Ovntørret sand

Ovntørret sand

Ovntørret sand 0,36-1 mm - 20 kg i pose

Midtjysk Mørtelfabrik
801533
106,00 kr. pr. pose
Vi leverer Ovntørret sand - 20 kg i pose i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Poserne måler ca. 53 cm x 30 cm x 10 cm.
Viser 1-3 af 3 element(er)

Ovntørret kvartssand er anderledes end bakkesand, flisesand og strandsand, fordi det først og fremmest er specialfremstillet og tørret i ovn, men dets funktioner adskiller sig også gevaldigt. Vores ovntørrede sand er først og fremmest tørret og fremstillet i ovn, men det tilbyder også nogle unikke funktioner til diverse projekter, der kan forhøje kvaliteten eller gøre projektet hurtigere at gennemføre. Ovntørret sand tager længere tid og er mere besværligt at fremstille, men samtidig bruges de også kun til mindre projekter, som ikke involverer mange kubikmeters dækning. Derfor fås sandet altså i poser af 20 kilo, som burde være mere end rigeligt til, hvad end du har tænkt dig at udføre.

Kom sikkert igennem vinteren

Ovntørret sand med kvarts er et godt middel til at bekæmpe det glatte fortov i de kolde vintermåneder, hvor sneen på et eller andet tidspunkt rammer. Her fungerer det som strøsand, der hældes ud over de tilsneede veje og fortov for at sikre, at både dig, dine naboer og tilfældige forbipasserende ikke kommer til skade. Rydder du ikke fortovene, kan det i sidste ende blive langt dyrere end den fordelagtige pris, du skal betale for en omgang kvartssand, og derfor er glatførebekæmpelse med denne type sand en optimal løsning for dig, der ikke har lyst til at træde ind i erstatningssager, fordi folk uheldigvis gled på dit fortov.

Multifunktionel substans til dine projekter

Sandet har den fordel, at det kan bruges til mange forskellige projekter af forskellige typer. Mørtelfremstilling, sandblæsning og som tankfyld er blot nogle af funktioner, som kvartssandet kan tage, og ønsker du yderligere informationer på, hvad kvartssand kan gøre for dig, hjælper vi dig gerne. Skal du have foretaget sandblæsning, er kvartssand godt, fordi kornene er hårde og ikke så små, at de sætter sig i lungerne. Det er godt til mørtelfremstilling, hvis du ønsker, at produktet skal være ekstra hårdt samtidig med, at du undgår skadelige korn. Det bruges desuden også til fremstilling af glas og til andet i den kemiske industri, hvor kvartssandet giver glassene en vis hårdhed ved sammensmeltning.

Mere end bare sand og sten

Kvartssand er unikt, fordi det er næsten udelukkende består af det mineral, man kalder kvarts. Derfor har det også fået et særligt navn, der ikke er forbundet til kategorierne sand, grus og sten. Det stammer typisk fra strandbreder, hvor blødere materialer er eroderet væk. Derved er det altså kun det stærkere og rene kvartssand, der er tilbage, når man aflejrer det. Fordi man netop aflejrer det fra strandbreder, har man altså med et materiale at gøre, der er både slidstærkt, godt afrundet og stærkt koncentreret. Sandet bruges også på legepladser, på fodboldbaner, golfbaner og meget mere. Har du altså yderligere ønsker eller spørgsmål angående kvartssand, lytter vi gerne, og selv hvis vi umiddelbart ikke virker til at have løsningen til dig, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at kunne komme dine ønsker til livs, så du kan få dit projekt gennemført.