Information

Nyheder

Tilbud

Træpiller  Der er 2 produkter.

Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Viser 1 - 2 ud af 2 varer
Træpiller

Træpiller er en form for biobrændsel, der i modsætning til fossilt brændsel er dannet ud fra biologisk materiale, som har eksisteret i nyere tid. I USA bliver sojabønner og majs brugt og specifikt dyrket til biobrændsel, mens man i Europa hovedsageligt bruger raps- og hørfrøolie. Biobrændsel kan dog også sagtens dyrkes gennem andre biologiske elementer som eksempelvis halm, gødning, affaldstræ og madaffald. Vores egne specielfremstillede træpiller er sammensat af spåner af smuld fra nåletræer, der er blevet fældet for nyligt. Biobrændsel har en række fordele, som ikke kan opnås ved brug af fossilt brændsel. Vores træpiller fås i både 6 og 8mm, så du kan finde en passende størrelse til din afbrænding.

Et miljørigtigt valg

Træpiller af nåletræer er særdeles miljøvenligt for både dig og dine omgivelser, og derfor er det et ganske populært valg blandt mange, der skal bruge piller til afbrænding. Materialerne er sammensat helt uden bindemidler og andre tilsætningsstoffer, der giver produktet en længere holdbarhed. Modsat olie og andre fossile brændstoffer er træpiller af nåletræer et både økonomisk og økologisk fordelagtigt produkt, fordi det er så rent og naturligt et produkt, der ikke påvirker omgivelserne. Den kemiske energi, der frigøres, samt ufarligheden ved opbevaring har gjort denne type biobrændsel ganske populær blandt mange.

De kemiske frigivelser

Naturproduktet ideholder nogle bestemte elementer, der er relevante for afbrænding. Vores træpiller af nåletræer har følgende materialesammensætning og specifikationer relevante for afbrænding:

-          Diameter: 6 og 8mm

-          Brandværdi: 4200 kcal/kg

-          Vand: 7,3%

-          Aske: 0.29%

-          Svovl: 0.01%

-          Flygtige stoffer (gas): 80%

Har du yderligere spørgsmål til disse tal, besvarer vi dig gerne. Vores mål har dog været at kunne levere et produkt, der er så naturligt som muligt, og det har vi bedst kunnet gøre gennem smuld fra nåletræer, der har afkastet ovenstående specifikationer af sig.

6mm og 8mm træpiller

Vi udbyder to forskellige slags træpiller, der hver især kommer på en palle á ca. 900 kilo. Vi kan tilbyde både 6 og 8mm, hvad end dit behov måtte være. Det er naturligvis et stort læs, og har du ikke egen lastbil eller trailer til rådighed, leverer vi gerne hjem til dig og hjælper med at læsse det af. Har du nogle ekstra specifikke kilo eller krav, som du måske tror, at vi kan klare for dig, tager vi gerne et kig på, hvad vi kan gøre for dig. At være miljøorienteret er den rigtige vej frem, og vi hjælper dig gerne med at tage de store skridt i den retning. Vi håber gennem vores udbud af organiske træpiller at kunne fremme og styrke de små såvel som store økologiske tiltag, der kan opretholde visse standarder inden for miljørigtig afbrænding, så vi ikke i sidste ende skader vores egne muligheder for optimal levegang. Vi skal selv værnes om, men for at det kan lade sig gøre, skal naturen først og fremmest håndteres med blød og kærlig hånd.