Skifer Sålbænke

Længde- eller bredde afkortning af sålbænke. Kan bruges i forbindelse med afkortning af sålbænke på mål. Bemærk på bredde-afkortning er produktionstid på ca. 14 dage.Længdeafkortning 1-2 dage.
262,00 kr. pr. stk.
Vi leverer Porto Sålbænke Sort Skifer - Skifer slebet - 133 x 15 x 1.2 cm i hele Danmark inden for 1-3 hverdage Tolerance på Porto sålbænke på tykkelsen er +- 2 mm
Viser 1-24 af 24 element(er)

Hvis du ønsker at bevare din facade i dens oprindelige stand så længe som muligt, så er det nødvendigt med sålbænke under vinduet. Her hos Grat.dk kan du finde en skifer sålbænk, som passer til lige netop din bolig ud fra vores store udvalg inden for sålbænke.

 

Vigtigheden i at have en sålbænk

Selvom at en skifer sålbænk er super flot at kigge på, og giver vinduet det nødvendige finish, så tjener en skifer sålbænk også et andet formål. Udover at være en flot detalje på vinduet, så er en sålbænk også med til at sikre, at din facade ikke kommer til at lide af fugtskader på længere sigt. Hele formålet med en skifer sålbænk er, at sålbænken sidder i en vinkel under vinduet, som gør at regnvandet ikke vil falde ned over facaden, men i stedet blive rutsjet af sålbænken og ned på jorden. Ved at have monteret en skifer sålbænk får du altså afledt regnvandet, som sidder på vinduerne, og du minimerer risikoen for at få en fugtskade i din facade. Hvis først der er opstået en fugtskade i facaden, så kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis denne fugtskade skal udredes. Ved at investere i flotte skifer sålbænke, så er du ude over problemer med fugtskader, og samtidig får du en sålbænk, der er i et flot og klassisk design.

 

Giv huset den sidste finish med en skifer sålbænk

Ved at vælge at få lavet husets sålbænke i så klassisk et materiale som skifer, så kan du være sikker på, at du får et sæt sålebænke, som du vil være glad og tilfreds med mange år frem. Skifer er utroligt hårdført og slidstærkt, hvorfor det også bruges til lige netop op sålbænke, som skal kunne klare en masse regn uden at blive nedbrudt hurtigt. Den flotte matte skifer passer perfekt til alt fra moderne typehuse til de mere klassiske oppudsede huse, da den sorte, matte overflade ikke går ind og er dominerende. Samtidig er den sorte farve god i kombination med flere forskellige andre farver. Hvad end der er tale om brune mursten eller en oppudset hvid facade, så er en skifer sålbænk et helt perfekt valg.

 

Stor udvalg af skifer sålbænke

Når du skal vælge den type af skifer sålbænk, du vil have monteret under dine vinduer, så er der flere forskellige faktorer, som spiller ind i beslutningsprocessen. Ønsker man en lang sort flade eller en opbrudt flade? Hvor langt ud skal sålbænken række? Og meget meget mere. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af forskellige skifer sålbænke. En skifer sålbænk skal passe til resten af boligens udtryk, hvorfor det er vigtigt at finde den helt rigtige type af skifer sålbænk. Hos Grat.dk finder du sålbænke med længder fra 121-200 cm, samt breder i 15 og 20cm. Find den helt rigtige løsning til din bolig lige her.