Kantsten

179,00 kr. pr. stk.
Kantsten Earl Grey (Grå) - 7x20x50 cm. Denne er kan leveres inden for 1-3 hverdage.
297,00 kr. pr. stk.
Vi leverer Lux Kantsten Earl Blue (Glåblå) - 7x20x100 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Bemærk at kantsten i granit kan have lidt afvigelser i størrelserne inden for ovenstående mål.
Viser 1-8 af 8 element(er)

Når du har brugt tid og kræfter på at få lavet en flot flisebelægning, så er det næsten synd, hvis man ikke lader belægningen komme helt i mål. Dette kan du dog nemt gøre, blot ved at tilføje en flot kantsten til din flisebelægning. Med en kantsten vil du kunne give din flisebelægning det sidste finish, som gør at det sidder lige i skabet.

 

Vælg kantsten med omhu

Da kantsten som oftest er det, der sætter prikken over i’et ved en flisebelægning, så er det også vigtigt, at man vælger den helt rigtige type af sten, som kan fuldende udtrykket. Derfor har vi hos Grat.dk også et stort udvalg af forskellige typer af kantsten i flere forskellige størrelser og farver. Ved at vælge den korrekte kantsten, så kan du skabe det perfekte æstetiske udseende til din flisebelægning, hvad end der er tale om en belægning inde i haven eller uden for din grund. Hos Grat.dk finder du både grå og gråblå kantsten, men også flotte sorte kantsten lavet i basalt. Kantstene kan du selvfølgelig også finde i flere forskellige mål, sådan at du får lige præcis den kantsten, der passer til dit projekt, både i længde, højde og bredde.

 

Flot finish er vigtigt

Hvis man har valgt at bruge tid og penge på at få lagt en flot flisebelægning, så er det næsten synd, hvis man ikke går hele vejen og får lavet et flot finish på belægningen. Selve flisebelægningen kan være utroligt flot i sig selv, men hvis ikke den får en flot kantsten, så kan den hurtigt komme til at se ufærdig ud. Hvis du vælger en kantsten, som passer i materiale, farve og størrelse til resten af belægningen, så får du et flot slutresultat.

 

Men kantsten er ikke blot til brug i forbindelse med flisebelægninger. Man kan også vælge at anvende kantsten til enten at indramme en græsplæne eller et flot blomsterbed. Ved at ramme bedene ind med kantsten, så kan man få skabt forskellige felter i haven, hvilket kan være med til at give et utroligt spændende og moderne udtryk til haven.

 

Køb de kantsten du har brug for

Vi sørger for, at du kan købe lige netop det antal af kantsten, som du har brug for til dit projekt. Vi forhandler kantsten enkeltvis, sådan at du kan få det præcise antal, du måtte have brug for. På den måde er det også muligt for dig at kombinere de forskellige typer af kantsten på kryds og tværs, sådan at du får lige præcis det mix af kantsten, som du behøver. Hvis du har brug for primært lange kantsten og blot en enkelt kort til at afslutte projektet med, så kan vi også være behjælpelige med dette. Hvis du har spørgsmål til det at lægge kantsten, så kan vi også være dig behjælpelige med gode råd og vejledning der. Tag et kig i vores udvalg af kantsten og find de sten, som du mangler for at gøre dit projekt helt perfekt.