Super hurtig levering dagen efter bestilling!
Super søde personer i kundeservice, der kunne hjælpe med mine spørgsmål.
Det billigste og bedste jeg kunne finde, og tilmed med hurtig levering.
Chaufføren var venlig og ringede inden ankomst, og stillede pallerne som ønsket
Nem og overskuelig hjemmeside. Vi fik leveret fliser til vores indkørsel på 2 dage.
Strandmørtel 7,7% 0-2 mm - Big Bag 250 liter

Strandmørtel 7,7% 0-2 mm - Big Bag 250 liter

247764
1.057,00 kr. pr. Big Bag
price 845,60 kr. (ekskl. moms)
price 1.057,00 kr. (inkl. moms)
Inkl. moms

Sælges i 250 liters Big Bags

Leveres på paller
Op til 2 pr. palle

Fragt pr. palle:
Jylland/Fyn: Gratis
Sjælland: 100 kr.
Holdbarhed: 6 mdr. fra første åbning
(Leveres i Big Bag med indlejring der kan åbnes og lukkes)
Bemærk at mørtelprodukter ikke tåler frost.
Der er tale om vådmørtel.
Procenten (%) angiver kalkindhold.

Du kan tilkøbe:
Levering med forvogn: +325 kr. (for hele ordren)
Levering med medbringertruck: +625 kr. (for hele ordren)

Valget foretages under bestilling, hvor leveringsmetode kan vælges.

 

Strandmørtel 7,7 % fås også i større Big Bags, løs vægt og poser:

Strandmørtel 7,7% - Big Bag 500 liter

Strandmørtel 7,7% - 15 liter pose

Strandmørtel 7,7% - Løs vægt

 

Strandmørtel 7,7 % er en yderst fin strandmørtel, som består af et kalkindhold på 7,7 % pr. 1 liter cement. Med denne strandmørtel er god til pudsning af indvendig & udvendig vægge iht. EN 998-1: 2010 efter iblanding af cement iht. DS/INF 167. Du kan med fordel opmure forskellige vægge indendørs samt anvende denne ved fliselægning, hvis du går med planer om at lægge et nyt flisegulv et sted i dit hjem. Vores Strandmørtel 7,7 % kan også anvendes udendørs, men det er en finere strandmørtel, som har en meget lys farve, og hvor styrken er en smule mindre end vores forskellige typer af bakkemørtel. Derfor kan denne ikke anbefales, hvis du skal mure en væg om, som udsættes for mange forskellige vind- og vejrforhold, da dette vil påvirke strandmørtlen med tiden.

 
Den er derimod særligt god ved det finere pudsearbejde, hvor du kan ordne de helt små finesser og sikre et rigtig flot resultat. Blandingsforholdet er 100 kg. kalkhydrat til 1200 kg. 0-2 mm strandsand K100/1200, og derfor er denne også finere end vores Strandmørtel 6,6 %, som indeholder 0-4 mm strandsand.

 
Er du i tvivl om hvor meget de vejer, eller hvor meget du skal bruge kan du få hjælp her:
 

 

Anvendelse af produktet

> BLANDING
Strandmørtel 7,7 % 0 – 2 mm. blandes i en tvangs blander, tilsæt rent vand og cement til blandingen har den mix det sammen til mørtlen er homogen. Konsistensen skal være som en grålig pasta lignende masse, der må maksimalt blandes i 15 min. Husk altid kun at blande den mængde mørtel der kan bruges på 60 minutter så du undgår spild.
 
>UDFØRELSE
 
Pudsning udendørs

Forarbejde
Det stærkt sugende underlag skal farvandes dette skal gerne gøres dagen før pudse arbejdet sættes i gang.
 
Udkast
På før strandmørtel 7,7 % på murværket ved at det kastes på med murske og derefter jævnes let med et pudsebræt. Dagen efter kan det egentlige pudsearbejde så sættes i gang og udføres.
 
Puds
Pudsearbejdet gøre traditionelt ved at kaste strandmørtel 7,7 % på murværket med murske og derefter gøre det jævnt med enten et stål- eller trækbræt. Der efter skal pudsen afrettes i stok og lod, her kan du eventuel bruge kardæsk, retholt og loddestok. Til sidst river du pudesen sammen med et trækbræt.
 
Efterbehandling
Det er vigtigt at murværket er dækket til i for nedbør og frost, henhold til gældende regler for afbinding og start af hærdning, og i perioder med meget sol og blæst kan det være den eftervandes så den ikke tørrer for hurtigt ud. Så du står med at stærkt murværk til sidst. Der henvises til Murerhåndbogen (MURO), SBI-anvisning 64 og diverse pjecer fra Vinterkonsulenterne for Bygge og Anlæg (Teknologisk Institut).

 
Fugning udendørs
 

Forarbejde
Det stærkt sugende underlag skal farvandes dette skal gerne gøres dagen før pudse arbejdet sættes i gang.
 
Fugning
Når der fuges med Strandmørtel 7,7 % 0-2 mm, skal fugerne som minimum være 13 mm i dybden. Mørtlen påføres i fugerne med en fugeske og bliver komprimeret når den stadig er plastisk. Find en udførlig arbejdsbeskrivelse i murerfagets byggeblad nr. 29, murerhåndbogen (MURO) samt også i SBI anvisning nr. 64.
 
Efterbehandling
Før der påbegyndes en eventuel afsyring af murværket, skal mørtlen være tilstrækkeligt hærdet. Afsyringen skal laves ed en svag opløsning af 1:20 teknisk saltsyre. Husk at være opmærksom på fabrikantens anvisninger på dine byggesten, da det ikke er alle byggesten der tåler en afsyring. I meget tørre perioder med blæst og sol skal murværket eftervandes dagen efter fugning.

 
Strandmørtel 7,7 % i big bag er en god mørtel, som skal opblandes med vand for at få den grålige pasta. Denne vil være en smule tyndere i konsistensen end du måske kender fra andre mørtelprodukter, og derfor skal du også være lidt mere påpasselig, når du anvender vores Strandmørtel 7,7 %. Den kan være lidt mere flydende, og derfor bør du påføre dine fliser et mindre lag til at starte med, således at der ikke løber for meget ud over kanterne.
 

Levering/afhentning af strandmørtel 7,7 % 0– 2 mm i Big Bag


Strandmørtel 7,7 % 0–2 mm. leveres i i en Big Bag på din adresse.

Leveret til alle brofaste forbindelser i Danmark, leveringstid er 1-3 hverdage.

Vores fragtmand vil gerne prøve at efterkomme din ønsker til aflæsning - du kan anføre disse ved bestilling i besked feltet. Det dog væsentligt at disse anvisninger er enkle og let forståelige - skriv også dit e her så fragtmanden kan komme i kontakt med dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. For din egen skyld kan du lave en tydelig markering af hvor pallen skal stilles hvis den kommer når du ikke er hjemme.  Vejen hen til leveringsstedet SKAL være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde samt 3,5 meters fribredde, og der må ikke være frit hængende grene på vejen.

Hvis der ønskes en speciel levering af pallen, er det et krav at der er køre fast og jævnt underlag, da pallen bliver kørt ind med løftevogn eller palleløfter, derfor er jord, græs, grus eller lignende ikke ok Og pallen vil her blive stillet så tæt på ønskede placering, som det er muligt. Hvis det slet ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen og han må tag den retur eller komme ud med den igen med en senere levering, pålægges der ekstra leveringsomkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaets listepris. Disse betingelser gælder medmindre du har indgået en anden skriftlig aftale med Grat.dk ApS.


Kørefast underlag, såsom asfalt eller fliser er et krav for at vi kan levere til dig.

Hos Grat.dk er vi stolte over altid at have et stort udvalg af Strandmørtel 7,7 % på lager, for dette produkt er yderst populært ved pudse-, fuge- og opmuringsopgaver. Derfor får du med dette produkt en Strandmørtel 7,7 % i en big bag på 250 liter, hvilket er en stor portion. Du slipper derfor ikke op for mørtel med det samme, og vil kunne opbevare lidt på dit lager. Vores Strandmørtel 7,7 % i big bag kan stå opbevaret i ca. 6 måneder efter ibrugtagning, så længe den står opbevaret et tørt sted.

Der skal være kørefast underlag, såsom fliser eller asfalt.

Fabrikken er tilsluttet Dansk Mørtelkontrol som producent af kalktilpasset bakkemørtel.

Dansk Mørtelkontrol fører tilsyn med fabrikkens driftkontrol af bakkemørtel, der leveres i henhold til DS/INF 167/ EN 998-1/EN 998-2

Udmåling og efterfølgende blanding på brugssteder er ikke omfattet af kontrolordningen.

Tekniske specifikationer:

  • Producent: Midtjydsk Mørtelfabrik
  • Produkt: Strandmørtel 7,7 % ( 0-2 mm )
  • Mørteltype: Receptmørtel type G, Kalktilpasset vådmørtel
  • Indhold: 250 liter Big Bag
  • Blandingsforhold: K 100/1200
  • Kornstørrelse: 0-2 mm
  • Opbevaring: Frostfrit og beskyttet mod udtørring

 

Der er ingen anmeldelser endnu