Granitfliser Indendørs

499,00 kr. m²
Vi leverer Earl Grey Poleret Granitfliser 30,5x30,5x1 cm - overflade m/fas i hele Danmark inden for 1-3 hverdage. Indendørs fliser
130,75 kr. pr. stk.
Vi leverer Earl Grey Sokkellister 30,5x7x1cm - poleret m/fas i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Sokkel-listen matcher fliserne på billedet, men vi har endnu ikke et billede af disse alene
Viser 1-9 af 9 element(er)

Fliser er blevet meget populært indendørs, hvor disse ofte findes i entreer, køkkener, stuer og badeværelser. Der er mange fordele ved at vælge fliser som belægning fremfor eksempelvis gulvtæpper og trægulv, og mulighederne er ligeledes mange indenfor fliser. Der findes mange forskellige former for fliser, hvor størrelsen, farverne samt materialerne fås i mange varianter. Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af flotte granitfliser, som du kan bruge indendørs. Disse er alle af en utrolig høj kvalitet, hvorfor du med fordel kan benytte disse i mange år, hvor de fortsat bevarer deres flotte glans.

 

Hvorfor vælge indendørs granitfliser?

Granit er et meget eksklusivt materiale. Det er en magmatisk bjergart, som har været udsat for meget store tryk. Derfor har det en ualmindelig høj styrke, som gør, at det er unikt materiale til fliser indendørs, da du kan belaste fliserne med forskellige boligelementer såsom skabe, borde og stole, uden at disse tager skader, får synlige mærker etc., som det eksempelvis kan gøre sig gældende for træ og gulvtæpper. Samtidig tåler vores indendørs granitfliser også sollys, hvor disse ikke bliver misfarvede, selvom solen måtte skinne på disse i mange timer om dagen.

Rengøringen er ligeledes meget nem på granitfliser, hvor disse er nemme at vaske af samt støvsuge. Ikke blot bliver rengøringen nem og hurtig på fliser, så kræver fliserne heller ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du skal ikke pleje disse med forskellige produkter, som blot vaske dem af, således at de ikke bliver snavsede og klistrede.

 

Passer til mange gøremål

Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af indendørs granitfliser i forskellige farver. Vi har blandt andet vores flotte Earl Gray Poleret Granitflise samt vores New Indian Poleret Granitflise. Begge fliser er velegnet til fliselægning indendørs, og de vil gå i flot samspil med andre farver, både lyse og mørke. Fliserne kan med fordel lægges i køkkener, på badeværelser samt i en entre eller som fliser i en gang. Vores udvalg består af både lyse og mørke fliser, hvorfor du har mulighed for at finde netop den granitflise, som passer bedst ind i stil med resten af din bolig. Fliserne kan være med til at skabe et godt lys i din bolig, og den flotte glans på overfladen er ligeledes med til at give en flot effekt, som ikke kan fås ved andre materialer.

 

Nemme at lægge

Fliser kan være utrolig pæne, når først de er lagt. Men selve fliselægningen kan være en krævende proces, hvor det kræver erfaring og eventuelt hjælp udefra, hvis du ønsker et perfekt resultat. Du skal have lagt fliserne nøjagtigt, og have fuget mellem fliserne, således at de ligger solidt fast. Det kræver derfor en god mørtel, som samtidig passer til fliserne. Kombinationen mellem mørtel og fliserne giver det samlede indtryk, og når dette er lavet korrekt, så vil du blive glad for resultatet mange år ud i fremtiden.

Ved fliselægningen er der ligeledes mange forskellige muligheder, hvor du kan skære vores granitfliser til efter ønsker, og lægge disse på kryds og tværs, således at du i sidste ende får netop dit ønskede resultat med indendørs granitfliser.