Information

Nyheder

Tilbud

Træbriketter  Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 ud af 1 varer
Viser 1 - 1 ud af 1 varer
Træbriketter

I stil med vores træpiller af nåletræ er vores træbriketter et miljørigtigt alternativ til de mere klassiske afbrændingsmaterialer. Træbriketterne er af typen LMH BioBrik, som er en firkantet håndpresset træbriket. Denne særlige type af træbriketter er fremstillet helt uden brug af bindemidler og tilsætningsstoffer, der får produktet til at holde i længere tid på bekostning af det økologiske. De er fremstillet af træsmuld og tilbyder ud over de økologiske fordele også en række praktiske fordele for din afbrænding. Naturproduktet er yderligere nemt at håndtere, da de kommer i en handy, håndterbar pakning, der kan stables oven på og ved siden af hinanden.

Brikettens specifikationer

Ligesom træpillerne har disse træbriketter nogle informationer, der er vigtige i forhold til afbrænding. Disse specifikationer er nævnt på de fleste afbrændingsprodukter, fordi de har betydning for de stoffer, der udledes ved afbrænding.

-          Brandværdi: ca. 4300 kcal/kg

-          Vand: 48%

-          Aske: 0.5%

-          Svovl: 0.01%

-          Flygtige stoffer (gas): 80%

Skulle du have yderligere spørgsmål til brikettens funktion eller specifikationer, skal du endelig ringe og høre mere. Vi har mange års erfaring inden for udarbejdelse af afbrændingsprodukter, og selvom du måske ikke umiddelbart tror, at vi kan hjælpe dig på vej, giver vi det gerne et skud.

Multifunktionelt naturprodukt

Briketterne er først og fremmest praktiske, fordi de kommer i en indpakning, der gør det muligt at flytte let og ubesværet rundt på dem. Derudover er det modsat normalt træ til afbrænding hurtigt og let at antænde. Den hurtige antændelse giver en behagelig og komfortabel varme. Produktet er velegnet til både pejs, brændeovn og kombifyr. Det fungerer ideelt i både kombination med og som erstatning for spagnumsbriketter, brunkulsbriketter, træ og PetroRex. Det udfører altså en lang række funktioner uden nogen tab af effekt i forhold til hverken afbrænding eller miljøbeskyttelse, og derfor udgør det er et stærkt og sundt alternativ til de mange knapt så miljøvenlige alternativer, der er fyldt med dårlige kemikalier, som forurener luften.

Størrelse og eventuel levering

Selvom trækbriketterne er pakket pænt og håndterbart ind, kommer de trods alt stadigvæk af paller på 960 kilo, og derfor kan det måske være lidt af en opgave at transportere sådan en, hvis du ikke har lastbil eller trailer. Derfor tilbyder vi levering af træbriketter mod et mindre beløb, så du blot skal vente på, at vi kommer og læsser af. Vi ønsker at være en så stor en del af dit projekt så muligt, og det skal ikke hindre de små lokale projekter, at de umiddelbart ikke har en måde at transportere på. Når leveringen eller afhentningen så er sket, er vores træbriketter lette at håndtere og flytte rundt på, fordi de kommer i små kompakte pakker, der kan stables både oven på og ved siden af hinanden. Du kan altså vælge at opbevare dem forskellige steder og blot have nogen liggende, hvor end du skal afbrænde, eller gemme dem alle sammen på pallen et sted, hvor det nu engang passer. Har du yderligere spørgsmål angående opbevaring, levering, afhentning af træbriketter eller noget helt fjerde, kan du blot ringe i dag og høre mere.