Information

Nyheder

Tilbud

Restsalg 

Restsalg

Restsalg er alle de produkter, som vi har en bestemt mængde tilbage af. Når vi er ved at løbe tør for en bestemt vare, vil vi gerne af med den bestemte vare, så vi kan bestille nyere varianter hjem. Det skal naturligvis komme dig til gode, og derfor vil du i denne kategori finde mange gode tilbud på produkter, du måske står og mangler. Vores restsalg er slagtilbud på stærke materialer og produkter, der skal hentes en ny omgang hjem af, og derfor vil udvalget komme i de mængder, der nu engang er tilbage. Du får altså den samme høje kvalitet af produktet, men blot til en yderst overkommelig pris.

Tjek restsalget igennem, inden du laver et køb

Det kan være, at du er ved at lave et køb i enten vores eller en andens shop, men tjek altid alle dine muligheder ud, inden du bekræfter købet. Der kan tit gemme sig et tilbud, der ikke kan siges nej til, og derfor ville det være synd at betale ekstra for et produkt, du kan få billigere igennem vores restsalg. Naturligvis er der en chance for, at den mængde du eftersøger ikke er tilgængelig, men vi gør gerne alt, hvad der står i vores magt for at kunne levere præcis den mængde af et bestemt produkt, som du efterspørger. Skriv eller ring derfor endelig til os, hvis du har spørgsmål eller krav til varerne i vores restsalg.

Samme kvalitet til en billigere pris

Vores varer ender ikke som restsalg, fordi det er et dårligere produkt. De ender her, fordi der er en begrænset mængde tilbage. Vi ønsker ikke at skuffe nogle af vores kunder, og derfor kommer en bestemt vare i restsalget, hvis der er en utilstrækkelig mængde tilbage til det helt store projekt. Ringer du altså ind med et storslået projekt, hvortil du skal bruge en stor mængde af en bestemt vare, kan du være helt sikker på, at vi har den efterspurgte mængde, hvis varen står under den oprindelige kategori. Kan vi ikke levere en bestemt mængde til normale projekter, vil det ikke være tilgængeligt i den oprindelige varekategori, men det vil derimod fremstå under restsalg.

Levering og nye produkter

Alle vores produkter kan både afhentes og leveres efter behov. Har du altså hverken en lastbil eller en trailer, der kan kapere dit materiale, hjælper vi dig gerne med levering og aflæsning. Vi forventer ikke, at den gennemsnitslige borger har lastbil eller trailer til rådighed, og derfor tilbyder vi levering lige til døren. Vi ønsker at være en del af dit projekt, og vi ønsker også, at det skal være så nemt for dig som muligt, fordi anlægsprojekter ikke skal være en byrde, men derimod en proces man husker tilbage på med en følelse af, at det egentlig var både sjovt, lærende og overkommeligt. Har du yderligere ønsker til eventuelle produkter, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for at skaffe dem hjem til dit projekt.