Information

Nyheder

Tilbud

Trappetrin 

Vælg kategori:

 • Granit Trappetrin, Skrid sikker

  Granit er en meget eksklusiv sten, og med en granit trappe får du en trappebeklædning i et meget smukt udseende, hvor der er mange forskellige muligheder for design. Dertil er granit trappetrin også en meget tidsløs løsning, fordi der ikke kræves nogen form for vedligeholdelse af denne. Den har en holdbarhed på mange hundrede år, og vil gennem al dens tid bevare det smukke udseende, hvorfor du vil få stor glæde af din granit trappe i mange år.

  Granit forbindes ofte med en meget tung sten, og den er også meget massiv, hvilket gør, at kvaliteten er særdeles høj. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt den slår revner i frost, får mærker, hvis du taber en lanterne, potteplante eller andet over denne. Granit har en meget høj styrke, hvorfor den kan klare lange de fleste daglige belastninger, som en trappe udsættes for.

   

  Granit trappe med skridsikker overflade

  Ofte har granit et rødligt skær, hvor der dog også kan indgå andre farver. Vi har hos Grat.dk dog også andre farver, hvilket giver dig nogle flere valgmuligheder, når du skal have nye trappetrin. Der er mange fordele ved at vælge en trappe af granit, udover det smukke udseende samt den lange holdbarhed. Hos os får du et skridsikkert trappetrin, hvilket øger sikkerheden for jer, når I skal benytte jer af denne. Det er en stor fordel ved frostgrader og regnvejr, hvor trapper godt kan gå hen og blive meget glatte. Med en skridsikker overflade står du solidt fast på trappetrinet, uanset vejrforhold, og risikoen for at glide på denne er derfor minimal.

   

  Vi kan levere din flotte granit trappe

  Hos Grat.dk har vi et stort udvalg af flotte granit trapper i mange forskellige udformninger, hvor størrelse, overflade og farve varierer. Du kan derfor vælge netop den trappeløsning i granit, som du synes bedst om. Vi specialfremstiller vores trapper således, at trappetrinet passer til din bolig og indgang, og derfor kan vi nemt levere dig en flot og kvalitetsbevidst granit trappe med de specifikke mål, som du foretrækker.

  Vores udvalg af granit trappetrin kan du finde her, hvor der nuancer i både grå, gråblå og rød. Derfor har du mulighed for at vælge netop den type, som harmonerer bedst med resten af din have, indkørsel samt bolig.

  Vælg en flot kvalitetstrappe i granit

  Granit trapper er blevet mere og mere populære med tiden, og mange vælger i dag en trappeløsning med granit som trappetrin. Det skyldes ofte høje kvalitet, som du får ved granit som materiale, samt de flere forskellige nuancer, som granit fås i i dag. Dertil er vores granit trappetrin skridsikre, hvilket gør det sikkert for dig at færdes på denne i regn- og frostvejr.

  Vi kan tilbyde dig et stort og varieret udvalg af granit trappetrin, og her får du mulighed for at vælge netop den størrelse, som du skal bruge – vi specialfremstiller trappen for dig med dine ønskede mål.

Trappetrin

Næsten alle indgange til parcelhus, lejligheder etc. har et trappetrin foran hoveddøren, fordi dette er hævet lidt over terrænet. Dertil har trappetrin mange forskellige udseende, og de kan ligeledes være fremstillet af mange forskellige materialer. Hos Grat.dk kan vi derfor også hjælpe dig, hvis du leder efter en ny trappe eller nogle nye trappetrin til din trappe. Vi har et stort udvalg af flotte granit trappetrin, som vil passe perfekt ind i din bolig, uanset hvilken farve din facade på huset har.

Vores udvalg består af trappetrin i granit, som er et meget eksklusivt materiale, og som sikrer dig en trappe af høj kvalitet med en lang levetid. Granit er ydermere også et meget tidsløst materiale, som ikke vil gå af mode lige foreløbigt. Derfor kan du med fordel vælge at få en trappe af granit, og du vil med garanti blive utrolig glad for denne i mange år ud i fremtiden.

 

Et stort udvalg

Vores sortiment består af granittrappetrin i forskellige udformninger, således at du kan få en trappe præcis efter dit ønske. Vi har både rektangulære trappetrin og trappetrin formet som en halvcirkel, hvis du er mere til denne løsning. Begge typer er blandt de mest populære herhjemme, fordi mulighederne fortsat er mange, og du kan lave en væld af forskellige, spændende løsninger til din trappe. En trappe er ofte det første, man møder, når man skal ind i et hjem, og derfor vælger mange også at gøre noget helt særligt ud af denne. På den måde vil man kunne føle sig velkommen, allerede før man er trådt indenfor.

Måske har du ikke haft en trappe før, men vil gerne have en bygget, fordi naboen har en flot trappe, eller du har fundet inspiration andre steder fra. Dertil kan vi hos Grat.dk også hjælpe dig, hvis du har et ønske om dette. Der er mange muligheder, hvor både højden, materialerne og udformningen af trappetrinene kan være med til at personliggøre din trappe.

Selvom granit er et meget stærkt materiale, så kan du også få monteret et gelænder på trappetrinene, hvis du ønsker dette. Hertil er der også mange muligheder, og det vil helt sikkert virke godt ind i samspil med granittrappetrinene.

 

Få en skridsikker trappe

Alle vores trappetrin er af granit, men ikke nok med at du får en stærk og meget holdbar trappe bestående af trappetrin i flot granit, så er disse også belagt med en skridsikker overflade, som gør det meget sikkert at færdes på trappetrinene også om vinteren. Den skridsikre overflade sørger for, at du står solidt fast på trinene, selvom der er frostgrader (dog med forbehold for meget frost, da stenene godt kan denne frostlag) eller trinene er blevet våde. Trappetrinene er derfor mere sikre end andre typer af trappetrin, og dette er blot en af mange fordele ved vores udvalg af granit trappetrin.

 

Du kan finde hele vores sortiment ved at klikke her på siden, og skulle du have nogle spørgsmål omkring produkterne, forskellige trappeløsninger eller noget helt tredje, så skal du være meget velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, som du finder her på siden.