Skifer Vægpaneler

489,00 kr. m²
Vi leverer Skifer Vægpaneler Mustang Black (Sort) 60x15x1,0-1,4 cm - MED NOT i hele Danmark. Leveringsitden er pt. ukendt, da produktet er i restordre fra leverandøren.
Viser 1-2 af 2 element(er)

Hvis du går efter at give din bolig et unikt præg, som du ikke finder så mange andre steder, så kan et skiferpanel være den helt rigtige tilgang. Et skiferpanel kan være med til at give et råt udtryk på dine vægge derhjemme, og samtidig skabe en anderledes varme i boligens udtryk. Udover at kunne anvendes indendørs, så kan skiferpaneler også anvendes på husets facade, som en ekstra detalje, der kan bryde en ellers ensfarvet facade.

 

Moderne valg til boligen

At vælge at opsætte et skiferpanel indenfor i ens bolig er utroligt moderne. Det kan være med til at give din bolig et helt nyt udtryk, som virkelig slår igennem. I Danmark er vi glade for at indrette os i en kølig, skandinavisk stil med store overflader samt grålige og hvide farver. Ved at indsætte en væg opsat i skiferpaneler, så vil man kunne lave et helt nyt og spændende udtryk inde i boligen, som kan bryde med den nordiske stil. Dog er skiferpanelerne så rå i deres udtryk, at de spiller godt sammen med den ellers minimalistiske skandinaviske stil. En ofte anvendt løsning er at bruge skiferpaneler til at sætte op på den væg, hvor man har installeret et brændeovn eller pejs. Når man vælger at sætte skiferen op imod en glaspejs eller en smuk brændeovn, så vil der ske et smukt farvespil, når de rå skiferpaneler lyses op af de knitrende flammer.

 

Vælg den type af skiferpanel der passer til dit hjem

Hos Grat.dk sælger vi flere forskellige varianter af skiferpanel. Hvad end du er til en klassisk sort nuance i din skifer eller mere changerende farver, så kan du finde det her hos os. De klassiske mørke skiferpaneler kan være med til at skabe et flot og råt udtryk, da et skiferpanel med sin ru overflade giver noget kant til et hjem med ellers lige linjer og et neutralt udtryk. Hvis du ønsker et skiferpanel, som kan bringe noget varme ind i dit hjem, så forhandler vi også smukke skiferpaneler i flere farver, som changerer fra grå toner over i smukke rustfarver. Denne type af skiferpanel er god, hvis du ønsker det rå udtryk fra skiferen, men stadigvæk med en varme grundet de flotte changerende nuancer, der er at finde i disse skiferpaneler.

 

Få gode råd og vejledning med på vejen

Det kan være svært at vurdere præcis hvor store mængder af skiferpanel, man skal bruge til et bestemt projekt – især hvis der er tale om nogle lidt ukurante mål. Derfor sælges skiferpanelerne også helt ned til blot et enkelt skiferpanel. Ydermere sælger vi skiferpaneler i pallestørrelse, hvor du får hele 16 m2 skiferpanel at gøre godt med. Er dette for meget til dit projekt, så sælges skiferpanelerne også i enkelte kvadratmeter. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvor meget du skal bruge for at få lavet dit projekt i skiferpaneler helt færdigt.