Information

Tilbud

Mosaiksten  Der er 2 produkter.

Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Mosaiksten

Mosaiksten kan kort beskrives som små pyntesten i stil med chaussesten, der bruges til fylde mellem betonsten og andre større elementer. I dagligdagen ser man dem overalt på fortove, hvor de udgør både for- og bagkant og derved lægger en pæn ramme for de ellers kedelige betonfliser. Populært sagt er de egentlig bare små brosten, der går ind og pynter, hvor det er nødvendigt. De har ikke umiddelbart nogen praktisk funktion, men det at noget ser godt ud har efterhånden udviklet sig til en praktisk funktion for en have, et bed eller andre former for anlæg. Man ønsker jo, at det skal være præsentabelt, og mosaiksten kan være det, der mangler for at give området det sidste pift.

Gør det pænt og indbydende

Mosaiksten hjælper dig i den grad med at få dit belagte område til at se mere præsentabelt ud. Det er ofte ikke det kønneste syn med grå og kolde betonfliser, men indrammer du stien med mosaiksten bliver det en helt anden fornemmelse at både gå derpå og beskue det belagte område. Den visuelle fornøjelse kan ikke undervurderes og både dig, dine naboer og tilfældige forbipasserende får et bestemt indtryk, når de ser, at tingene er gjort ordentligt frem for, hvis det ligner noget makværk. Anerkendelsen fra andre samt din egen tilfredshed over projektet vil gøre din hverdag lidt lettere.

Vægt og dækning til dit projekt

Pyntestenene måler 5x5 centimeter, og det gør dem simple og strukturerede at arbejde med. Det kan dog være lidt af en opgave at vurdere, hvor mange mosaiksten, du skal bruge til din opgave, men som udgangspunkt dækker et bestemt antal ton nogle bestemte kvadratmetre, så du har lidt at gå ud fra, når du skal starte på dit anlægsprojekt. Vores mosaiksten dækker 10 m2 per ton og for hvert ton går der cirka 2900 sten. Skal du altså have dækket 50 m2 skal du bruge cirka 14500 mosaiksten, hvilket svarer til fem ton. Det er en del sten at have med at gøre, og har du ikke mulighed for selv at hente med trailer eller lastbil, kan vi mod et mindre beløb levere det hjem til dig.

Vi giver en hånd med

Vi ved, at der er en chance for, at det er første gang, du skal arbejde med mosaiksten, og derfor står vi naturligvis til rådighed med vores ekspertise på området. Vi lytter gerne til dine planer for, hvordan din projekt skal udforme sig, og vi kommer på baggrund af den information med vores bedste bud på, hvor mange sten, du præcist skal bruge for at kunne ordne det antal kvadratmetre, dit projekt kræver. Vi ønsker, at dit arbejde skal være så ubesværet så muligt, og derfor har du også mulighed for levering af mosaikstenene i tilfælde af, at du ikke selv kan afhente. Har du yderligere spørgsmål angående pyntestenene, skal du ikke vente med at ringe. Vi lytter, vurderer og giver dig et godt tilbud, der giver dit projekt en god grobund.