Super hurtig levering dagen efter bestilling!
Super søde personer i kundeservice, der kunne hjælpe med mine spørgsmål.
Det billigste og bedste jeg kunne finde, og tilmed med hurtig levering.
Chaufføren var venlig og ringede inden ankomst, og stillede pallerne som ønsket
Nem og overskuelig hjemmeside. Vi fik leveret fliser til vores indkørsel på 2 dage.
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
Nova Marmor Fliser - slebet overflade u/fas - 30,5 x 30,5 x 1,2 cm

Nova Marmor Fliser 30,5 x 30,5 x 1,2 cm - slebet overflade u/fas

42293
729,00 kr. m²

(729,00 kr. pr. m²)

price 2.361,96 kr. (ekskl. moms)
price 2.952,45 kr. (inkl. moms)
Inkl. moms

Nova Marmor er en smuk og tidløs natursten med varierende strukturer og varme farver, der kan bruges til indendørs brug som bad- og køkken, vægbeklædning og gulve. Denne særdeles hård marmor er egnet til brug i både haven og alle husets rum, herunder badeværelse, køkken, alrum, stue og gangarealer. Nova Marmor er en utrolig smuk marmorflise i en changerende beige-grå farve, der kan bruges til badeværelse, køkken og stue. Marmor leveres ubehandlet og skal efter opsætning have en gang imprægnering for at beskytte mod kalk og snavs. Bestil en vareprøve for at se flisens farve og spil i virkeligheden.

Pris pr. m².

30,5 cm x 30,5 cm x 1,2 cm fliser.
1 flise = 0,09 m²
Sælges kun i hele fliser

Fragt pr. palle:
Jylland/Fyn: 299 kr.
Sjælland: 349 kr.

Minimumsantallet for køb af varen er 4,05 m².

 

Oplev den tidløse skønhed af Nova Marmor

Nova Marmor er det ultimative valg, hvis du ønsker at skabe et eksklusivt og tidløst hjem. Denne smukke natursten fra Tyrkiet er perfekt til badeværelset, køkkenet eller stuen og kan bruges både som gulvbelægning og fliser på væggene. Med sin changerende beige-grå farve og unikke marmorering skaber Nova Marmor en stemning af luksus og elegance, som ingen andre fliser kan.

Hård og alsidig marmor

Nova Marmor er en særdeles hård marmor, som giver mulighed for at anvende den både indendørs og udendørs. Den kan bruges i alle rum i huset, herunder badeværelset, køkkenet, alrummet, stuen og gangarealerne. Fliserne måler 30,5 x 30,5 cm og er 1,2 cm i tykkelsen. Overfladen er slebet, og kanterne er savede.

Få leveret en prøve

Vi anbefaler altid, at du bestiller en vareprøve, så du kan se flisens farve og spil i virkeligheden. Vores produktbilleder er vejledende, og det kan være svært at vurdere flisens udseende ud fra et billede. Du kan nemt bestille en prøve ved at klikke på den blå knap "Bestil vareprøve".

Behandling og vedligeholdelse

Nova Marmor leveres ubehandlet og skal efter opsætning have en gang imprægnering. Imprægneringen beskytter mod kalk og snavs, så flisen holder sig pæn. Vi anbefaler at bruge en mild ædelstenssæbe, specielt anbefalet til marmorprodukter, da de ikke tåler syreholdige rengøringsmidler.

Størrelser og nuancer

Nova Marmor fås i mange størrelser og med smukke nuancer. Den ægte tyrkiske grå og bløde marmor natursten kommer fra det centrale Tyrkiet oppe i bjergene. Tyrkiet er igennem de seneste år blevet en stor leverandør af kvalitetsmarmor til hele EU. Nova Marmor også kaldet Stone Grey, Novo er en natursten med en unik marmorering, der passer perfekt til moderne og klassiske indretninger.

Bestil Nova Marmor i dag og oplev den tidløse skønhed af denne enestående natursten.

Der er ingen anmeldelser endnu