Super hurtig levering dagen efter bestilling!
Super søde personer i kundeservice, der kunne hjælpe med mine spørgsmål.
Det billigste og bedste jeg kunne finde, og tilmed med hurtig levering.
Chaufføren var venlig og ringede inden ankomst, og stillede pallerne som ønsket
Nem og overskuelig hjemmeside. Vi fik leveret fliser til vores indkørsel på 2 dage.
Fibertex 2 m. bred F20 Handy - 50 m2 i rulle

Fibertex 2 m. bred F20 Handy - 50 m2 i rulle

121202
625,00 kr. pr. stk.
price 500,00 kr. (ekskl. moms)
price 625,00 kr. (inkl. moms)
Inkl. moms

Fibertex-dugen er den perfekte løsning til minimalt vedligehold i din have eller på din terrasse. Dugen holder ukrudtet væk, mens regnvand og gødning kan trænge igennem. Den er stærk, diffusionsåben, UV-stabiliseret og modstandsdygtig over for syrer og alkalier. Fibertex-dugen kan også bruges til flisebelægninger, som drændug, støbeunderlag, afdækning og tildækning. Den er miljøvenlig og kan genanvendes. Hos Grat.dk kan du købe Fibertex-dugen i ruller på 2 meters bredde med 50 kvadratmeter. Vi leverer i hele Danmark på kun 1-3 hverdage.

Forsendelse

Forsendelse: 99 kr.
Fibertex Geotekstiler F-20
Fysiske egenskaber
Vægt: 100 g/m2
Tykkelse ved 2 kPa: 0,5 mm
Areal: 50 kvardratmeter
Bredde: 2 meter
Længde 25 meter

 

Fibertex-dugen - En revolutionerende måde at bekæmpe ukrudt og forbedre din have

Minimalt vedligehold er blevet et nøgleord blandt danske hus- og haveejere. Både hos gør-det-selv-folket og dem, som helst vil nyde haven frem for at yde. Hvis du vil komme ukrudtet i forkøbet og mælkebøtter og skvalderkål til livs, så kan du lægge ukrudtsdugen Fibertex under det øverste lag jord i dine havebede.

Fibertex-dugen er en ukrudtsdug fra Fibertex Geotekstiler F-20, der er kendetegnet ved at holde ukrudt væk fra bedene, mens regnvand og gødning fortsat kan trænge igennem dugen. En Fibertex dug er UV-stabiliseret og kan med fordel lægges steder, hvor solens stråler rammer. Det kan både være under buske og hække, omkring hegn og plankeværk, på skrænter og under træterrasser. Fibertex dugen vil ikke tage skade.

Hvordan kan du bruge Fibertex-dugen?

Fibertex-dugen kan bruges på mange forskellige måder for at forbedre din have og undgå ukrudt. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge Fibertex-dugen:

 • Til flisebelægninger: Et lag Fibertex under gruslaget separerer materialelagene, og hele konstruktionen stabiliseres. Et lag under afretningslaget mindsker nedefra kommende ukrudt og myrenes fremfærd.
 • Som drændug: I dræningsgraven holder dugen dræningsmaterialerne adskilt fra jorden, men tillader vand at passere. På samme måde sikrer Fibertex adskillelsen mellem drænmaterialerne og jorden langs fundamenter og kældervægge samt at omfangsdrænet holdes rent.
 • Som støbeunderlag: Udlagt ovenpå det kapilarbrydende lag opnås en effektiv adskillelse til betonen.
 • Som afdækning inde og ude: Ved opgravninger kan dugen udlægges på græs eller fliser, hvorved jorden holdes adskilt fra underlaget, og den efterfølgende rengøring minimeres. Indendørs kan dugen bruges ved ombygning til beskyttelse af gulve og møbler m.m. Dugen kan også ophænges som adskillelse, så hele huset ikke bliver tilstøvet.
 • Til tildækning: Materialer og maskiner beskyttes effektivt mod snavs og støv. Det tildækkede kan ånde, og vand kan trænge igennem.

Miljø og genbrug

Fibertex-dugen er også miljøvenlig og kan genanvendes. Fibertex Geotekstiler indeholder ingen kemikalier, bindemidler eller miljøfarlige stoffer. Fibertex Geotekstiler kan afbrændes ved temperaturer over 600 °C og vil blive til CO2 og vanddamp. Det ugiftige polypropylen nedbrydes naturligt, hvis det gennem længere tid udsættes for sollys, og vil dermed ikke være til skade for miljøet på nogen måde.

Hvilke størrelser kan du købe Fibertex-dugen i?

På vores hjemmeside kan du købe Fibertex-dugen i ruller på 2 meters bredde, der indeholder 50 kvadratmeter. Vi leverer i hele Danmark på kun 1-3 hverdage, så du kan hurtigt komme i gang med at forbedre din have.

Bestil Fibertex-dugen i dag og få en smuk og vedligeholdelsesfri have!

Mekaniske egenskaber

CBR-Test:              1100 N
Trækstyrke længderetning: 6,8 kN/m
Trækstyrke tværretning: 6,6 kN/m
Brudforlængelse længderetning: 35%
Brudforlængelse tværretning: 45%
Dyn. perforeringsprøvning: 35 mm
Beskyttelseseffekt ved 300 kPa: 2,6%
Modstand mod pyramidepunktering: 70 N

Hydrauliske egenskaber
Permeabilitet v/50 mm: 0,09 m/sec
Permittivitet v/50 mm: 1,8 sec-1
Vandflow v/50 mm: 90 l/sec/m2
Strømningsindeks v/100 mm: 0,14 m/sec
Vandflow v/100 mm: 140 l/sec/m2
Transmissivitet: 0,3 10-6m2/sec
Vandgennemtrængelighedsevne: 1,0 l/hour/m
Porestørrelse, O90%: 100 micron

Standard dimensioner
Bredde: 2/4/5 m
Længde: 100 m
Rullediameter: 26 cm
Rullevægt v/max standard dimension: 55 kg
Der er ingen anmeldelser endnu

Kunder, der købte denne vare, købte også