Pigsten (håndsorteret)

Håndsorterede Pig sten 90/140 - Big Bag Håndsorterede Pig sten 90/140 - Big Bag 2
  • På tilbud!
Pigsten (håndsorteret)

Pig sten 90/140 mm - Big Bag 1000 kg

Midtjysk Mørtelfabrik
802030
2.189,00 kr. pr. Big Bag
1000 kg dækker ca. 4 m²  Der kan forekomme sten i sækken der er mindre end 90/140 mm, da de sorteres gennem et net hvor hullerne er 90/140 mm.
Viser 1-1 af 1 element(er)

Grus og sten sammenlignes ofte med hinanden, og de har da også mange af de samme egenskaber. De findes i mange forskellige varianter, og kan anvendes til en lang række forskellige ting, når det kommer til havearbejde, og forskellige former for udformninger af din indkørsel, fliselægning osv.

Med pigsten får du nogle flotte sten, som kan anvendes til eksempelvis havedamme og –bassiner, stenbede i haven eller som støbning af en bålplads. De kan også indgå i forbindelse med opbygning af støttemure eller ved flisebelægning samt stisystemer i din have. Der er mange muligheder, når det kommer til pigsten, og vi har hos Grat.dk samlet et stort udvalg af flotte håndsorterede pigsten, som du med garant vil få stor glæde af i din have.

 

Pigsten velegnet til forskellige formål

Vores udvalg af håndsorterede pigsten er velegnet til mange forskellige formål, når du skal ud i haven. Fordelen ved vores pigsten er, at du får mange forskellige størrelser, og hvor næsten alle sten har en maksimal diameter på ca. 15 cm., hvorfor du kan have dem med i hånd. De forskellige størrelser af sten gør derfor, at du kan udforme eksempelvis stenbede, stisystemer eller tilsvarende på din helt egen, personlige måde.

Småsten er velegnet i forbindelse med fliselægning, hvor du kan lægge disse mellem dine fliser, og fylde det ud med sand. Dertil vil du med garanti opnå et flot resultat, hvor de små pigsten vil indgå flot sammen med nogle større fliser.

De lidt større pigsten kan du med fordel anvende ved eksempelvis stenbede, som støttemure eller som en ren sti, der kun består af pigsten. De større sten giver et flot resultat, hvor det ikke bliver uoverskueligt at skelne mellem flotte sten og de mere neutrale, sammenlignet med at opbygge en sti af småsten, hvor der skal ligge mange tusinde sten, får at færdiggøre stien.

 

Bestil i forskellige størrelser

Uanset hvad du skal bruge håndsorterede pigsten til, så kan vi være dig behjælpelig. Vi har et stort udvalg, og giver dig mulighed for at købe håndsorterede pigsten i to forskellige størrelser. Vi har hos Grat.dk både 4 m3 og 6 m3 big bags, og du kan derfor nemt finde netop den størrelse, som passer dig bedst. Det kan være en fordel at købe et stort sortiment ind af vores håndsorterede pigsten, hvis du skal bruge sten til fliselægning eller til at lave en indkørsel af sten. Omvendt kan mindre sortimenter ofte godt betale sig, hvis der er tale om et eller flere små stenbede, hvor du vil opbygge disse med flotte håndsorterede pigsten.

 

Unikke pigsten lige til døren

Det unikke ved sten, og herunder også pigsten, er, at der ikke findes to sten, som er helt identiske. Alle sten er dermed unikke, og ved at bruge sten som en del af din have, indkørsel eller i forbindelse med et tredje projekt, så får du personliggjort din have på flotteste vis.

Vi har altid et stort sortiment af håndsorterede pigsten på lager, og vi leverer naturligvis lige til døren indenfor ganske få hverdage.