
  • 1m3 Hvid (1500kg)
  • 1m3 Rød/Sort (1550kg)

Skærverne er 3-4cm, og gennem vores mange års erfaring af håndtering af disse giver vi dig her de målestoksforhold, du skal arbejde ud fra, når du arbejder på dit projekt – igen i forhold til at kunne minimere dit spild i sidste ende:

  • 500kg ca. 7,5 kvm
  • 1000kg ca. 15 kvm
  • 1m3 ca. 22 kvm

Udregn selv, hvor meget du skal bruge

Det kræver blot et simpelt matematisk regnestykke for at komme frem til, hvor meget du egentlig skal bruge for at kunne gøre dit projekt perfekt.

Udregning:

Antal kvm x tykkelse = antal kg, som I skal bruge

Eksempel:

40 kvm x 0,04cm = 1,6m3       

1,6m3 x 1500kg grå granit = 2400 kg / 2,4 ton

2400 kg løsvægt

I vores udregning er vi gået ud fra 1500kg, fordi de grå granitskærver i bigbag er de mest populære. Ønsker I nogle af de andre farver, skal I altså ændre en lille smule i regnestykket for at komme frem til den mængde, der passer præcis til jeres projekt. Forskellen på kg/m3 er ikke den største, men der er trods alt ikke nogen grund til ikke at komme frem til den rigtige mængde første gang og derved minimere spildet.

Et farverigt udvalg til dit anlægsprojekt

Som udgangspunkt har vi fem forskellige farver, der kan afhentes i bigbags. Skulle du dog have andre krav end dem til bigbags, er det naturligvis også en mulighed at hente eller få leveret i løsvægt. Farverne er disse:

-          Sort

-          Grå

-          Lysegrå

-          Hvid

-          Rød/sort

Ønsker du at mikse lidt rundt i dem og bruge forskellige farver til dit anlæg, er det naturligvis også en mulighed, vi ikke vil stå i vejen for. Ved køb af den sorte granit skal I dog være opmærksomme på, at den i starten vil fremstå grå, men det er kun på grund af granitstøvet. Ved det første regnskyl burde støvet forsvinde, og den flotte sorte nuance vil igen dominere. I kan også selv vælge at spule skærverne fra start. Uanset hvad er vi blot glade for at være en del af jeres anlægsprojekt.