Information

Tilbud

Granit Halvcirkel Trappetrin, Skrid Sikker  Der er 13 produkter.

pr. side
Viser 1 - 12 ud af 13 varer
Viser 1 - 12 ud af 13 varer
Granit Halvcirkel Trappetrin, Skrid Sikker

En trappe kan udformes på mange måder, alt efter ønske. Ofte ser man dog trapper opført af en eller flere halvcirkel sten eller en til flere almindelige firkantede sten, hvortil der så kan vælges en lang række forskellige materialer, som stenene kan være af. Granit er en af de mange forskellige muligheder, du har, når du skal vælge stentype til din trappe, og det er blevet en meget populær løsning i dag.

Det skyldes mange forskellige årsager, men nogle er mere generelle end andre. Der kan naturligvis være tale om en smagspræference, men granit er dertil også en meget tidsløs sten, som ikke falmer med tiden. Den bevarer sit flotte udseende, og kræver samtidig ikke nogen vedligeholdelse overhoved.

 

Massiv granit af høj kvalitet

Granit er et stærk materiale, som ofte anvendes i forskellige løsninger i forbindelse med byggeri- og anlægsprojekter. Her kan den både indgå som flise i haven, på terrassen eller som et trappetrin. Og sidstnævnte er bestemt ikke nogen dårlig løsning. En granittrappe holder i mange hundrede år, og lader sig ikke påvirke af de forskellige vejrforhold, som den kan blive udsat for. Hos Grat.dk leverer vi kun granit trappetrin af den højeste kvalitet, og hertil får du en overflade på trappetrinet, som er skridsikkert. Det gør det sikkert for dig at benytte dig af trappen, uanset om du har eller vil have et gelænder på din trappe eller ej.

Den høje styrke ved granit gør også, at vores granit trappetrin ikke tager imod mærker fra slag på samme måde, som andre sten gør det. Så taber du en potteplante, så skal du være meget uheldig (have en yderst tung potteplante) hvis trappetrinet viser tegn på slaget efterfølgende.

Vælg din granit halvcirkel trappe efter eget ønske

Vi har hos Grat.dk mange forskellige trappeløsninger efter dit behov. Du kan både finde kvadratiske granit trapper og halvcirkelformede trapper. Der findes ikke nogle rigtigt og forkert svar, hvis du ønsker vejledning til valg af trappetrin. Ofte vælger man ud efter de omgivelser, som trappen skal placeres iblandt. Det samme gælder farven på granit trappetrinet, hvor vi har flere forskellige farver at vælge imellem, hvor nuancen er meget ens. Vi har en klassisk grå samt en gråblå farve, som er meget traditionel og yderst populær. Dertil kan du også vælge et granit halvcirkel trappetrin i en gråhvid nuance, som er særdeles flot hele året rundt. Vi har også et rød samt hvidt sortiment af halvcirkelformede trappetrin fremstillet af granit, hvis denne passer bedre til resten af dit hus. Dog egner langt de fleste af vores granit halvcirkel trapper sig til alle byggerier, og vil indgå i en smuk harmoni med omgivelserne, fordi granittrappen har en smuk men meget rolig nuance, som ikke skiller sig negativt ud fra de andre omgivelser.

 

Vi er din leverandør af halvcirkelformede trapper i granit

Er du på udkig efter en flot granit trappe udformet som en halvcirkel? Så kan vi hos Grat.dk hjælpe dig, da vi har et stor og meget flot udvalg i flere forskellige farver. Du vil derfor helt sikkert kunne finde et granit trappetrin, som falder i din smag, og vil indgå i flot harmoni med resten af din bolig.

Med vores granit trappetrin får du en høj kvalitet og samtidig et skridsikkert trappetrin, hvor sikkerheden er i top.