Super hurtig levering dagen efter bestilling!
Super søde personer i kundeservice, der kunne hjælpe med mine spørgsmål.
Det billigste og bedste jeg kunne finde, og tilmed med hurtig levering.
Chaufføren var venlig og ringede inden ankomst, og stillede pallerne som ønsket
Nem og overskuelig hjemmeside. Vi fik leveret fliser til vores indkørsel på 2 dage.
Bakkemørtel 5,1%  KC 35/65/650 - Big Bag 250 liter

Bakkemørtel 5,1% KC 35/65/650 - Big Bag 250 liter

155164
882,20 kr. pr. Big Bag
price 705,76 kr. (ekskl. moms)
price 882,20 kr. (inkl. moms)
Inkl. moms

Sælges i 250 liters Big Bags

Leveres på paller
Op til 2 pr. palle

Fragt pr. palle:
Jylland/Fyn: Gratis
Sjælland: 100 kr.
Holdbarhed: 6 mdr. fra første åbning
(Leveres i Big Bag med indlejring der kan åbnes og lukkes)
Bemærk at mørtelprodukter ikke tåler frost.
Der er tale om vådmørtel.
Procenten (%) angiver kalkindhold.

Du kan tilkøbe:
Levering med forvogn: +325 kr. (for hele ordren)
Levering med medbringertruck: +625 kr. (for hele ordren)

Valget foretages under bestilling, hvor leveringsmetode kan vælges.

 

Fås også i som: 

Bakkemørtel 5,1% - Big Bag 500 liter

Bakkemørtel 5,1% - Løs vægt

Bakkemørtel 5,1% - 15 liter pose

 

Køb KC 35/65/650 0-4 mm bakkemørtel 5,1 % hos Grat.dk. En stærk mørtelblanding bestående af kun sand og kalk. Denne anvedse som en basismørtel til opmuring iht. EN 998-2: 2010, efter iblanding af cement iht. DS/INF 167.

Byggevaretype: Receptmørtel type G, Kalktilpasset vådmørtel.

Bakkemørtel 5,1 % anvendes typisk ved opmuring af vægge af teglsten, og dette er en meget solid mørtel. Blandingsforholdet er 100 kg. kalkhydrat til 1850 kg. (K100/1850). 0-4 mm. bakkesand, og går også under betegnelsen vådmørtel. Mørtlen har mange af de samme egenskaber som vores Bakkemørtel 3,5 %, og denne anvendes primært opmuringsopgaver som muremørtel til vægge af teglsten. 

Er du i tvivl om hvor meget de vejer, eller hvor meget du skal bruge kan du få hjælp her:

 

Anvendelse af produktet

> BLANDING
Bakkemørtlen 5,1 % 0 – 4 mm. blandes i en tvangs blander, der tilsættes rent vand og cement i de korrekte blandingsforhold, til det ønskede murekonsistens. Dette blandes indtil det har den ønskede konsistens en grålig lignede pasta, det må dog max blandes i 15 min. Husk altid kun at blande den mængde mørtel der kan bruges på 60 minutter så du undgår spild.

Når mørtlen anvende, som mure mørtel må den tilsatte cementmængde højest afvige med 5% procent, i forhold til den krævede mængde, i receptmørtel KC 35/65/650. Det er vigtigt at det aktuelle vandindhold og våddensiteten af din bakkemørtel er kendt for at den korrekte cement mængde kan beregnes og udmåles. Vi henviser til forbrugsvejledningen her på siden samt relevant branchelitteratur så du sikre at du gør det rigtigt.

Er du udlært murer, så har du helt sikkert styr på alt omkring mørtel, men hvis du gerne vil opmure på egen hånd uden den store erfaring, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du opmurer korrekt, og hvad du i særdeleshed skal være opmærksom på.  Og opmurer du et badeværelse, så skal du ligeledes huske at vådsikre dit rum, således at der ikke dannes fugt mellem og bag murstenene og mørtlen.

Endeligt skal du huske at opbevare Bakkemørtel 5,1 % 0 - 4 mm. i big bags på tørre områder, således at denne kan holde i længere tid.


> UDFØRELSE
Du skal benytte traditionelt mureværktøj i din arbejdsgang, Du bør altid sørge for, at dine mursten er tørre og rene således, at du ikke påfører Bakkemørtel 5,1 % på en våd, fugtig eller beskidt mursten, da mørtlen så ikke opnår samme styrke. Fugerne trykkes, når mørtlen er tilpas afbundet. Der efter afkostes mureværket diagonalt, så alt den overskydende mørtel bliver fjernet fra murværket. – Det er vigtigt at murværket er dækket til i for nedbør og frost, henhold til gældende regler for afbinding og start af hærdning,så du står med at stærkt murværk til sidst.Der henvises til Murerhåndbogen (MURO), SBI-anvisning 64 og diverse pjecer fra Vinterkonsulenterne for Bygge og Anlæg (Teknologisk Institut).

 

Levering/afhentning af Bakkemørtel 5,10 – 4 mm. KC 35/65/650 % i big bag

Bakkemørtlen 5,1 % 0 – 4 mm. KC 35/65/650 leveres i i en big bag på din adresse.

Leveret til alle brofaste forbindelser i Danmark, leveringstid er 1-3 hverdage.

Vores fragtmand vil gerne prøve at efterkomme din ønsker til aflæsning - du kan anføre disse ved bestilling i besked feltet. Det dog væsentligt at disse anvisninger er enkle og let forståelige - skriv også dit telefonnummer her så fragtmanden kan komme i kontakt med dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. For din egen skyld kan du lave en tydelig markering af hvor pallen skal stilles hvis den kommer når du ikke er hjemme.  Vejen hen til leveringsstedet SKAL være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde samt 3,5 meters fribredde, og der må ikke være frit hængende grene på vejen.

Hvis der ønskes en speciel levering af pallen, er det et krav at der er køre fast og jævnt underlag, da pallen bliver kørt ind med løftevogn eller palleløfter, derfor er jord, græs, grus eller lignende ikke ok Og pallen vil her blive stillet så tæt på ønskede placering, som det er muligt. Hvis det slet ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen og han må tag den retur eller komme ud med den igen med en senere levering, pålægges der ekstra leveringsomkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaets listepris. Disse betingelser gælder medmindre du har indgået en anden skriftlig aftale med Grat.dk ApS.

Kørefast underlag, såsom asfalt eller fliser er et krav for at vi kan levere til dig.


Du kan købe Bakkemørtel 5,1 % i big bag, hvor du får intet mindre end 250 elle 500 liter. Med denne mængde har du mørtel nok til de fleste murværk i en almindelig bolig, hvis du blot skal mure nogle enkelte rum. Og drejer det sig om opbygning af et helt nyt hus, så kan det være en fordel at bestille vores Bakkemørtel 5,1 % i big bags af stor størrelse, således at du ikke har for mange små mængder liggende.

 

Tekniske specifikationer:

Navn: Bakkemørtel 5,1 %

Mørteltype: Kalktilpasset vådmørtel

Vægt: Big Bag 250 liter (0,25 m²) / 425 kg.

Model: KC 35/65/650

Holdbarhed: Ca. 6 mdr. efter første anvendelse

Brugstid: Ca. 60 minutter med løbende omrøring (ved 20°C).

Blandningsforhold: 100 kg. kalkhydrat til 1850 kg. 0-4 mm bakkesand.

Skal du ikke bruge bakkemørtel 5,1%? Vi har også disse i Big Bags:

Bakkemørtel 6,6% - Big Bag 250 liter

Bakkemørtel 6,6% - Big Bag 500 liter

 

Derudover har vi selvfølgelig også disse varianter i løs vægt:

Bakkemørtel 3,5% - Løs vægt

Bakkemørtel 6,6% - Løs vægt

Bakkemørtel 7,7% - Løs vægt

Bakkemørtel 9,0% - Løs vægt

 

Dertil fås disse varianter også i 15 liters poser:

Bakkemørtel 6,6% - 15 liter pose

Der produceres i henhold til DS/INF 167/ EN 998-1/EN 998-2

Fabrikken er tilsluttet Dansk Mørtelkontrol som producent af kalktilpasset bakkemørtel.

Dansk Mørtelkontrol fører tilsyn med fabrikkens driftkontrol af bakkemørtel, der leveres i henhold til DS/INF 167/ EN 998-1/EN 998-2

Udmåling og efterfølgende blanding på brugssteder er ikke omfattet af kontrolordningen.

Bakkemørtel
5,1 %
Der er ingen anmeldelser endnu

Grat.dk anvender cookies der er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, herunder at holde styr på hvad du lægger i indkøbskurven og forbedre brugeroplevelsen.