Muld

Muld

Harpet muld - Løs vægt

Midtjysk Mørtelfabrik
809080
355,00 kr. pr. m³
Muld

Varmebehandlet kompost - Big Bag ca. 1000 liter

Midtjysk Mørtelfabrik
809067
1.207,00 kr. pr. Big Bag
Varmebehandlet kompost er et organisk jordforbedringsmiddel der giver jorden tilskud og næringsstoffer, samt øger stabiliteten af jorden.
Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter 2
  • -48,00 kr. pr. Big Bag
Muld

Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter

Midtjysk Mørtelfabrik
809069
1.209,00 kr. pr. Big Bag 1.257,00 kr.
Voes Højbedsmuld er udviklet i samarbejde med planteavlskonsulenter og består af harpet muld, kompost, bakkesand og naturgødning.
Muld

Topdressing - Big Bag ca. 1000 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
809075
1.099,00 kr. pr. Big Bag
Voes topdressing er et naturligt produkt som besgtår af kompost, bakkesand og fibergødning.   Anvendelse af produktet Anvendes ved at lægge den ud på din græsplæne, der gerne skal være slået ned til ca. 4 cm, hvorefter du skal rive græsplænen for mos, og andre evt. løse blade. Herefter fordeles topdressingen ud over græsplænen i et lag på min 5 cm,...
Sæsontilbud - Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter Sæsontilbud - Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter 2
  • På tilbud!
995,00 kr. pr. Big Bag
Sæsontilbud på Højbedsmuld - Big Bag ca. 1000 liter. Mængderabat ved køb af minimum 2 Big Bags Vores Højbedsmuld er udviklet i samarbejde med planteavlskonsulenter og består af harpet muld, kompost, bakkesand og naturgødning. Minimumsbestilling på sæsontilbud 2 Big Bags Køb 1 Big Bag til 1209 kr.
Sæsontilbud - Varmebehandlet kompost - Big Bag ca. 1000 liter Sæsontilbud - Varmebehandlet kompost - Big Bag ca. 1000 liter 2
  • På tilbud!
Sæsontilbud på Varmebehandlet kompost - Big Bag ca. 1000 liter. Mængderabat ved køb af minimum 2 Big Bags Varmebehandlet kompost er et organisk jordforbedringsmiddel der giver jorden tilskud og næringsstoffer, samt øger stabiliteten af jorden. Minimumsbestilling på sæsontilbud 2 Big Bags Køb 1 Big Bag til 1207 kr.
Sæsontilbud - Topdressing - Big Bag ca. 1000 kg Sæsontilbud - Topdressing - Big Bag ca. 1000 kg 2
  • På tilbud!
995,00 kr. pr. Big Bag
Sæsontilbud på Topdressing - Big Bag ca. 1000 kg. Mængderabat ved køb af minimum 2 Big Bags Vores topdressing er en langtidsvirkende gødningsform der løbende frigiver nærringen til græsset. Det er også velegnet til at reparere huller og andre ujævnheder i græsplænen. Minimumsbestilling på sæsontilbud 2 Big Bags Køb 1 Big Bag til 1099 kr.
Sæsontilbud - Harpet muld - Big Bag ca. 1000 kg Sæsontilbud - Harpet muld - Big Bag ca. 1000 kg 2
  • På tilbud!
990,00 kr. pr. Big Bag
Sæsontilbud på Harpet muld - Big Bag ca. 1000 kg. Mængderabat ved køb af minimum 2 Big Bags Harpet muld er muldjord, som er sorteret for store sten, større leraflejringer og rødder. Dette gør at jorden er helt perfekt at plante bl.a. træer og urtehaver i. Harpet muld er et must, hvis du vil have din have til at vokse bedst muligt. Minimumsbestilling...
Viser 1-9 af 9 element(er)

Harpet muld adskiller sig fra normal muld, fordi det er en større koncentreret mængde af muld, hvori der ikke er store rødder eller andet, der ændrer den stilrene substans. Det er ganske enkelt siet fra, fordi det giver bedre resultater uanset dit projekt. Muldet, hvori der er iblandet sand, er harpet på en sold for at give det reneste produkt som muligt. Det harpede muld indeholder altså ikke sten, rødder eller andet, der giver blandingen en dårligere og mindre effektiv koncentration. En bedre koncentration er både visuelt pænere, men den er samtidig også sundere og mere effektiv til, hvad end dit projekt måtte være.

De mange muligheder med harpet muld

Harpet muld og den gode blanding, den består af, giver dig gode muligheder for, at dit arbejde gøres ordentligt. De fleste, der efterspørger harpet muld, bruger det til følgende, men det kan samtidig også sagtens bruges til andre projekter, hvori der skal bruges kvalitetsmuld for, at ligningen går op:

  • Topping på græsplænen
  • Såning af græs
  • Plantning af buske & træer
  • Grundlag for rullegræs

Muld er altså et grundvilkår for at give din have de bedste muligheder for at vokse sig frodig og grøn. Harpet muld sikrer, at alt det, som man egentlig ikke gider have i sin muld, er siet fra og derved får buskene, træerne, græsplænen og blomsterne de bedste betingelser for at vokse op ved brug af denne koncentrerede blanding.

Størrelser til alle havens behov

Vi tilbyder bigbags i størrelserne 500 og 1000kg, men det er ikke altid, at det er nok til at gøre dit haveprojekt færdigt. Derfor tilbyder vi også, at du enten kan få leveret eller hente selv i løsvægt for, at dit haveprojekt får akkurat den mængde, det skal bruge for at spire. Har du altså et større haveprojekt, der kræver flere tusinde kilo, har vi en fordelagtig og præcis blanding til dig, hvorved du både sparer tid og penge samtidig med, at du slipper for at stå tilbage med mange ekstra kilo af harpet muld, der ikke skal bruges til noget. Vi hjælper dig naturligvis med pålæsning, hvis du selv vælger at hente med trailer eller lastbil.

Et koncentreret produkt

For at opnå de bedste resultater i haven, skal man have de bedste materialer og produkter, der sikrer kvalitet såvel som levetid. Vi bruger tid og ressourcer på at sortere og koncentrere den harpede muld for at sikre, at vores kunder kan opnå de bedste resultater derhjemme, fordi deres tilfredshed i sidste ende er det, der holder vores forretning kørende. Derfor går vi altid den ekstra mil, når det kommer til kvaliteten af vores produkt, og det kan du forhåbentlig mærke, når du står derhjemme og nyder udsynet af din spirende have engang i foråret. Har du yderligere spørgsmål, eller søger du hjælp til en vurdering af, hvor meget du skal bruge, hjælper vi gerne med gode råd gennem kvalitetsbevidst service, fordi det at lave havearbejde ikke skal være en byrde.

Grat.dk anvender cookies der er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, herunder at holde styr på hvad du lægger i indkøbskurven og forbedre brugeroplevelsen.