Bakkesand (Sandkassesand)

Bakkesand (Sandkassesand)

Bakkesand 0-4 mm - 20 kg Pose

Midtjysk Mørtelfabrik
030324
89,00 kr. pr. pose
Bakkesand (Sandkassesand)

Bakkesand 0-4 mm - Big Bag ca. 500 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
030365
917,00 kr. pr. Big Bag
Vi leverer Bakkesand 0-4 mm - Big Bag ca. 500 kg i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
Viser 1-4 af 4 element(er)

Vores bakkesand på 0-4mm er vasket og certificeret sand, der er optimeret til kun at give de bedste resultater, hvad end du har tænkt dig at bruge det til mørtel, sokkelpuds eller lerjord i græsplæner. Med certificeret sand menes der, at der er ført laborantkontrol på, hvorvidt sandkurven overholdes eller ej. Det er altså din sikring af, at dit sand holder til den funktion, du nu engang har sat det til. Vores bakkesand, der i øvrigt også kan bruges som sandkassesand, er modsat det hvide strandsand lettere gult – uden at det naturligvis har nogen indflydelse på kvaliteten. Ligesom med vores strandsand leverer vi hjem til dig, men du kan samtidig også afhente i løs vægt, hvis du har en trailer eller lastbil egnet til transporten.

Et rent produkt for solide resultater

Når vi klargør vores bakkesand, sætter vi sandet over en sold for at sikre, at materialet bliver så rent som overhovedet muligt. Hvis materialet er urent og fyldt med mindre sten, giver det suboptimale resultater uanset dit projekt. Hvad end det er til mørtel, sandkasser, sokkelpuds, slidlag til gulv, strøsand eller lerjord i græsplæner kræves den bedste blanding for at sikre projektets kvalitet såvel som holdbarhed. Når vi sier vores sand, holder vi sten og andre dårligheder ude for at forsikre dig om, at det eneste, du står med i sidste ende, er gult sand i den reneste form, der kan bruges til enhver praktisk lejlighed. Lige såvel som det er upraktisk og kvalitetsforringende, er stenfyldt sand også grimt og utilfredsstillende at se på.

En bred vifte af muligheder i mange former

Vores bakkesand kan bruges til mange forskellige formål, men mange forskellige formål kræver også, at du kan få gult sand hjem i præcis den mængde, som du skal bruge. Derfor har vi vores bigbags i både 500, 1000 og 1400 kilo. Vi har en til 1400kg, fordi 1m3 svarer til godt og vel 1400kg, og det er ofte i det målestoksforhold, som folk spørger til, fordi det kan være svært at vurdere, hvor meget man skal bruge i kilo, når ens eneste information hjemmefra er, hvor mange m3 det skal dække. Skulle du have andre krav end det, vi umiddelbart udbyder til, tilbyder vi også løsvægtsløsninger, hvor du efter aftale selv kan bestemme din portion sandkassesand, eller hvad du ellers vil bruge det til.

Slidlagsblandinger

Slidlaget skal bruges som mørtel til dit projekt, og laver du selv sådan et projekt, kan det være svært at vide, hvor meget man skal bruge for at opnå den rigtige konsistens. Vores erfaring er dog med vores bakkesand, at du skal bruge følgende proportioner for at komme frem til den korrekte blanding – dog kommer det også an på, hvilken Mpa (styrkeklasse) du søger.

  • 1-4 (svarer til ca. 15-20 Mpa)
  • 1-3 (svarer til ca. 25-30 Mpa)

Skulle du have yderligere spørgsmål angående, hvad du kan bruge vores bakkesand til, er du mere end velkommen til at ringe.