Skifer

489,00 kr. m²
Vi leverer Skifer Vægpaneler Mustang Black (Sort) 60x15x1,0-1,4 cm - MED NOT i hele Danmark. Leveringsitden er pt. ukendt, da produktet er i restordre fra leverandøren.
507,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x30x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke velegnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage
519,00 kr. m²
Skifer Fliser Mustang Black (Sort) 30x60x0,9-1,3 cm er en indendørs flise. Den er ikke egnet til udendørs brug. Vi leverer i hele Danmark inden for 1-3 hverdage(Varen er en bestillingsvare der produceres efter ordrer i ønsket mængde derfor ydes ingen returret på denne)
Længde- eller bredde afkortning af sålbænke. Kan bruges i forbindelse med afkortning af sålbænke på mål. Bemærk på bredde-afkortning er produktionstid på ca. 14 dage.Længdeafkortning 1-2 dage.
Viser 1-24 af 34 element(er)

Skifer er en unik bjergart, der egner sig til en lang række funktioner i hjemmet, fordi stenen gennem sin rustikke overflade og spændende udtryk danner en smuk ramme om, hvad end dit arbejde består af. Skifer kan både fås som naturskifer og imiteret skifer, og især naturskifer er et godt match til en hvilken som helst stilart, der skal udøves, og derfor vil den være tidløst aktuel under alle forhold. Hovedsageligt bruges skifer til tagdækning, men stenens alsidighed gør den brugbar til en lang række projekter. Skifer kommer fra overalt i verden, og du har nu altså muligheden for at bruge naturskifer til dit arbejde i lille Danmark.

Til alle slags byggerier

Som nævnt bruges skifer for det meste til tagdækning. I Storbritannien og Norge udvindes naturskifer til projekter af denne type, men i Danmark er det knapt så almindeligt. Naturskifer har igennem mange århundredreder været et populært materiale brugt til byggeri. Først og fremmest på grund af den smukke, klassiske og rustikke overflade, men samtidig også fordi, at skifer ligesom granit er en natursten, der er eroderet og opfostret af den barske natur, der har formet den slidstærk og langtidsholdbar. I dag bruges skifer stadig til byggerier, men kravene har ændret sig, og derfor har materialet også ændret sig. Naturskifer er inddelt i tynde lag, hvorved den kan kløves til smukke overflader, der har været 300-400 millioner år undervejs i naturen.

Den ultimative komfortsten

Som nævnte er skifer fantastisk, fordi den både er pæn og slidstærk, men den sikrer faktisk dit projekt mere end bare en stærk visuel præsentation og langtidsholdbarhed. Den helt særligt eroderede overflade gør, at støj næsten ikke trænger igennem, hvilket betyder mere komfort og behagelighed for dig og dine nærmeste, når i befinder jer i nærheden af skifer. Er der gulvvarme i nærheden af dit skiferprojekt, vil I desuden også mærke, at overfladen bliver helt blød og lun, fordi skifer optager og fordeler varme samtidig med, at det påvirker selve stenen. I kan altså mærke på hjemmet, om I bruger skifer eller en anden type sten, fordi støjen og de bløde sten giver en helt unik følelse blandt de tilstedeværende.

Vi hjælper med dit store projekt

At arbejde med og afhentning af skifer kan være et stort arbejde, og derfor står vi klar til hjælpe dig. Har du lastbil eller trailer, kan du omkostningsfrit hente dit skifer selv, men har du ikke et køretøj, der kan transportere mange kilo sten, leverer vi hjem til dig. Vi vil gerne være en del af dit projekt, og derfor skal du ikke tøve med at spørge ind til de mange forskellige muligheder, du har, når du handler med os. Vi er her for at hjælpe dig godt i gang, og skulle du have spørgsmål eller andet, som vi måske kan hjælpe dig med, lytter vi gerne og laver en vurdering af, hvor meget skifer, du skal bruge til dit specifikke projekt. Jo flere informationer du har, jo mere præcist kan vi hjælpe dig.