Information

Nyheder

Tilbud

Skifer 

Vælg kategori:

 • Skifer Vægpaneler

  Hvis du går efter at give din bolig et unikt præg, som du ikke finder så mange andre steder, så kan et skiferpanel være den helt rigtige tilgang. Et skiferpanel kan være med til at give et råt udtryk på dine vægge derhjemme, og samtidig skabe en anderledes varme i boligens udtryk. Udover at kunne anvendes indendørs, så kan skiferpaneler også anvendes på husets facade, som en ekstra detalje, der kan bryde en ellers ensfarvet facade.

   

  Moderne valg til boligen

  At vælge at opsætte et skiferpanel indenfor i ens bolig er utroligt moderne. Det kan være med til at give din bolig et helt nyt udtryk, som virkelig slår igennem. I Danmark er vi glade for at indrette os i en kølig, skandinavisk stil med store overflader samt grålige og hvide farver. Ved at indsætte en væg opsat i skiferpaneler, så vil man kunne lave et helt nyt og spændende udtryk inde i boligen, som kan bryde med den nordiske stil. Dog er skiferpanelerne så rå i deres udtryk, at de spiller godt sammen med den ellers minimalistiske skandinaviske stil. En ofte anvendt løsning er at bruge skiferpaneler til at sætte op på den væg, hvor man har installeret et brændeovn eller pejs. Når man vælger at sætte skiferen op imod en glaspejs eller en smuk brændeovn, så vil der ske et smukt farvespil, når de rå skiferpaneler lyses op af de knitrende flammer.

   

  Vælg den type af skiferpanel der passer til dit hjem

  Hos Grat.dk sælger vi flere forskellige varianter af skiferpanel. Hvad end du er til en klassisk sort nuance i din skifer eller mere changerende farver, så kan du finde det her hos os. De klassiske mørke skiferpaneler kan være med til at skabe et flot og råt udtryk, da et skiferpanel med sin ru overflade giver noget kant til et hjem med ellers lige linjer og et neutralt udtryk. Hvis du ønsker et skiferpanel, som kan bringe noget varme ind i dit hjem, så forhandler vi også smukke skiferpaneler i flere farver, som changerer fra grå toner over i smukke rustfarver. Denne type af skiferpanel er god, hvis du ønsker det rå udtryk fra skiferen, men stadigvæk med en varme grundet de flotte changerende nuancer, der er at finde i disse skiferpaneler.

   

  Få gode råd og vejledning med på vejen

  Det kan være svært at vurdere præcis hvor store mængder af skiferpanel, man skal bruge til et bestemt projekt – især hvis der er tale om nogle lidt ukurante mål. Derfor sælges skiferpanelerne også helt ned til blot et enkelt skiferpanel. Ydermere sælger vi skiferpaneler i pallestørrelse, hvor du får hele 16 m2 skiferpanel at gøre godt med. Er dette for meget til dit projekt, så sælges skiferpanelerne også i enkelte kvadratmeter. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvor meget du skal bruge for at få lavet dit projekt i skiferpaneler helt færdigt.

 • Skifer Sålbænke

  Hvis du ønsker at bevare din facade i dens oprindelige stand så længe som muligt, så er det nødvendigt med sålbænke under vinduet. Her hos Grat.dk kan du finde en skifer sålbænk, som passer til lige netop din bolig ud fra vores store udvalg inden for sålbænke.

   

  Vigtigheden i at have en sålbænk

  Selvom at en skifer sålbænk er super flot at kigge på, og giver vinduet det nødvendige finish, så tjener en skifer sålbænk også et andet formål. Udover at være en flot detalje på vinduet, så er en sålbænk også med til at sikre, at din facade ikke kommer til at lide af fugtskader på længere sigt. Hele formålet med en skifer sålbænk er, at sålbænken sidder i en vinkel under vinduet, som gør at regnvandet ikke vil falde ned over facaden, men i stedet blive rutsjet af sålbænken og ned på jorden. Ved at have monteret en skifer sålbænk får du altså afledt regnvandet, som sidder på vinduerne, og du minimerer risikoen for at få en fugtskade i din facade. Hvis først der er opstået en fugtskade i facaden, så kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis denne fugtskade skal udredes. Ved at investere i flotte skifer sålbænke, så er du ude over problemer med fugtskader, og samtidig får du en sålbænk, der er i et flot og klassisk design.

   

  Giv huset den sidste finish med en skifer sålbænk

  Ved at vælge at få lavet husets sålbænke i så klassisk et materiale som skifer, så kan du være sikker på, at du får et sæt sålebænke, som du vil være glad og tilfreds med mange år frem. Skifer er utroligt hårdført og slidstærkt, hvorfor det også bruges til lige netop op sålbænke, som skal kunne klare en masse regn uden at blive nedbrudt hurtigt. Den flotte matte skifer passer perfekt til alt fra moderne typehuse til de mere klassiske oppudsede huse, da den sorte, matte overflade ikke går ind og er dominerende. Samtidig er den sorte farve god i kombination med flere forskellige andre farver. Hvad end der er tale om brune mursten eller en oppudset hvid facade, så er en skifer sålbænk et helt perfekt valg.

   

  Stor udvalg af skifer sålbænke

  Når du skal vælge den type af skifer sålbænk, du vil have monteret under dine vinduer, så er der flere forskellige faktorer, som spiller ind i beslutningsprocessen. Ønsker man en lang sort flade eller en opbrudt flade? Hvor langt ud skal sålbænken række? Og meget meget mere. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af forskellige skifer sålbænke. En skifer sålbænk skal passe til resten af boligens udtryk, hvorfor det er vigtigt at finde den helt rigtige type af skifer sålbænk. Hos Grat.dk finder du sålbænke med længder fra 121-200 cm, samt breder i 15 og 20cm. Find den helt rigtige løsning til din bolig lige her.

 • Skiferfliser

  Smukke skiferfliser kan være med til at give din bolig det helt perfekte udtryk. Med sine rolige overflader og slidstærke materiale, vil du med skiferfliser få nogle fliser, som du vil få glæde af langt ude i fremtiden. Hvad end du er til store kvadratiske skiferfliser eller de lange rektangulære fliser, så finder du begge dele her hos Grat.dk.

   

  Skab et moderne udtryk med skiferfliser

  Inden for de seneste år er brugen af skiferfliser i indretningen i hjemme steget markant – og det kan man godt forstå! De store mørke flader gør sig godt i alt fra køkkenet til badeværelset, og de er med til at give et utroligt roligt udtryk til boligen. Udover at give boligen et moderne udtryk, så er skiferfliser den perfekte løsning, hvis man ønsker at lægge gulvarme i gulvet også. Gulvarmen kombineret med skiferfliserne giver en næsten blød fornemmelse, da skiferen ikke er lige så hård at gå på som eksempelvis granitfliser. Med skiferfliserne får man en rustik overflade, men som stadigvæk er behagelig at betræde. Selvom skiferfliserne laves i sort skifer, så vil den rustikke overflade være med til at give spil i den ellers monotone sorte farve. Den sorte farve er dog med til at skabe en helt perfekt ramme omkring enhver form for boligindretning, da sort skifer har et utroligt klassisk udtryk, der vil passe godt ind i de fleste forskellige typer af indretningsstile.

   

  Kvadratisk eller rektangulært

  Når man skal vælge de perfekte skiferfliser til ens bolig, så er det en god idé at tænke over, hvilken form rummet har, inden man beslutter sig for, hvilken type af skiferfliser man skal investere i. De lange rektangulære fliser gør sig utroligt godt i et smalt rum, som eksempelvis et badeværelse. Her ser det flot ud med de lange lige linjer, der bliver skabt ved hjælp af de lange fliser. Er der derimod tale om fliser, der skal ligges i et køkken eller en stue, så kan de kvadratiske fliser være den helt rigtige løsning, hvis der er tale om et større rum, hvor man ønsker et meget homogent udtryk ved hjælp af de kvadratiske fliser. Hvad end man ønsker de kvadratiske fliser eller de rektangulære skiferfliser, så er det en god idé at visualisere, hvordan slutresultatet vil komme til at se ud, inden man vælger at investere i fliserne.

   

  Få den rigtige mængde skiferfliser

  Alt efter om der er tale om et større eller mindre projekt, hvor du skal bruge skiferfliser, så tilbyder vi selvfølgelig her hos Grat.dk den helt rigtige løsning for dig, sådan at du ikke ender med hverken for mange eller for få skiferfliser. Skal du have gang i et større projekt, så sælger vi skiferfliser i paller, hvor der er 16 m2 fliser. Har du brug for mindre end dette, så sælger vi vores skiferfliser helt ned i enkelt salg, sådan at du kan købe blot en enkelt flise, hvis det kun er dette, du har brug for til dit projekt. På den måde er det også muligt for dig at få lige præcis den mængde af fliser, som du har brug for, for at kunne færdiggøre dit projekt.

Skifer

Skifer er en unik bjergart, der egner sig til en lang række funktioner i hjemmet, fordi stenen gennem sin rustikke overflade og spændende udtryk danner en smuk ramme om, hvad end dit arbejde består af. Skifer kan både fås som naturskifer og imiteret skifer, og især naturskifer er et godt match til en hvilken som helst stilart, der skal udøves, og derfor vil den være tidløst aktuel under alle forhold. Hovedsageligt bruges skifer til tagdækning, men stenens alsidighed gør den brugbar til en lang række projekter. Skifer kommer fra overalt i verden, og du har nu altså muligheden for at bruge naturskifer til dit arbejde i lille Danmark.

Til alle slags byggerier

Som nævnt bruges skifer for det meste til tagdækning. I Storbritannien og Norge udvindes naturskifer til projekter af denne type, men i Danmark er det knapt så almindeligt. Naturskifer har igennem mange århundredreder været et populært materiale brugt til byggeri. Først og fremmest på grund af den smukke, klassiske og rustikke overflade, men samtidig også fordi, at skifer ligesom granit er en natursten, der er eroderet og opfostret af den barske natur, der har formet den slidstærk og langtidsholdbar. I dag bruges skifer stadig til byggerier, men kravene har ændret sig, og derfor har materialet også ændret sig. Naturskifer er inddelt i tynde lag, hvorved den kan kløves til smukke overflader, der har været 300-400 millioner år undervejs i naturen.

Den ultimative komfortsten

Som nævnte er skifer fantastisk, fordi den både er pæn og slidstærk, men den sikrer faktisk dit projekt mere end bare en stærk visuel præsentation og langtidsholdbarhed. Den helt særligt eroderede overflade gør, at støj næsten ikke trænger igennem, hvilket betyder mere komfort og behagelighed for dig og dine nærmeste, når i befinder jer i nærheden af skifer. Er der gulvvarme i nærheden af dit skiferprojekt, vil I desuden også mærke, at overfladen bliver helt blød og lun, fordi skifer optager og fordeler varme samtidig med, at det påvirker selve stenen. I kan altså mærke på hjemmet, om I bruger skifer eller en anden type sten, fordi støjen og de bløde sten giver en helt unik følelse blandt de tilstedeværende.

Vi hjælper med dit store projekt

At arbejde med og afhentning af skifer kan være et stort arbejde, og derfor står vi klar til hjælpe dig. Har du lastbil eller trailer, kan du omkostningsfrit hente dit skifer selv, men har du ikke et køretøj, der kan transportere mange kilo sten, leverer vi hjem til dig. Vi vil gerne være en del af dit projekt, og derfor skal du ikke tøve med at spørge ind til de mange forskellige muligheder, du har, når du handler med os. Vi er her for at hjælpe dig godt i gang, og skulle du have spørgsmål eller andet, som vi måske kan hjælpe dig med, lytter vi gerne og laver en vurdering af, hvor meget skifer, du skal bruge til dit specifikke projekt. Jo flere informationer du har, jo mere præcist kan vi hjælpe dig.