Grus

907,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
997,00 kr. pr. Big Bag
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Stabilgrus

Stabilgrus - Løs vægt

809180
387,00 kr. pr. m³
Stabilgrus Skal du have lagt en ny indkørsel, gangstier i haven eller terrasse så er det stabilgrus du skal bruge.
Viser 1-15 af 15 element(er)

Grus kan være en livgivende substans, når haven, gårdspladsen eller indkørslen skal moderniseres. Det er først og fremmest pænt og tidløst, men du slipper også for at holde indkørslen eller gårdspladsen ved lige i samme grad, som var det jord, fliser eller noget helt tredje. Grus er altså en perfekt løsning til dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af din gårdsplads, have eller indkørsel rent visuelt samtidig med, at det er en praktisk, effektiv løsning, der i sidste ende både sparer dig tid og penge. At ordne de hjemlige udendørsområder skal ikke være en besværlig proces med mange kuperede etaper, og derfor giver vi dig glædeligt en hjælpende hånd med i form af levering af dit ønskede grus.

Grus i forskellige varianter

Grus kommer naturligvis i forskellige størrelser, former og farver afhængigt af, hvad de forholdsmæssige omstændigheder kræver. Det kan være, at du som kunde har nogle bestemte krav og forventninger til, hvordan dit grus skal se ud for, at det går i spænd med bedet, stien, indkørslen eller åen, og de krav skal først og fremmest opfyldes. Der skal desuden tages forbehold for, hvorvidt det er grus til pynt eller til stabilisering, fordi der til disse to kategorier findes forskellige typer af grus; stabilgrus og pyntegrus. Skal grunden stabiliseres, inden du kommer granitskærver på, bliver det nødvendigt med stabilgrus, men er det derimod udelukkende for den æstetiske effekt, er pyntegrus det, du er ude efter. Begge typer af grus findes dog i alternative udgaver i forskellige mængder og leveres direkte til dig.

Tilpassede størrelser til forskellige behov

Når du skal tilføje grus til have, indkørsel og andre huslige anlæg, er det naturligvis også nødvendigt at udregne, hvor meget der skal bruges. Hos Grat.dk finder du både stabilgrus og pyntegrus i størrelser af alt fra 20 kilos sække til 1000 kilo. Det skal gøres så nemt som muligt at kunne lave arbejde med grus, og både for lidt og for meget grus er utilstrækkelige løsninger for dig, der gerne vil gøre det selv. Derfor er vi sikker på, at du hos os finder akkurat den mængde, du skal bruge for at kunne færdiggøre dit arbejde. At håndtere grus er dog ikke nødvendigvis nemt, og derfor tilbyder vi naturligvis levering af det, så du kan bruge så meget tid som muligt på dit faktiske arbejde. Lad os tage os af transporten og spar dig selv besværet.

Gør det ordentligt fra start

Anlægning af grus til pynt og i særdeleshed til stabilisering er et projekt, der ikke skal tages op igen om blot et par år. Det skal være en holdbar løsning, og derfor skal du ikke tøve med at spørge os til råds, skulle du brænde inde med spørgsmål omkring gruset. Giv dig selv et forspring og anlæg den rigtige mængde grus det rigtige sted fra start og undgå problemer i den nære fremtid. Omlægning af have og indkørsel er et større projekt, og vi står klar til at yde dig den service, du efterspørger.

Grat.dk anvender cookies der er nødvendige for at hjemmesiden fungerer, herunder at holde styr på hvad du lægger i indkøbskurven og forbedre brugeroplevelsen.